Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ
ΕΛΛΑΔΑ
Νέο αντάρτικο με αιχμές Εκτύπωση E-mail
16.04.08

 Με νέα παρέμβασή του, αυτή τη φορά μέσω συνέντευξης που παραχωρεί στο «Εθνος», ο κ. Π. Τατούλης «τεντώνει κι άλλο το σχοινί» στο εσωκομματικό πεδίο της ΝΔ, καθώς όχι μόνον επιμένει στις απόψεις που διατύπωσε στην Κεντρική Επιτροπή της ΝΔ, αλλά δηλώνει ότι:

Διαβάστε περισσότερα...
 
Προκλήσεις και προσκλήσεις Εκτύπωση E-mail
14.04.08

 Τουλάχιστον πρόωρη θεωρεί η υπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη την προβολή βέτο και στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Την ίδια ώρα, νέο «επεισόδιο» στην Αθήνα, με τον πρόεδρο του Γραφείου Συνδέσμου της ΠΓΔΜ στη χώρα μας.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Φουλ της MIG με Αλογοσκούφη Εκτύπωση E-mail
13.04.08
Η κόντρα του Ανδρέα Βγενόπουλου με τον Αλέξη Τσίπρα, με το ΠΑΣΟΚ, τους συνδικαλιστές και όσους άσκησαν κριτική στον ίδιο και στους χειρισμούς της κυβέρνησης, ξεκίνησε όταν η MIG συμφώνησε να πουλήσει το πακέτο μετοχών της στον ΟΤΕ στην Deutsche Telekom με σημαντικό μάλιστα κέρδος.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Εβδομάδα εξελίξεων Εκτύπωση E-mail
13.04.08
Εβδομάδα διπλωματικής κινητικότητας στο Σκοπιανό, είναι αυτή που ξεκινάει, καθώς στη διάρκειά της θα εκδηλωθεί η νέα πρωτοβουλία του ειδικού διαμεσολαβητή του ΟΗΕ, Μάθιου Νίμιτς, με επισκέψεις στα Σκόπια και την Αθήνα. Το Σάββατο από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας ο πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, διεμήνυσε ότι η Ελλάδα είναι έτοιμη να προσέλθει στον διάλογο και κάλεσε την ηγεσία της γείτονας να εγκαταλείψει την αδιαλλαξία.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Η ΝΔ ποντάρει στους δυσαρεστημένους του ΠΑΣΟΚ! Εκτύπωση E-mail
13.04.08
Έναν ανοικτό δίαυλο με το ΠΑΣΟΚ έχει δημιουργήσει η Νέα Δημοκρατία και καθώς φαίνεται, με δεδομένη τη δυσαρέσκεια κορυφαίων στελεχών του ΠΑΣΟΚ και τη δημιουργία ουσιαστικών πυρήνων αντιδράσεων στο μέλλον, ο δίαυλος αυτός θα μεγαλώνει συνεχώς.
Διαβάστε περισσότερα...
 
«Πονοκέφαλος» στην κυβέρνηση το νέο «μανιφέστο» Τατούλη Εκτύπωση E-mail
13.04.08
Νέους κλυδωνισμούς στην κυβέρνηση προκαλεί η παρέμβαση το Σάββατο στην Κεντρική Επιτροπή της ΝΔ του βουλευτή Πέτρου Τατούλη, ο οποίος αμφισβήτησε το σύνολο της κυβερνητικής πολιτικής, με αιχμή τις μεταρρυθμίσεις, αλλά και τον τρόπο χειρισμού υποθέσεων σκανδάλων, έκανε λόγο για «καίσαρες» και «χατμάνους» στο κόμμα και άφησε να εννοηθεί, ότι υπάρχει η ανάγκη νέων πολιτικών σχηματισμών.
Τελευταία ανανέωση ( 13.04.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Στο βάθος «Νέα Μακεδονία» Εκτύπωση E-mail
13.04.08
Η ελληνική κυβέρνηση απολαμβάνει τα (εσωτερικά) οφέλη του ηρωικού βέτο, παραγνωρίζοντας ότι το πρόβλημα αφορά την εξεύρεση αμοιβαία αποδεκτής λύσης για το όνομα.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό ο στόχος της Ντ. Μπακογιάννη Εκτύπωση E-mail
12.04.08
Συνεχίζουμε τις προσπάθειες για την επίτευξη του τελικού στόχου που είναι η σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό που θα ισχύει έναντι όλων, είπε η υπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη μιλώντας στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας.
Τελευταία ανανέωση ( 12.04.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Πυρ ομαδόν κατά Βγενόπουλου Εκτύπωση E-mail
12.04.08
Θύελλα αντιδράσεων στον πολιτικό αλλά και συνδικαλιστικό κόσμο προκάλεσαν οι δηλώσεις και οι ενέργειες του επιχειρηματία κ. Ανδρέα Βγενόπουλου. 
Τελευταία ανανέωση ( 12.04.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Ελλάς - Σερβία... δυσφορία Εκτύπωση E-mail
10.04.08
Στον «πρωταγωνιστικό ρόλο» της Ευρωπαϊκής Ενωσης στο Κόσοβο, μέσω της αποστολής Ευρωπαϊκής Πολιτικής Δύναμης, επέμεινε η υπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη στο συνέδριο του «Εκόνομιστ», για να συναντήσει την άμεση αντίδραση και κατηγορηματική άρνηση του υπουργού Εξωτερικών της Σερβίας κ. Γέρεμιτς.
Τελευταία ανανέωση ( 10.04.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Καταθέσεις και νέες αποκαλύψεις Εκτύπωση E-mail
09.04.08

 Σε ποδηλασία, χάντμπολ και στίβο τα νέα κρούσματα που ανακοινώνει την Τετάρτη ο ΕΣΚΑΝ, ενώ την ίδια ώρα η Δικαιοσύνη συνεχίζει την έρευνα για την υπόθεση ντόπινγκ στην εθνική ομάδα της άρσης βαρών.

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 5084 - 5106 από 5798

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote