Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ
ΕΛΛΑΔΑ
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ Μακεδονία Εκτύπωση E-mail
24.02.08
Ένας ανιστόρητος συμβιβασμός γύρω απ' το όνομα της Μακεδονίας μας, με συνέπειες σοβαρότατες στο –κοντινό– μέλλον, κρύβεται έντεχνα πίσω απ' τις φραστικές μεγαλόστομες διακηρύξεις του συνόλου σχεδόν της πολιτικής ηγεσίας μας (με ελάχιστες εξαιρέσεις) περί βέτο, αποφασιστικής στάσης, ανυποχώρητης στρατηγικής και λοιπών «σκληρών» και… ασυμβίβαστων θέσεων.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ασφαλιστικό: η «βόμβα» σκάει την επόμενη εβδομάδα Εκτύπωση E-mail
24.02.08
 Θέμα ημερών είναι η κατάθεση του νομοσχεδίου που θα φέρει το πρώτο κύμα ανατροπών στο ασφαλιστικό. «Η δημοσιοποίησή του δεν πρόκειται να αργήσει», δήλωσε χτες η υπουργός Απασχόλησης, Φάνη Πάλλη - Πετραλιά, μετά τη συνάντηση που είχε για το θέμα με τον πρωθυπουργό, ενώ συνεχίζει τις συναντήσεις της με εκπροσώπους εργαζομένων και επαγγελματικών ομάδων, αν και οι αποφάσεις φαίνεται πως έχουν ήδη ληφθεί.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Κρίσιμος ο β΄ γύρος εκλογών στην Κύπρο Εκτύπωση E-mail
24.02.08
Έληξε το βράδυ της Παρασκευής, η προεκλογική εκστρατεία για το δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών της ερχόμενης Κυριακής στην Κύπρο, με τηλεοπτική συζήτηση μεταξύ των δύο διεκδικητών της προεδρίας Ιωάννη Κασουλίδη και Δημήτρη Χριστόφια. Όπως εκτιμούν δημοσιογράφοι και αναλυτές, η συζήτηση ήταν ίσως η καλύτερη που έγινε σε προεδρικές εκλογές. Οι δύο διεκδικητές είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις θέσεις που ήθελαν να περάσουν στους ψηφοφόρους.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Καταδίκη για θρησκευτικό όρκο δικηγόρου Εκτύπωση E-mail
23.02.08
Ευρω-καμπάνα εισέπραξε η χώρα μας διότι νεαρός δικηγόρος εξαναγκάστηκε να αποκαλύψει δημόσια τη θρησκευτική του πεποίθηση κατά τη διάρκεια της ορκωμοσίας του ενώπιον δικαστηρίου.
Διαβάστε περισσότερα...
 
"Επίσκεψη" του Εγκέλαδου στη Ζάκυνθο Εκτύπωση E-mail
23.02.08

Σεισμική δόνηση 4,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 06:57 το πρωί της Παρασκευής ανατολικά της Ζακύνθου.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Αυστηρό μήνυμα Καραμανλή σε Σκόπια Εκτύπωση E-mail
23.02.08

Σαφές μήνυμα προς την ΠΓΔΜ ότι «μη λύση σημαίνει μη πρόσκληση» στο ΝΑΤΟ και στην ΕΕ απηύθυνε από το βήμα της Βουλής ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής απαντώντας σε επίκαιρες ερωτήσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γ. Παπανδρέου για την ακρίβεια και του προέδρου του ΛΑΟΣ Γιώργου Καρατζαφέρη για τις εξελίξεις στο Κοσσυφοπέδιο.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Στην τελική ευθεία Χριστόφιας - Κασουλίδης Εκτύπωση E-mail
22.02.08
Τις τελευταίες τους προεκλογικές συγκεντρώσεις πραγματοποίησαν  οι δύο "μονομάχοι" των προεδρικών εκλογών της Κυριακής, ο γενικός γραμματέας του ΑΚΕΛ και πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Χριστόφιας και ο ευρωβουλευτής του ΔΗΣΥ και πρώην υπουργός Εξωτερικών Ιωάννης Κασουλίδης.
Τελευταία ανανέωση ( 22.02.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Ντ. Μπακογιάννη: «Αναλαμβάνω την ευθύνη» Εκτύπωση E-mail
22.02.08
Την πολιτική ευθύνη για τη διαρροή του κειμένου Νίμιτς στον Τύπο, ανέλαβε η υπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη, κατά την ενημέρωση της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Θρίλερ στην Κύπρο για τις ψήφους του ΔΗΚΟ Εκτύπωση E-mail
20.02.08
Σε πραγματικό εμφύλιο εξελίσσεται στο Δημοκρατικό Κόμμα η απόφαση για τη στήριξη ενός από τους δύο υποψήφιους, που θα αναμετρηθούν στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών της ερχόμενης Κυριακής.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Νέο «ταρακούνημα» στην Πελοπόννησο Εκτύπωση E-mail
20.02.08

 Νέα ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 6,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 8:25 το βράδυ της Τετάρτης με επίκεντρο το θαλάσσιο χώρο νότια της Μεθώνης.

Ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε Μεσσηνία, Λακωνία, Αρκαδία αλλά και στα Κύθηρα.

Τελευταία ανανέωση ( 21.02.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Η πρόταση Νίμιτς στο τραπέζι Εκτύπωση E-mail
20.02.08

Στο Μέγαρο Μαξίμου συνεδρίασε το πρωί της Τετάρτης η αρμόδια κυβερνητική επιτροπή, προκειμένου να ενημερωθεί από την Ντ.Μπακογιάννη για τις εξελίξεις στο θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ, υπό το φως της νέας πρότασης του Μ.Νίμιτς.

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 5199 - 5221 από 5798

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote