Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ
ΕΛΛΑΔΑ
"Το χάσμα παραμένει" Εκτύπωση E-mail
05.03.08

Το χάσμα παραμένει δήλωσε ο Μάθιου Νίμιτς ερωτηθείς σχετικά μετά την ολοκλήρωση της συνάντησής του με την ηγεσία των Σκοπίων, σημειώνοντας παράλληλα πως η ΠΓΔΜ του εξέφρασε τη βούλησή της να συμμετέχει περαιτέρω στη διαπραγματευτική διαδικασία.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Κοινή «κρούση» για είσοδο στο ΝΑΤΟ από Αλβανία, Κροατία και ΠΓΔΜ Εκτύπωση E-mail
05.03.08
 Το ΝΑΤΟ συζητά έντονα την από κοινού έκκληση Αλβανίας, Κροατίας και ΠΓΔΜ για ένταξη στη συμμαχία. Πιθανότερη υποψήφια προκρίνεται η Κροατία και αυτό διότι οι διαπραγματεύσεις Ελλάδας - ΠΓΔΜ αποτελούν τροχοπέδη για πρόσκληση και στις τρεις χώρες
Διαβάστε περισσότερα...
 
«Έτοιμοι για μάχη» Εκτύπωση E-mail
05.03.08

Στο Προεδρικό Μέγαρο η επικεφαλής της ελληνικής διπλωματίας Ντόρα Μπακογιάννη ενημέρωσε τον Κάρολο Παπούλια για τις εξελίξεις στο θέμα του ονόματος της ΠΓΔΜ.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Είμαι ο Τσίπρας της ΝΔ! Εκτύπωση E-mail
05.03.08
 Το είπε και αυτό χτες ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, ότι είναι ο Τσίπρας της ΝΔ! Ετσι εξήγησε μία δήλωση που ο ίδιος είχε κάνει πριν από μερικές ημέρες ότι ο Καραμανλής «έχει δίπλα του το δικό του αστέρι και το δικό του Τσίπρα και ότι απλώς δεν το καταλαβαίνει, διότι κάποιοι δεν τον αφήνουν να το αντιληφθεί».
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΗΠΑ: "Συνεχίστε την προσπάθεια για λύση" Εκτύπωση E-mail
03.03.08

Λίγες ώρες μετά τις συναντήσεις στην Αθήνα του γ.γ. του ΝΑΤΟ με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον πρωθυπουργό και την υπουργό Εξωτερικών, οι ΗΠΑ έρχονται να παροτρύνουν τα δύο μέρη –Ελλάδα και ΠΓΔΜ- «να συνεχίσουν να προσπαθούν» και παράλληλα εκφράζουν ανησυχία για την εξέλιξη της υπόθεσης.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ανάληψη ευθύνης για την έκρηξη στο ΥΠΕΧΩΔΕ Εκτύπωση E-mail
03.03.08

Η Ένοπλη Επαναστατική Δράση ανέλαβε την ευθύνη για την έκρηξη αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού, στις 2 τα ξημερώματα, έξω από κτήριο του ΥΠΕΧΩΔΕ, στη Μεσογείων 239 στο Νέο Ψυχικό, όπου στεγάζεται η Διεύθυνση Δασών Ανατολικής Αττικής.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Στα blogs υπάρχουν διαμάντια και στάχτες Εκτύπωση E-mail
03.03.08
Ενα αμφιλεγόμενο δημοσιογραφικό μπλογκ, το Press-gr, έφτασε για να αμαυρωθεί η μάλλον ειδυλλιακή εικόνα που είχαμε ώς σήμερα για τα μπλογκ στην Ελλάδα.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Το ΠΑΣΟΚ πάει Χαβάη... Εκτύπωση E-mail
03.03.08
«Θωμά είσαι σπίτι; Γιατί σε παίρνω και μιλάς… πάμε κάπου στη Χαβάη…», λέει το τραγούδι της Άλκηστης Πρωτοψάλτη και στο ΠΑΣΟΚ το τραγουδάνε με ρυθμό και ευχαρίστηση τα στελέχη του, γιατί κάπως έτσι αισθάνονται... Άλλωστε, βλέπουν την πλήρη απαξίωση του κόμματός τους και αντιλαμβάνονται ότι δεν έχουν και πολλές επιλογές.
Διαβάστε περισσότερα...
 
«Μήνυμα» Σέφερ Εκτύπωση E-mail
03.03.08
Ολοκληρώθηκε χωρίς δηλώσεις η συνάντηση του πρωθυπουργού κ. Κ. Καραμανλή με το γ.γ. του ΝΑΤΟ κ. Γιαπ ντε Χουπ Σέφερ στο Μέγαρο Μαξίμου.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Η συγκέντρωση του κ. Ανθιμου Εκτύπωση E-mail
02.03.08

Tο λεγόμενο «τόξο των Μακεδονομάχων» βρίσκεται τούτες τις μέρες σε διέγερση, πλην όμως οι δονήσεις, προερχόμενες κυρίως από το «εστιακό κέντρο» της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλονίκης, δεν δείχνουν επί του παρόντος να προκαλούν δυναμική κλιμακούμενων μαζικών αντιδράσεων στον πληθυσμό της Βόρειας Ελλάδας.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Μακεδονικό «βέτο» από δέκα βουλευτές Εκτύπωση E-mail
02.03.08
Τροχιοδεικτικές βολές προς το Μαξίμου στέλνουν δέκα βορειοελλαδίτες βουλευτές της ΝΔ και μέσω της «Ημερησίας του Σαββάτου» προειδοποιούν:
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 5176 - 5198 από 5798

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote