Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ
ΕΛΛΑΔΑ
Διαλεγμένα, όχι διαλεχτά, τα στοιχεία «Ζίμενς» Εκτύπωση E-mail
23.05.08

Διαλεγμένα και όχι διαλεχτά είναι τα στοιχεία που πήρε στα χέρια του ο εισαγγελέας Π. Αθανασίου από τη μητρική Siemens, τα οποία συγκέντρωσε η Debevoise & Plimpton LLP (D&P) και παρέδωσε ο πληρεξούσιος δικηγόρος Α. Λυκουρέζος.

Διαβάστε περισσότερα...
 
"Λύση ρεαλιστική και βιώσιμη" Εκτύπωση E-mail
22.05.08

Μήνυμα στα Σκόπια με στόχο την επίλυση στο ζήτημα της ονομασίας, απηύθυνε ο Πρωθυπουργός, Κ. Καραμανλής, μιλώντας το μεσημέρι της Τετάρτης στη Διαβαλκανική Διάσκεψη που ολοκλήρωσε τις εργασίες της στη Μαύρη Θάλασσα. Ο Κώστας Καραμανλής τόνισε ότι έχει έρθει η ώρα η Ελλάδα και τα Σκόπια να καταλήξουν σε μια ρεαλιστική και βιώσιμη συμφωνία, την οποία θα επισφραγίσει το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Συγκινητική επιστροφή για τη Μαριέττα Εκτύπωση E-mail
22.05.08

Η πρώην υπουργός Παιδείας βρέθηκε για πρώτη φορά μετά την περιπέτεια με την υγεία της στην Βουλή την Τετάρτη, προκαλώντας τη θερμή υποδοχή από το σύνολο των παρατάξεων.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Χλιαρή αποδοκιμασία για τις αγωγές Εκτύπωση E-mail
21.05.08

Αποστάσεις από την κίνηση του επιχειρηματία κ. Ανδρέα Βγενόπουλου να καταθέσει αγωγή, αυτήν τη φορά κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, κ. Γ. Παπανδρέου, παίρνει η κυβέρνηση.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Αρον άρον η ψηφοφορία Εκτύπωση E-mail
20.05.08

Μέσα στον Μάιο θα προσπαθήσει η κυβέρνηση να εισαγάγει προς ψήφιση στη Βουλή το θέμα της ιδιωτικοποίησης του ΟΤΕ, προκειμένου να μη δώσει χρόνο ούτε στην αντιπολίτευση αλλά -κυρίως- σε κυβερνητικούς βουλευτές να εκφράζουν δημοσίως τις επιφυλάξεις τους ως προς την ουσία της συμφωνίας με την Deutsche Telekom.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Μαζικές αγορές εκτάσεων - κτιρίων στη Θράκη Εκτύπωση E-mail
19.05.08

ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ «Δούρειο Ιππο» για τη χώρα μας, η οποία κοιμάται ως συνήθως τον ύπνο του δικαίου, φαίνεται να εξελίσσονται οι μαζικές αγορές εκτάσεων και πανάκριβων κτιρίων στη Θράκη από «σκληρούς» μουσουλμάνους και μάλιστα υπό την καθοδήγηση της Άγκυρας και του τουρκικού προξενείου στην Κομοτηνή, με στόχο όχι μόνο να αυξήσουν την περιουσία τους, αλλά και να ενισχύσουν τους δεσμούς των μειονοτικών που έχουν άλλες βλέψεις με την περιοχή. 

Διαβάστε περισσότερα...
 
Δεν πρόκειται να περάσει από την Ιεραρχία η αλλαγή του Καταστατικού Χάρτη, που ζητάει ο Βαρθολομαίος Εκτύπωση E-mail
19.05.08

 

Οι σχέσεις της Εκκλησίας της Ελλάδος με το Οικουμενικό Πατριαρχείο περνούν σε νέα φάση. Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος κατόρθωσε να γυρίσει σελίδα. Είναι η είδηση των τελευταίων ημερών που συνόδευσε την ανταλλαγή επισκέψεων των δύο Προκαθήμενων.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Καραμανλής: Γειτονιά ασφάλειας η ΝΑ Ευρώπη Εκτύπωση E-mail
19.05.08

Ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, σε μήνυμά του, σημείωσε ότι η Ελλάδα υποστηρίζει «σταθερά και ανυπόκριτα την ευρωατλαντική προοπτική όλων των χωρών της περιοχής, με την αυτονόητη βέβαια προϋπόθεση της πλήρους συμμόρφωσης στις αξίες και τα προαπαιτούμενα των θεσμών αυτών».

Διαβάστε περισσότερα...
 
Δύο πολιτικούς «καίει» η Siemens Εκτύπωση E-mail
18.05.08

Δύο κορυφαία πολιτικά στελέχη, ένας από κάθε μεγάλο κόμμα, θα τεθούν στο στόχαστρο της εισαγγελικής έρευνας για τα «μαύρα ταμεία» της Siemens! Τα στοιχεία που έχει συλλέξει ο ίδιος ο γερμανικός όμιλος αποδεικνύουν την εμπλοκή στο σκάνδαλο ενός του ΠΑΣΟΚ και ενός της ΝΔ.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Μίζες κρυμμένες στη μετάφραση Εκτύπωση E-mail
18.05.08

Ιδού η απόδειξη για το πολιτικό χρήμα, που κατέληξε σε τσέπες «επιτηδείων» από τα μαύρα ταμεία της Siemens στη χώρα μας!

 

Διαβάστε περισσότερα...
 
3 βόμβες από... Αλογοσκούφη Εκτύπωση E-mail
18.05.08

Νέο πακέτο μέτρων με αύξηση της φορολογίας των ακινήτων, σταδιακό άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων και αλλαγές στο μισθολόγιο των δημοσίων υπαλλήλων έχει δρομολογήσει το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης.

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 5015 - 5037 από 5798

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote