Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ
ΕΛΛΑΔΑ
Ξεπεσμός! Εκτύπωση E-mail
15.01.08
ΣΥΡΘΗΚΕ όλη η χώρα με τα επικοινωνιακά -προπαγανδιστικά- παιχνίδια της κυβέρνησης στην κλειδαρότρυπα, για να παραπλανηθεί και να πιστέψει, ότι η υπόθεση Ζαχόπουλου είναι μόνο μια «ροζ» ιστορία και τίποτε άλλο. Είναι θλιβερός ξεπεσμός αυτή η πολιτική της κλειδαρότρυπας.
Διαβάστε περισσότερα...
 
«ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ» Ο ΓΙΩΡΓΟΣ Εκτύπωση E-mail
14.01.08
Ενώ ο Γιώργος Παπανδρέου σε ρόλο… κουμπάρου ετοιμάζει τη βάφτιση ενός νέου κόμματος στη θέση του «παλαιού» ΠΑΣΟΚ, το καρτέλ των «νταβατζήδων» σε ρόλο… «νταβατζή της» «ΝΕΑΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ» (δεν χρησιμοποιούμε καθόλου τυχαία αυτό τον τίτλο!) ετοιμάζεται για την αποδόμηση του υπάρχοντος πολιτικού σκηνικού με την «υπέρβαση» ΝΔ και ΠΑΣΟΚ μέσω της δημιουργίας ενός νέου κόμματος!  
Τελευταία ανανέωση ( 14.01.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Εβδομάδα εξελίξεων Εκτύπωση E-mail
14.01.08
Σε πόλεμο ανακοινώσεων μεταξύ του Θ. Αναστασιάδη και του Μ. Κουρή εξελίσσεται η μάχη χαρακωμάτων στους δημοσιογραφικούς κύκλους. Για «άθλια και συκοφαντικά δημοσιεύματα» κάνει λόγο ο κ. Αναστασιάδης ενώ ο κ. Κουρής κλείνει την απάντηση του με τη φράση «ες αύριον τα σπουδαία».
Τελευταία ανανέωση ( 14.01.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Και το όνομα αυτού, Θέμος! Εκτύπωση E-mail
13.01.08
 Κλήθηκε από την ΥΠΕΕ να απολογηθεί για την ύποπτη κατάθεση των 5.000.000 ευρώ στην BNP Paribas. Την υπόθεση ερευνά και ο Ζορμπάς
  Η Τσέκου επιμένει ότι δεν υπάρχει DVD και αφήνει να εννοηθεί ότι όλα όσα... κυκλοφορούν είναι κατασκευασμένα... Και εδώ μπαίνουν ερωτήματα για τον ρόλο που έχει «παίξει» ο δικηγόρος Νικολουτσόπουλος
Διαβάστε περισσότερα...
 
Επίσκεψη Καραμανλή στη Τζαϊπούρ Εκτύπωση E-mail
13.01.08
Συνεχίζοντας την επίσημη επίσκεψή του στην Ινδία ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, από σήμερα το μεσημέρι βρίσκεται στην Τζαϊπούρ την πρωτεύουσα του αυτόνομου κρατιδίου του Ρατζαστάν. Το απόγευμα ο κ. Καραμανλής θα έχει συνάντηση με τον κυβερνήτη του Ρατζαστάν. Νωρίτερα ο πρωθυπουργός και η συνοδεία του πήγαν στην ΄Αγκρα και επισκέφθηκαν το Ταζ Μαχάλ που είναι γνωστό ως ένα από τα θαύματα του σύγχρονου κόσμου.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Ενός... ονόματος μύρια έπονται Εκτύπωση E-mail
13.01.08
Το μεγάλο «μυστικό» που περιμένουν όλοι να αποκαλυφθεί τώρα είναι το όνομα του δημοσιογράφου που παρέδωσε το επίμαχο dvd στην κυβέρνηση. Είναι ίσως η άκρη του νήματος που μπορεί να φωτίσει και άλλες «γκρίζες ζώνες» της υπόθεσης Ζαχόπουλου, καθώς η συγκεκριμένη πρωτοβουλία μπορεί να μην αποτελούσε, απλώς, «ευγενική προσφορά του "κασετοκομιστή"», αλλά μέρος σε ένα «αλισβερίσι» προς όφελος και των δύο πλευρών.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Νέες καταθέσεις Εκτύπωση E-mail
11.01.08
Στο προσκήνιο παραμένει η υπόθεση Ζαχόπουλου, τόσο στο δικαστικό, όσο και στο πολιτικό επίπεδο. Συνεχίζει σήμερα Παρασκευή για δεύτερη ημέρα την κατάθεσή της στον εισαγγελέα Παναγιώτη Αθανασίου, που διενεργεί την προκαταρκτική εξέταση για τις καταγγελίες που αφορούν την οικονομική διαχείριση του κ. Ζαχοπούλου, η πρώην επικεφαλής της Υπηρεσίας Διαχειριστικών Ελέγχων του Υπουργείου Πολιτισμού Έρση Φιλιπποπούλου, η οποία απομακρύνθηκε από τον πρώην Γ.Γ. του Υπουργείου Πολιτισμού λόγω της μεταξύ τους διαφωνίας, που αφορούσε συμβάσεις.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Δύσκολες ώρες Εκτύπωση E-mail
11.01.08
Στάσιμη, αλλά κρίσιμη χαρακτηρίζεται η κατάσταση της υγείας του αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου. Οι θεράποντες ιατροί του επιθυμούν να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε εξετάσεις, αλλά ο ίδιος αρνείται και εξακολουθεί να παραμένει στην κατοικία του.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Κυβερνητική αφωνία για το λουκέτο Εκτύπωση E-mail
11.01.08

Αφωνία έπληξε την κυβέρνηση χθες μετά την αποκάλυψη  του σχεδίου λουκέτου και απολύσεων του συνόλου των τακτικών υπαλλήλων και των τριών εταιρειών, της Ο.Α.-Υπηρεσίες, των Ολυμπιακών Αερογραμμών και της Ολυμπιακής Αεροπλοΐας, δηλαδή 3.877 εργαζομένων.

Διαβάστε περισσότερα...
 
«Παιχνίδι θανάτου» για 15χρονο που χαροπαλεύει Εκτύπωση E-mail
10.01.08
Πρόκειται για μια πρακτική εξαιρετικά εθιστική, που καταστρέφει τα εγκεφαλικά κύτταρα, προκαλεί εγκεφαλικό, καρδιακό επεισόδιο, ακόμη και θάνατο. Σε επικίνδυνα διαδικτυακά παιχνίδια στρέφονται οι υποψίες των αρχών για την απόπειρα απαγχονισμού 15χρονου από την περιοχή των Γιαννιτσών.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Υψηλοί τόνοι στο ΠΑΣΟΚ Εκτύπωση E-mail
10.01.08
Σε φάση τριβών ξαναμπαίνει το ΠΑΣΟΚ μετά τις αιτιάσεις για αποκλεισμούς και απουσία εσωκομματικής δημοκρατίας που διατυπώνουν ανωνύμως και επωνύμως στελέχη του λεγόμενου ρεύματος Βενιζέλου. Οι καταγγελίες αφορούν τη συγκρότηση των οργάνων και των επιτροπών για το προσεχές συνέδριο.
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 5314 - 5336 από 5798

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote