Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ
ΕΛΛΑΔΑ
Ετοιμος να καταθέσει Εκτύπωση E-mail
02.04.08

Στην ευχέρεια του ανακριτή αφήνουν οι γιατροί την ημερομηνία συνάντησης με τον Χρήστο Ζαχόπουλο. Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, η κατάσταση του ασθενούς είναι σταθερή και μπορεί να δεχτεί στον Ευαγγελισμό όπου νοσηλεύεται, επίσκεψη από οποιαδήποτε δικαστική αρχή.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Κοινό μέτωπο στις διεθνείς πιέσεις Εκτύπωση E-mail
01.04.08
«Η Ελλάδα και η ελληνική κυβέρνηση ξεκινά τη δύσκολη προσπάθεια στο Βουκουρέστι έχοντας το σύνολο των πολιτικών δυνάμεων της χώρας στο πλευρό της στους ίδιους στόχους και στις ίδιες προϋποθέσεις».
Διαβάστε περισσότερα...
 
Ψηφίστηκε το ασφαλιστικό Εκτύπωση E-mail
31.03.08
Με τις 151 ψήφους των 150 βουλευτών της ΝΔ, καθώς η επιστολή του Μ. Έβερτ με την οποία δήλωσε τη στήριξη του στο νομοσχέδιο δεν έγινε αποδεκτή, και του ανεξάρτητου βουλευτή Κ. Κουκοδήμου ψηφίστηκε στο σύνολο του το ασφαλιστικό νομοσχέδιο.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Νέο κύμα πιέσεων από τις ΗΠΑ Εκτύπωση E-mail
31.03.08
Με νέο κύμα πιέσεων απαντούν οι ΗΠΑ στην επίμονη θέση της Αθήνας «μη λύση, σημαίνει μη πρόσκληση», για την ένταξη της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Συνεχίζεται το ταξίδι της Ολυμπιακής Φλόγας Εκτύπωση E-mail
30.03.08
Σε μία λαμπρή τελετή, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, το Ολυμπιακό Φως άναψε το μεσημέρι της Κυριακής στο βωμό του Παναθηναϊκού Σταδίου, μετά από ταξίδι επτά ημερών από την Αρχαία Ολυμπία, και παραδόθηκε στους Κινέζους διοργανωτές, ώστε να συνεχίσει το ταξίδι της ανά την υφήλιο με τελικό προορισμό την Κίνα. Η παράδοση της Ολυμπιακής Φλόγας στην κινεζική αντιπροσωπεία έγινε σε μια εντυπωσιακή τελετή, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Θρίλερ τριών ημερών για συμφωνία ή βέτο Εκτύπωση E-mail
30.03.08
Το ελληνικό βέτο φέρνει τον πρωθυπουργό κ. Καραμανλή ευθέως αντιμέτωπο με την κυβέρνηση Μπους, που είτε δεν έχει ακούσει καθαρά –στη διαδικασία της διαπραγμάτευσης– είτε δεν κατανοεί τις ελληνικές θέσεις για το Σκοπιανό.
Διαβάστε περισσότερα...
 
«ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ»72 ώρες πριν απ' το βέτο! Εκτύπωση E-mail
30.03.08
  Την Τετάρτη, στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ στο Βουκουρέστι αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η «πρώτη φάση» της διαπραγμάτευσης για την ονομασία της ΠΓΔΜ, με ένα ελληνικό βέτο στην ένταξη της χώρας αυτής στη Συμμαχία.

 

Τελευταία ανανέωση ( 30.03.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Στην Ακρόπολη η Ολυμπιακή Φλόγα Εκτύπωση E-mail
29.03.08

Στο σημαντικότερο μνημείο της Αρχαίας Ελλάδας και σύμβολο της Αθήνας, την Ακρόπολη, έφτασε στις 7 το απόγευμα η Φλόγα των Ολυμπιακών Αγώνων, ολοκληρώνοντας έτσι την 6η ημέρα της Λαμπαδηδρομίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες "Πεκίνο 2008". Στον Ιερό Βράχο το βωμό άναψε η αρχηγός της Εθνικής Ελλάδος στο πόλο, που κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στην Αθήνα το 2004, Βούλα Κοζομπόλη, η οποία παρέλαβε τη Φλόγα από τις συμπαίκτριες της στην Εθνική, Γεωργία Ελληνάκη, Εύη Μωραϊτιδου, Δήμητρα Ασιλιάν και Κυριακή Λιόση.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Πολιορκία Μπους στην Αθήνα Εκτύπωση E-mail
29.03.08

Σε δύο παραλλαγές ονομασίας καταλήγει η Ουάσιγκτον. Ο Νίμιτς καλείται να επιλέξει μεταξύ του «Δημοκρατία της Μακεδονίας - Σκόπια» και του «Δημοκρατία της Νέας Μακεδονίας»

Διαβάστε περισσότερα...
 
«Προσγειώνουν» την Oλυμπιακή Εκτύπωση E-mail
28.03.08
Σε απαξίωση οδηγούνται οι αερομεταφορές μέσω της Oλυμπιακής από το αεροδρόμιο «Μακεδονία». Την τελευταία επταετία καταργήθηκαν εννέα αερογραμμές από τη Θεσσαλονίκη, εκ των οποίων έξι εξωτερικού και τρεις εσωτερικού.
Διαβάστε περισσότερα...
 
152 ναι συν 10 παρών Εκτύπωση E-mail
28.03.08

 Με την ψήφο 151 βουλευτών της ΝΔ και του ανεξάρτητου βουλευτή Κ. Κουκοδήμου καταψηφίστηκε μετά τα μεσάνυχτα η πρόταση μομφής που κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ. Παρών δήλωσαν οι βουλευτές του ΛΑ.Ο.Σ.

Ψήφο ευθύνης για την απαρέγκλιτη συνέχιση των μεταρρυθμίσεων ζήτησε ο Κ. Καραμανλής στο κλείσιμο της συζήτησης για την πρόταση μομφής, για την οποία, όπως είπε, δεν αφορά την κοινωνία. «Δεν αθετούμε τις υποσχέσεις μας για μεταρρυθμίσεις. Λέμε όχι στην άγονη αντιπολίτευση.

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 5107 - 5129 από 5798

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote