Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ
ΕΛΛΑΔΑ
Αθήνα-Αγκυρα: στόχος η εξομάλυνση Εκτύπωση E-mail
24.01.08
«Κεντρικός στόχος παραμένει η πλήρης εξομάλυνση των ελληνοτουρκικών σχέσεων» δήλωσε ο πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Καραμανλής, υπογραμμίζοντας ότι αυτό μπορεί να γίνει «με γνώμονα το διεθνές δίκαιο και τους διεθνείς κανόνες».
Τελευταία ανανέωση ( 24.01.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Βενιζέλος καλεί Γιώργο Εκτύπωση E-mail
23.01.08
Συνάντηση με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπανδρέου, ζήτησε ο Ευάγγελος Βενιζέλος με αφορμή σημερινά ταυτόσημα δημοσιεύματα και σχετικά ραδιοτηλεοπτικά σχόλια.
Τελευταία ανανέωση ( 23.01.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Δίδυμο-κλειδί στο γρίφο της λευχαιμίας Εκτύπωση E-mail
22.01.08
Μια σπάνια περίπτωση, κατά την οποία ένα κοριτσάκι πάσχει από λευχαιμία ενώ η δίδυμη μονοζυγωτική αδερφή της είναι καλά, οδήγησε στην ανακάλυψη των βλαστοκυττάρων που οδηγούν στην πιο συνηθισμένη μορφή τής παιδικής λευχαιμίας. Οι επιστήμονες ελπίζουν ότι πλέον ανοίγει ο δρόμος για την αντιμετώπιση της νόσου.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Μαίνεται ο πόλεμος Εκτύπωση E-mail
22.01.08
Ο πόλεμος Θ. Αναστασιάδη – Μ. Τριανταφυλλόπουλου τροφοδοτεί τις παράπλευρες με την υπόθεση Ζαχόπουλου εξελίξεις ενώ με ενδιαφέρον αναμένεται, η κατάθεση του κεντρικού πρωταγωνιστή πρώην γ.γ. του ΥΠΠΟ, την οποία οι γιατροί του τοποθετούν μετά τα μέσα Φεβρουαρίου.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Καραμανλής: Το Κυπριακό σκιάζει τις σχέσεις Ελλάδας - Τουρκίας Εκτύπωση E-mail
22.01.08
 Βασικό κριτήριο για την ευρωπαϊκή πορεία της Τουρκίας είναι η αναγνώριση της Κύπρου, τονίζει ο πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Καραμανλής και αναφέρεται στην επίλυση των διαφορών με βάση τους διεθνείς κανόνες και το διεθνές δίκαιο
Διαβάστε περισσότερα...
 
Η «καρδιά» του οικονομικού και πολιτικού κόσμου στο Νταβός Εκτύπωση E-mail
22.01.08

Στο Νταβός της Ελβετίας συγκεντρώνονται περισσότεροι από 2.500 πολιτικοί, επιχειρηματίες και επικεφαλής διεθνών οργανισμών για να συζητήσουν διεθνή οικονομικά ζητήματα.

Τελευταία ανανέωση ( 22.01.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Παρέμβαση για τη διαφάνεια Εκτύπωση E-mail
21.01.08
Την αποφασιστικότητά του για ανυποχώρητη σύγκρουση με τα φαινόμενα ανομίας και διαφθοράς, τόνισε το βράδυ της Δευτέρας ο Πρωθυπουργός, παρεμβαίνοντας στο σκηνικό των ημερών, μιλώντας σε εκδήλωση της Γραμματείας Γυναικών της ΝΔ.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Σιωπητήριο... made in USA Εκτύπωση E-mail
21.01.08

Μνημείο του Αγνωστου ...Δράστη κάλλιστα πλέον μπορεί να ανεγείρει η κοινή γνώμη προς τιμήν φανερών και άδηλων κυβερνητικών χειρισμών που εξαναγκάζουν ευήκοους και υπάκουους δικαστικούς λειτουργούς -και όχι μόνο- να διαπρέπουν στην αρχειοθέτηση. Ή, πιο χοντρά, σε αυτό που ο μέσος πολίτης αποκαλεί «πνίξιμο» και «κουκούλωμα».

Διαβάστε περισσότερα...
 
Μαραθώνια κατάθεση Εκτύπωση E-mail
21.01.08

Νέα στοιχεία αναμένεται να προκύψουν στην πολύκροτη υπόθεση Ζαχόπουλου, καθώς σημαντικοί μάρτυρες θα περάσουν και αυτή την εβδομάδα το κατώφλι του ανακριτή. Σήμερα προσήλθε στον ανακριτή ο Θέμος Αναστασιάδης, μετά από δικό του αίτημα.

Τελευταία ανανέωση ( 21.01.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΑΓΓΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ: Αλίμονο αν βγει ο Τάσσος! Εκτύπωση E-mail
20.01.08
Ανεβαίνει το θερμόμετρο του προεκλογικού πυρετού στην Κύπρο, με τους Αμερικανούς και τους Βρετανούς να αναμένουν εναγωνίως τον νικητή, αφού αναλόγως του αποτελέσματος θα επενδύσουν.
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΜΑΥΡΗ ΜΙΖΑ ΤΑ 5 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ! Εκτύπωση E-mail
20.01.08
Τρέμει κυριολεκτικά ο Θέμος Αναστασιάδης... Τα 5.000.000 ευρώ που κατατέθηκαν στον προσωπικό του λογαριασμό απειλούν να γίνουν βρόχος, από τη στιγμή που δεν θα μπορέσει να δικαιολογήσει με φορολογικά στοιχεία την προέλευσή τους και για ποιον λόγο του δόθηκαν...

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 5291 - 5313 από 5798

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote