Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ
ΕΛΛΑΔΑ
Ενημέρωση για το Σκοπιανό Εκτύπωση E-mail
23.03.08
Οι τελευταίες εξελίξεις στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που πραγματοποίησε το πρωί του Σαββάτου ο πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής με την υπουργό Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη, στο Μέγαρο Μαξίμου. Μετά τις επαφές με το Σκοπιανό ομόλογό της, Αντ. Μιλόσοσκι την Παρασκευή στις Βρυξέλλες, παρουσία του αμερικανού υφυπουργού Εξωτερικών Ντάνιελ Φριντ, η κ. Μπακογιάννη τόνισε ότι οι δύο πλευρές δεσμεύτηκαν για την επίτευξη λύσης και επισήμανε πως διαπίστωσε βούληση της γειτονικής χώρας για την επίλυση του προβλήματος.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Τα χρυσά «δελφίνια» Εκτύπωση E-mail
23.03.08
Δύο νέα παιδιά, που έχουν περάσει μαζί αμέτρητες ώρες στις πισίνες, ο Αρης Γρηγοριάδης και ο Γιάννης Δρυμωνάκος, ανέβηκαν  στην κορυφή της Ευρώπης.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Tα σχέδια για την επόμενη μέρα Εκτύπωση E-mail
23.03.08
Τον πολιτικό σχεδιασμό της επόμενης ημέρας ανιχνεύει ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, καθώς η κυβέρνηση εξήλθε χωρίς εμφανή τραύματα από το απεργιακό κύμα, που προκάλεσε η ασφαλιστική μεταρρύθμιση.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Κυβέρνηση Ν.Δ. - ΠΑΣΟΚ; Ολα μπορούν να συμβούν... Εκτύπωση E-mail
23.03.08
Δεν αποκλείει το ενδεχόμενο κυβέρνησης «μεγάλου συνασπισμού Ν.Δ - ΠΑΣΟΚ» ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, Αρης Σπηλιωτόπουλος, αν και δεν τον ενθουσιάζει η ιδέα.
Τελευταία ανανέωση ( 23.03.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
«Λογικό συμβιβασμό» επιδιώκουν τα Σκόπια Εκτύπωση E-mail
22.03.08
Ο Μπράνκο Τσερβένκοφσκι μιλώντας το μεσημέρι του Σαββάτου σε διάσκεψη αφιερωμένη στον πολυεθνικό χαρακτήρα της ΠΓΔΜ, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Οχρίδα, δήλωσε ότι αξίζει να μελετηθεί το αν είναι δυνατόν να βρεθεί φόρμουλα για μια ονομασία που θα χρησιμοποιείται για διεθνή χρήση και θα είναι διαφορετική από τη συνταγματική ονομασία, χωρίς να απειληθεί η εθνική ταυτότητα.
Τελευταία ανανέωση ( 22.03.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Από τα 12,5 έτη ξεκινά η σεξουαλική δραστηριότητα των εφήβων, αγνοώντας όμως τα μέτρα αντισύλληψης Εκτύπωση E-mail
22.03.08
Από την ηλικία των 12,5 ετών ξεκινά πλέον η σεξουαλική δραστηριότητα των εφήβων στη χώρα μας, οι οποίοι, όμως, επιδεικνύουν μειωμένη συμμόρφωση στις αντισυλληπτικές μεθόδους.
Τελευταία ανανέωση ( 22.03.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Εκρηκτική «συμβίωση» του Αρχιεπισκόπου με τον Άνθιμο Εκτύπωση E-mail
22.03.08
Βαθαίνει η ρήξη στους κόλπους της Ελλαδικής Εκκλησίας με «κόκκινο πανί» την λέξη «πορνεία» στο κείμενο της απόφασης κατά του συμφώνου συμβίωσης της Ιεράς Συνόδου που διάβασε ο εκπρόσωπος Τύπου Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης, που έκανε τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών Ιερώνυμο να διαμαρτυρηθεί έντονα στον κ. Άνθιμο.
Τελευταία ανανέωση ( 22.03.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Ο Γ.Ραγκούσης, νέος γραμματέας Εκτύπωση E-mail
22.03.08
Ο προτεινόμενος από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Ραγκούσης εξελέγη νέος γραμματέας του Κινήματος, με 159 ψήφους σε σύνολο 273 ψηφισάντων
Τελευταία ανανέωση ( 22.03.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Αποφασισμένος για μεταρρυθμίσεις Εκτύπωση E-mail
21.03.08
 Αποφασισμένος για μεταρρυθμίσεις ανεξαρτήτως κόστους εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός μιλώντας στη Βουλή, στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για τη νεολαία. «Απέναντι στη διαιώνιση των προβλημάτων επιλέγουμε τις αλλαγές και τις μεταρρυθμίσεις, πολιτικές που προσεγγίζουν στις ανάγκες των νέων, που ανοίγουν νέους δρόμους ευκαιριών και ασφάλειας», τόνισε ο Κ. Καραμανλής, χαρακτηρίζοντας μεγάλο λάθος την απόπειρα αντίδρασης στις μεταρρυθμίσεις που δίνουν στέρεες λύσεις"
Διαβάστε περισσότερα...
 
Μάχη μέχρι την τελευταία ψήφο Εκτύπωση E-mail
20.03.08
Ημέρες συζήτησης και ψήφισης κρατικού Προϋπολογισμού θυμίζει η Βουλή, με τους βουλευτές να προσέρχονται σωρηδόν στο προεδρείο για να γραφτούν ομιλητές και την Ολομέλεια να συνεδριάζει έως τις τρεις τα ξημερώματα για να βγει το πλάνο των ημερήσιων ομιλιών.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Ανανέωση μετ' εμποδίων στα όργανα του ΠΑΣΟΚ Εκτύπωση E-mail
19.03.08
Στην πιο δύσκολη εκλογή γραμματέα και Πολιτικού Συμβουλίου της ιστορίας του προχωρεί την Παρασκευή το απόγευμα το ΠΑΣΟΚ, με τον κ. Παπανδρέου να αρνείται κατηγορηματικά τη συγκρότηση κοινοβουλευτικού οργάνου και να επιφυλάσσει για τους κορυφαίους «man to man»... μαρκάρισμα στους υπουργούς της κυβέρνησης Καραμανλή.
Τελευταία ανανέωση ( 19.03.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 5130 - 5152 από 5798

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote