Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ
ΕΛΛΑΔΑ
Σφοδρή αντιπαράθεση Καρατζαφέρη - Ρουσόπουλου Εκτύπωση E-mail
07.02.08

 Σε σφοδρή σύγκρουση μεταξύ ΝΔ και ΛΑ.Ο.Σ. οδηγείται η αντιπαράθεση του Γ. Καρατζαφέρη με τον Θ. Ρουσόπουλο που ξεκίνησε με τη δημοσιοποίηση φημών περί «φλερτ» βουλευτών του πρώτου με την κυβέρνηση, αλλά που φαίνεται πως εδράζεται και στα ευρήματα των δημοσκοπήσεων που εμφανίζουν το κυβερνών κόμμα να «αιμορραγεί» επικινδύνως προς τα δεξιά του.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Οι πολίτες αποδοκιμάζουν dvd, σκάνδαλα και μεγάλα κόμματα... Εκτύπωση E-mail
06.02.08

Σε ελεύθερη πτώση βρίσκονται και τα δύο μεγάλα κόμματα, σύμφωνα με τη νέα δημοσκόπηση της GPO για το MEGA, ενώ διευρύνεται και η μεταξύ τους διαφορά υπέρ της Ν.Δ., στις 3,9 ποσοστιαίες μονάδες.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Κακούργημα η δωροδοκία Εκτύπωση E-mail
06.02.08
Σε κακουργήματα μετατρέπονται τα αδικήματα ενεργητικής και παθητικής δωροδοκίας όλων των δημόσιων λειτουργών, των βουλευτών, καθώς και των αιρετών εκπροσώπων στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Νομαρχιακής και Δημοτικής),σύμφωνα με το νομοσχέδιο που κατέθεσε στην Κεντρική Νομοπαρασκευαστική Επιτροπή (ΚΕΝΕ) το υπουργείο Δικαιοσύνης την Τρίτη.  
Τελευταία ανανέωση ( 06.02.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Πρώτα το "όνομα" μετά η ένταξη Εκτύπωση E-mail
06.02.08
Η αμοιβαία αποδεκτή λύση στο θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ είναι προϋπόθεση για να συνεχίσει η πορεία της στους ευρωατλαντικούς θεσμούς, ξεκαθάρισε ο πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής στις δηλώσεις που έκανε μετά τη συνάντησή του με τον Σλοβένο ομόλογό του κ. Γιάνες Γιάνσα στη Λιουμπλιάνα. 
Τελευταία ανανέωση ( 06.02.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Παραιτήθηκε ο Πολύζος καταγγέλλοντας τον Κοντό για ρουσφέτι! Εκτύπωση E-mail
06.02.08
Νέα αναστάτωση προκαλεί ο Βαγγέλης Πολύζος στη Νέα Δημοκρατία, δυόμισι χρόνια μετά την αποπομπή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος, εξαιτίας της γνωστής δήλωσης για «διεφθαρμένα στελέχη σε όλα τα κόμματα».
Τελευταία ανανέωση ( 06.02.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Σεισμική αλληλουχία στην Πάτρα Εκτύπωση E-mail
04.02.08

Η πρώτη σεισμική δόνηση μεγέθους 5,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 22:25, βράδυ Δευτέρας, με επίκεντρο την περιοχή της Χαλανδρίτσας στην Αχαΐα, 155 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Αθήνας και περίπου 20 χιλιόμετρα νότια της Πάτρας.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ενοχλημένη για το "χάος" η κυβέρνηση Εκτύπωση E-mail
04.02.08
Η κυβέρνηση, μετά το χάος του Σαββάτου στο κέντρο της Αθήνας, εξακολουθεί να περιβάλει με εμπιστοσύνη τον αρχηγό της ΕΛΑΣ αλλά ταυτόχρονα εμφανίζεται προβληματισμένη για την αποτελεσματικότητα της Αστυνομίας.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Μπροστά ο Τάσσος Εκτύπωση E-mail
03.02.08
Μάλλον ξεκαθαρίζει το τοπίο στην Κύπρο, μόλις δύο βδομάδες πριν από τον πρώτο γύρο των κρίσιμων προεδρικών εκλογών (17 Φλεβάρη).
Διαβάστε περισσότερα...
 
Υπόθεση Ζαχόπουλου: Σε τροχιά νέων εξελίξεων Εκτύπωση E-mail
03.02.08
Νέος κύκλος αρχίζει από τη Δευτέρα στη δικαστική διερεύνηση της υπόθεσης για την εκβίαση του Χρήστου Ζαχόπουλου.
Εντός των ημερών αναμένεται να φτάσουν στα χέρια του δεύτερου Ειδικού Ανακριτή τα αποτελέσματα της άρσης του τηλεφωνικού απορρήτου των εμπλεκομένων, ενώ ενδεχομένως στο τέλος της εβδομάδας να δοθούν και οι δικογραφίες.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Ελεύθεροι μετά το χάος Εκτύπωση E-mail
03.02.08

Ελεύθεροι αφέθηκαν όλοι οι προσαχθέντες για τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας, το Σάββατο, καθώς δεν προέκυψαν στοιχεία εμπλοκής τους.
Όπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία, συνολικά προσήχθησαν 100 άτομα -66 άνδρες και 34 γυναίκες.

Τελευταία ανανέωση ( 03.02.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Ωρα ευθύνης για τον Γιώργο Παπανδρέου Εκτύπωση E-mail
03.02.08

 Τις κινήσεις του Γ. Παπανδρέου μετά την απόφαση Βενιζέλου για μη ίδρυση Ομίλου, ώστε να κλείσουν οι πληγές και η ενότητα από... φαντασίωση να μετατραπεί σε... πραγματικότητα, αναμένουν όλοι στο ΠΑΣΟΚ.Τα... μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης, μάλιστα, είναι σαφές πως πρέπει να ξεκινήσουν άμεσα, ώστε να μη χαθεί το μομέντουμ, πολύ περισσότερο που η Χαριλάου Τρικούπη καταδεικνύει επί τέσσερα χρόνια ότι δεν έχει και την καλύτερη των σχέσεων με την έννοια του πολιτικού χρόνου.

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 5245 - 5267 από 5798

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote