Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ
ΕΛΛΑΔΑ
Ο Μητσοτάκης επιχειρεί να δικαιώσει την... Αποστασία! Εκτύπωση E-mail
11.05.08

Mελοδραματική προσπάθεια καταβάλλει ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ Κωνσταντίνος Μητσοτάκης να εξωραΐσει και τελικά να δικαιώσει εκ των υστέρων την επαίσχυντη «Αποστασία» όπως έμεινε στην πολιτική ιστορία του τόπου μας:

Διαβάστε περισσότερα...
 
Κερδισμένη η Ελλάδα από τη συμφωνία Εκτύπωση E-mail
11.05.08

Την εκτίμηση ότι με τη συμφωνία που πρόκειται να υπογράψει εντός της προσεχούς εβδομάδος η κυβέρνηση με την Deutsche Telekom για τον ΟΤΕ, θα βγουν κερδισμένοι ο Οργανισμός, οι εργαζόμενοι σε αυτόν και η πατρίδα μας, διατύπωσε από τη Χίο που βρίσκεται, ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Κωστής Χατζηδάκης.

Διαβάστε περισσότερα...
 
«Οχι στο μονοπώλιο της ονομασίας» Εκτύπωση E-mail
10.05.08

«Μία και μόνο χώρα δεν μπορεί να έχει το μονοπώλιο ενός ονόματος που χαρακτηρίζει ολόκληρη περιοχή.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Στηρίζει Σουφλιά και ρίχνει τους τόνους Εκτύπωση E-mail
08.05.08

Απόλυτη στήριξη στον υπουργό ΠΕΧΩΔΕ, κ. Γ. Σουφλιά, παρέχει το Μέγαρο Μαξίμου, ενώ ταυτόχρονα προσπαθεί να υποβαθμίσει την αντιπαράθεση του Θεσσαλού πολιτικού με τον κοινοτικό επίτροπο κ. Στ. Δήμα.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Πρό(σ)κληση Καραμανλή στο ΠΑΣΟΚ Εκτύπωση E-mail
07.05.08

Υστατη πρόσκληση στο ΠΑΣΟΚ να προσέλθει στις διαδικασίες αναθεώρησης του Συντάγματος, απηύθυνε χθες από του βήματος της Βουλής ο πρωθυπουργός κ. Κ. Καραμανλής.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ζήτημα με την ΠΓΔΜ Εκτύπωση E-mail
07.05.08

Χωρίς τη συμμετοχή της ελληνικής ομάδας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη η τελετή έναρξης του 7ου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος τάε-κβο-ντο Εφήβων-Νεανίδων, που διεξάγεται στη Σμύρνη της Τουρκίας.

Τελευταία ανανέωση ( 07.05.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Ελληνική βοήθεια στην Μιανμάρ Εκτύπωση E-mail
07.05.08

Αμεση αντίδραση και από την ελληνική πλευρά, που συντάσσεται με τη διεθνή κοινότητα στην προσπάθεια να αντιμετωπιστεί η ανθρωπιστική καταστροφή στη Μιανάρ.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Επίθεση στο ΠΑΣΟΚ Εκτύπωση E-mail
06.05.08

«Εχουμε την υποχρέωση να προωθήσουμε άμεσα τις αλλαγές στο Σύνταγμα, ώστε να ανταποκριθούμε τόσο στις επείγουσες ανάγκες της κοινωνίας μας όσο και στις αυξημένες απαιτήσεις ενός ευρωπαϊκού και διεθνούς περιβάλλοντος, που συνεχώς εξελίσσεται» τόνισε ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής στην ομιλία του στη Βουλή κατά τη συζήτηση για την αναθεώρηση του Συντάγματος.

Τελευταία ανανέωση ( 07.05.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Απαγορευτικό για αλλαγές Εκτύπωση E-mail
06.05.08

Εν τη γενέσει τους απορρίπτουν τα στελέχη του Μεγάρου Μαξίμου και της Ρηγίλλης τα σενάρια περί ανασχηματισμού το αμέσως προσεχές διάστημα.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Την Πέμπτη η δίκη των δύο αστυνομικών Εκτύπωση E-mail
06.05.08

Αναβολή για να δικαστούν την Πέμπτη, 8 Μαΐου, πήραν από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης οι δύο αστυνομικοί -ηλικίας 40 και 46 ετών- που ευθύνονται για την απόδραση του 33χρονου τοξικομανή ο οποίος το απόγευμα του Σαββάτου σκότωσε εν ψυχρώ οδηγό λεωφορείου, στη δυτική Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ναι στις μεταρρυθμίσεις, αλλά όχι στις... γαλάζιες Εκτύπωση E-mail
04.05.08

Αναφανδόν υπέρ των μεταρρυθμίσεων τάσσεται η ελληνική κοινωνία, πλην όμως, όπως προκύπτει από την έρευνα της MARC για το «Εθνος της Κυριακής», δίνει εντελώς διαφορετικό περιεχόμενο στην έννοια από αυτή που έχει προσδώσει η κυβέρνηση.

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 5038 - 5060 από 5798

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote