Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ
ΕΛΛΑΔΑ
Αιωνία του η μνήμη Εκτύπωση E-mail
31.01.08
 Με χειροκροτήματα, ελληνικές σημαίες στα χέρια, δάκρυα στα μάτια και φωνάζοντας «Αθάνατος», πλήθος κόσμου αποχαιρέτησε τον Μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο στην τελευταία του κατοικία.

Ο κιλλίβαντας με τη σορό έφτασε, λίγο μετά τις 13:00, στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών, μέσω των οδών Μητροπόλεως, Πλατείας Συντάγματος, Αμαλίας, Συγγρού, Αθανασίου Διάκου, Αρδηττού και Αναπαύσεως.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Στην Αθήνα για την κηδεία του Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος Εκτύπωση E-mail
31.01.08
Έφθασε στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος », ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, επικεφαλής αντιπροσωπείας του Οικουμενικού Πατριαρχείου, που θα παραστεί στην εξόδιο ακολουθία του εκλιπόντος αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Κατάθεση Κουκοδήμου από το υπόγειο... Εκτύπωση E-mail
31.01.08
Αν και Μακεδών, επέδειξε κατά την εξέτασή του, τόσο από τον ανακριτή όσο και από την εισαγγελέα, συμπεριφορά Σπαρτιάτη, περιοριζόμενος στα απολύτως απαραίτητα, γι' αυτό και το άλμα εξόδου του από τα δικαστήρια αναμένεται να... ακυρωθεί.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Επιβεβαιώνει τον ΕΤ Εκτύπωση E-mail
31.01.08
Το δημοσίευμα του ΕΤ σχετικά με τον εντοπισμό ενός εκ. ευρώ στα γαλλοελβετικά σύνορα, στην κατοχή προσώπου που είναι άμεσα εμπλεκόμενο στην υπόθεση των 5,5, εκ του Θ. Αναστασιάδη, επιβεβαιώνει ο δημοσιογράφος - εκδότης.
Τελευταία ανανέωση ( 31.01.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Πολιτική κόντρα και δικαστική έρευνα για τις μίζες της Siemens Εκτύπωση E-mail
31.01.08
Αντιπαράθεση στη Βουλή προκαλεί το άνοιγμα κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας των λογαριασμών στελεχών της θυγατρικής της Siemens στην Ελλάδα, που φέρονται να εμπλέκονται σε υπόθεση διακίνησης μιζών και δωροδοκιών σε πολιτικά πρόσωπα, κρατικούς λειτουργούς και στελέχη δημόσιων οργανισμών ή υπουργείων.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Επίσκεψη Μπακογιάννη στις ΗΠΑ Εκτύπωση E-mail
30.01.08
Επίσκεψη στις ΗΠΑ θα πραγματοποιήσει στις 12 Φεβρουαρίου η Υπουργός των Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία τη μεθεπόμενη (14 του μηνός) θα συναντηθεί με την Αμερικανίδα ομόλογό της Κοντολίζα Ράις.

Το πρόγραμμα της επίσκεψης, όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος του Υπουργείου των Εξωτερικών Γιώργος Κουμουτσάκος είναι ακόμη υπό διαμόρφωση, αλλά ανακοίνωσε ότι θα υπάρξει συνάντηση της κας Μπακογιάννη στις 13 Φεβρουαρίου με τον Σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας Στίβεν Χέντλεϊ και ομιλία της στις 14 στο Κέντρο Στρατηγικών και Διεθνών Μελετών, στο πλαίσιο εκδήλωσης που θα γίνει προς τιμήν της.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Υποχώρηση Βενιζέλου Εκτύπωση E-mail
30.01.08
Έκκληση στους συναδέλφους του πανεπιστημιακούς και άλλους ενεργούς πολίτες να μην προχωρήσουν στη δημιουργία ομίλου απηύθυνε σήμερα ο Ευάγγελος Βενιζέλος τονίζοντας ότι υποχωρεί χάριν της ενότητας και της ομοψυχίας της παράταξης.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Συρρέουν από όλη την Ελλάδα στην Μητρόπολη Εκτύπωση E-mail
30.01.08
 Συνεχίζεται η κοσμοσυρροή στη Μητρόπολη, καθώς πλήθος κόσμου –ανάμεσα τους πολιτικοί, κληρικοί και απλοί πολίτες- με δάκρυα στα μάτια ή ένα λουλούδι στο χέρι προσέρχονται νυχθημερόν να προσκυνήσουν το σκήνωμα του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου. Είναι εντυπωσιακή η προσέλευση νέων ανθρώπων που μιλούν για τον «Αρχιεπίσκοπο της καρδιάς τους». Άτομα από κάθε γωνιά της γης, τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό προσκυνούν συγκλονισμένοι τον «δικό τους άνθρωπο».
Τελευταία ανανέωση ( 30.01.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Βόμβες στην αυλή του Μαξίμου Εκτύπωση E-mail
29.01.08

Παρά τις ελπίδες των στελεχών του Μεγάρου Μαξίμου, οι οποίες εκφράστηκαν και μέσω μερίδας του κυριακάτικου Τύπου, οι υποθέσεις Ζαχόπουλου και Κουκοδήμου δεν φαίνεται να πλησιάζουν προς το τέλος τους...

Διαβάστε περισσότερα...
 
Καλείται και ο Κουκοδήμος Εκτύπωση E-mail
28.01.08

 Την πόρτα του ανακριτή πέρασε την Δευτέρα ο Σωκρ.Γκόλιας, στενός συνεργάτης του Μ.Τριανταφυλλόπουλου, στον οποίο φέρεται να αποτάθηκε τηλεφωνικά ο Κ.Κουκοδήμος προκειμένου να γίνει η επίμαχη συνάντηση, σχετικά με την εμπλοκή του Σπ.Κλαδά στην υπόθεση Ζαχόπουλου.
Μάλιστα, ο ίδιος ήταν και αυτόπτης μάρτυρας της συζήτησης του γαλάζιου βουλευτή με τον δημοσιογράφο, καθώς παρευρίσκετο την κρίσιμη ημέρα στην κατοικία Τριανταφυλλόπουλου.

Τελευταία ανανέωση ( 29.01.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Στις 7 Φεβρουαρίου η εκλογή Εκτύπωση E-mail
28.01.08
Στις 7 Φεβρουαρίου θα συνεδριάσει η Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος προκειμένου να εκλέξει τον νέο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών, ανακοίνωσε μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος.
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 5268 - 5290 από 5798

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote