Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ
ΕΛΛΑΔΑ
"Τώρα το ανακαλύψατε;" Εκτύπωση E-mail
16.02.08

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου απάντησε στον πρωθυπουργό λέγοντας ότι ανακάλυψε το πρόβλημα του Ασφαλιστικού με καθυστέρηση τεσσάρων ετών και ότι επιχειρεί να αλλάξει την πολιτική ατζέντα από τα σκάνδαλα.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Εκλογές στην Κύπρο Εκτύπωση E-mail
16.02.08

Εννέα είναι οι υποψήφιοι για την προεδρία, ωστόσο σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, ο νυν πρόεδρος Τάσσος Παπαδόπουλος και οι δύο του βασικοί αντίπαλοί του, Δημήτρης Χριστόφιας και Ιωάννης Κασουλίδης βρίσκονται πολύ κοντά στα ποσοτά στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων.

Διαβάστε περισσότερα...
 
ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΔΙΚΑΣΤΗΣ Εκτύπωση E-mail
15.02.08
Προσέξτε το σενάριο. Κάποιο πρωινό, συγκεκριμένα στις 17 Δεκέμβρη του σωτηρίου έτους 2007, ξύπνησε ο αξιότιμος εκδότης-δημοσιογράφος (λέμε τώρα…) κύριος Θέμος Αναστασιάδης, τεντώθηκε, χασμουρήθηκε, ψιλοβαρέθηκε και είπε:
Τελευταία ανανέωση ( 15.02.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Οι άξονες του ασφαλιστικού Εκτύπωση E-mail
14.02.08

 Η μεταρρύθμιση του συστήματος της κοινωνικής ασφάλισης θέτει ως βασικό της στόχο τη δημιουργία μιας υγιούς βάσης για ένα Ασφαλιστικό δίκαιο και βιώσιμο, δήλωσε σήμερα από το βήμα του συνεδρίου του Economist η υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας Φάνη Πάλλη Πετραλιά.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ιδια γεύση από τη συνάντηση με τη Ράις Εκτύπωση E-mail
14.02.08

 

Την ελληνική θέση ότι ο δρόμος προς την ΕΕ και το ΝΑΤΟ περνά από την κοινά αποδεκτή λύση στο θέμα της ονομασίας επανέλαβε, κατά την έξοδό της από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, η υπουργός Εξωτερικών Ντ. Μπακογιάννη, σε δηλώσεις της μετά την 45 λεπτών συνάντηση της με την αμερικανίδα ομόλογο της Κ. Ράις.

Τελευταία ανανέωση ( 14.02.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Κυβερνητικό «όχι» στην έρευνα της Βουλής για τη Siemens Εκτύπωση E-mail
14.02.08
Μετέωρη αφήνει την τιμή του πολιτικού κόσμου η χθεσινή άρνηση της κυβερνητικής πλειοψηφίας να συναινέσει στο αίτημα της αντιπολίτευσης για την σύσταση εξεταστικής επιτροπής σχετικά με το εισαγόμενο σκάνδαλο της Siemens στο οποίο φέρονται να χρηματοδοτούνται παράνομα ελληνικά κόμματα και κρατικοί αξιωματούχοι, προκειμένου να αναλάβει η γερμανική πολυεθνική το σύστημα ασφάλειας των Ολυμπιακών Αγώνων.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Εκτόνωση του σεισμικού φαινομένου Εκτύπωση E-mail
14.02.08
 Ομαλά εξελίσσεται η μετασεισμική δραστηριότητα μετά το σφοδρό, διπλό χτύπημα του Εγκέλαδου στην Πελοπόννησο, το οποίο "ένιωσε" το μεγαλύτερο μέρος της χώρας, χωρίς ευτυχώς να προκληθούν σημαντικές ζημιές.
Τελευταία ανανέωση ( 14.02.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Συνάντηση Ν. Μπακογιάννη - Κ. Ράις Εκτύπωση E-mail
14.02.08

Σημαντική συνάντηση θα έχει  στην Ουάσιγκτον η υπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη, με την Αμερικανίδα ομόλογό της Κοντολίζα Ράις, καθώς και με επικεφαλείς των Επιτροπών Εξωτερικών Υποθέσεων της Γερουσίας και του Κογκρέσου. Στόχος της κ. Μπακογιάννη είναι η ανάπτυξη των ελληνικών θέσεων και προϋποθέσεων σχετικά με την ένταξη της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ. Στα προς συζήτηση θέματα βρίσκονται και περιφερειακά ζητήματα με έμφαση στο Κόσσοβο.

Τελευταία ανανέωση ( 14.02.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Αλλο όνομα διεθνώς, άλλο στις διμερείς κι άλλο στα Σκόπια Εκτύπωση E-mail
13.02.08

Πιέσεις δέχεται η Αθήνα προκειμένου να αποδεχτεί πρόταση διπλής ή πολλαπλής ονομασίας των Σκοπίων, κάτι που δεν είναι καθόλου εύκολο για τον Κ. Καραμανλή να το αποδεχτεί.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Τo ροζ DVD «καίει» Τσέκου - εργατολόγο Εκτύπωση E-mail
13.02.08
 Ανοιξε ο κύκλος της προσωποποίησης των ποινικών διώξεων και των κλήσεων των κατηγορουμένων σε απολογία για την υπόθεση Ζαχόπουλου. Η Εύη Τσέκου και ο Χρήστος Νικολουτσόπουλος είναι τα δύο πρόσωπα που καλούνται να δώσουν εξηγήσεις.

Ο πρώτος που θα περάσει το κατώφλι του 2ου ειδικού ανακριτή κ. Δημήτρη Οικονόμου στη δεύτερη φάση της κύριας έρευνας για την απόπειρα αυτοκτονίας και την εκβίαση εις βάρος του πρώην γενικού γραμματέα του υπουργείου Πολιτισμού είναι ο δικηγόρος κ. Χρήστος Νικολουτσόπουλος, ο οποίος θα απολογηθεί αύριο και θα ακολουθήσει τη Δευτέρα η κ. Τσέκου.

Τελευταία ανανέωση ( 13.02.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Σήμανε «σιωπητήριο» στη Ν.Δ. ενόψει ασφαλιστικού - Siemens Εκτύπωση E-mail
12.02.08

Σιωπητήριο, με εκ των προτέρων επιβολή κομματικής πειθαρχίας κατά την ψήφιση του Ασφαλιστικού αλλά και στην υπόθεση της Siemens, επιχειρεί να σημάνει η κυβέρνηση, καθώς ο φόβος των διαρροών ή ακόμη και η συνέχιση των διαφοροποιήσεων βουλευτών της προκαλούν ανησυχία στο Μαξίμου.

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 5222 - 5244 από 5798

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote