Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ
ΕΛΛΑΔΑ
Υπογράφεται η συμφωνία Εκτύπωση E-mail
28.04.08

Ενεργειακή συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και Ρωσίας για την κατασκευή αγωγού φυσικού αερίου (South Stream) υπογράφεται την Τρίτη, στο πλαίσιο της επίσκεψης του Πρωθυπουργού κ. Κώστα Καραμανλή στη Μόσχα.

Τελευταία ανανέωση ( 28.04.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Μήνυμα ειρήνης και συνεργασίας Εκτύπωση E-mail
28.04.08

Ευχές για ειρήνη στη Βαλκανική και συνεργασία των γειτονικών λαών για να ανοίξουν μονάχοι τους το μέλλον τους «χωρίς επεμβάσεις τρίτων ή ξένων δυνάμεων» απηύθυνε από το φυλάκιο της Σαγιάδας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Το ελπιδοφόρο μήνυμα της Ανάστασης Εκτύπωση E-mail
27.04.08

Το ελπιδοφόρο μήνυμα της Ανάστασης του Θεανθρώπου εορτάζουν οι ορθόδοξοι χριστιανοί σ’ όλο τον κόσμο. Η ακολουθία της πρώτης Ανάστασης, έγινε το πρωί, στον Καθεδρικό ναό Αθηνών και σε όλη τη χώρα όπως κάθε χρόνο, στέλνοντας το ελπιδοφόρο μήνυμα ότι η ζωή νίκησε το θάνατο. Σε τεταμένο κλίμα και υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας πραγματοποιήθηκε νωρίς το μεσημέρι στα Ιεροσόλυμα η τελετή της Αφής του Αγίου Φωτός.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ραντεβού κορυφής στις ΗΠΑ Εκτύπωση E-mail
26.04.08

Οι δύο κορυφαίοι γερουσιαστές του Δημοκρατικού Κόμματος -ένας από τους δύο θα γίνει υπουργός Εξωτερικών της υπερδύναμης σε περίπτωση νίκης της Χίλαρι ή του Ομπάμα στις προεδρικές εκλογές- άνοιξαν τις πόρτες των γραφείων τους στον Ευ. Βενιζέλο.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Το Καστρί γίνεται... Χ. Τρικούπη Εκτύπωση E-mail
25.04.08

Το σπίτι του Γ. Παπανδρέου θα είναι μέχρι την πλήρη ανάρρωση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ το επίκεντρο της πολιτικής δραστηριότητας του Κινήματος.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Παρότρυνση για αμοιβαία αποδεκτή λύση Εκτύπωση E-mail
25.04.08

Θετική κατάληξη είχε τελικά χθες η μάχη που δόθηκε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για την ετήσια έκθεση προόδου της ΠΓΔΜ, μια μάχη που ξεκίνησε με την ένταξη στην έκθεση, διατυπώσεων ιδιαίτερα αρνητικών για τις ελληνικές θέσεις, πέρασε από την αναβολή της προγραμματισμένης ψηφοφορίας και έφθασε, χθες, στη σχεδόν ομόφωνη έγκριση της έκθεσης μετά από σειρά σημαντικών τροποποιήσεων.

Διαβάστε περισσότερα...
 
ΗΠΑ: Ένταξη της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ το ταχύτερο δυνατό Εκτύπωση E-mail
24.04.08

«Στη σύνοδο του ΝΑΤΟ στο Βουκουρέστι οι Σύμμαχοι εκτίμησαν ότι η Μακεδονία πληροί τα τεχνικά κριτήρια ένταξης στο ΝΑΤΟ και θα λάβει πρόσκληση, ευθύς μόλις επιλυθεί η διαμάχη με την Ελλάδα σε σχέση με το όνομα» τόνισε ο βοηθός υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Ντάνιελ Φριντ, καταθέτοντας ενώπιον της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της αμερικανικής Βουλής των Αντιπροσώπων.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Αντιπαράθεση με φόντο το Κιότο Εκτύπωση E-mail
24.04.08

«Η Ελλάδα ΔΕΝ τέθηκε εκτός του Πρωτοκόλλου του Κιότο, ούτε σταμάτησε ποτέ η καταγραφή των εκπομπών της χώρας» τονίζει σε ανακοίνωσή του το ΥΠΕΧΩΔΕ.

Τελευταία ανανέωση ( 24.04.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Χαστούκι για το Κιότο Εκτύπωση E-mail
23.04.08
Διεθνής διασυρμός για την Ελλάδα, αφού με απόφαση της αρμόδιας επιτροπής του ΟΗΕ είναι η μόνη ανάμεσα σε 141 χώρες που έχουν υπογράψει το Πρωτόκολλο του Κιότο η οποία δεν έπεισε για την εγκυρότητα του συστήματος μέτρησης και καταγραφής των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου.
Τελευταία ανανέωση ( 23.04.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Η Αθήνα επιμένει στο διάλογο Εκτύπωση E-mail
22.04.08
Επιστολή προς τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Μπαν Γκι-Μουν, έστειλε πριν από τέσσερις ημέρες ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής
Διαβάστε περισσότερα...
 
41 χρόνια από το πραξικόπημα του 1967 Εκτύπωση E-mail
21.04.08
"Μαύρη" επέτειος από το πραξικόπημα της 21ης Απριλίου 1967, η σημερινή ημέρα, καθώς συμπληρώθηκαν 41 χρόνια από την επιβολή της επταετούς δικτατορίας. Κατά τη διάρκεια της δικτατορίας αρκετοί πολίτες φυλακίστηκαν και εξορίστηκαν για τα δημοκρατικά τους φρονήματα, ενώ ορόσημο της αντιδικτατορικής πάλης αποτέλεσε η εξέγερση των φοιτητών στο Πολυτεχνείο το 1973.
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 5061 - 5083 από 5798

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote