Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ
ΕΛΛΑΔΑ
Δύο ύποπτοι για τη δολοφονία Εκτύπωση E-mail
05.06.08

Η Αστυνομία εκτιμά ότι ο δράστης ήταν μία από τις προσωπικές σχέσεις του 56χρονου. Υποπτα δύο άτομα. Οπλο στις έρευνες το μαχαίρι του φόνου και η κατάθεση ενός ντετέκτιβ που μίλησε για απειλές προς τον ηθοποιό

Διαβάστε περισσότερα...
 
Οι αντιευρωπαϊστές δεν χωρούν στην ΕΕ Εκτύπωση E-mail
05.06.08

Μήνυμα με πολλούς αποδέκτες έστειλε η Ντόρα Μπακογιάννη κατά τη συνεδρίαση της αρμόδιας Επιτροπής της Βουλής για τη συνθήκη της Λισαβόνας.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Βαριά άρρωστη η Γη Εκτύπωση E-mail
05.06.08

Βαριά άρρωστη βρήκε τη Γη, η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, χωρίς περιθώρια για εορτασμούς, ούτε καν για περισυλλογή παρά μόνο για αποφάσεις που θα αποτρέψουν την επιδείνωση της κατάστασης. Τρεις χιλιάδες κορυφαίοι επιστήμονες όλων των ειδικοτήτων καταλήγουν στο ίδιο συμπέρασμα:

Διαβάστε περισσότερα...
 
Υποσχέσεις Καραμανλή στους ομογενείς Εκτύπωση E-mail
05.06.08

Την εκλογή βουλευτών Επικρατείας που θα προέρχονται από την ομογένεια ζήτησε από τον Κ.Καραμανλή το προεδρείο του Απόδημου Ελληνισμού, σε συνάντηση που είχαν την Τετάρτη στο Μέγαρο Μαξίμου.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Τους κρατούσαν ομήρους Εκτύπωση E-mail
05.06.08

Aποχώρησαν, λίγο μετά τις 6 το απόγευμα της Τετάρτης, οι περίπου 40 φοιτητές που είχαν καταλάβει -για οκτώ ώρες- την αίθουσα συνεδριάσεων της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, θέτοντας σε κατάσταση ομηρείας τα μέλη της Συγκλήτου.

Διαβάστε περισσότερα...
 
«Μισή νίκη» δίνει στη Ν.Δ. Εκτύπωση E-mail
04.06.08

Παραμένει πρώτη και ενισχύεται ελαφρώς στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ, παρά τη γενικευμένη δυσαρέσκεια της κοινής γνώμης για τους χειρισμούς σε όλα τα κρίσιμα ζητήματα - σύμφωνα με τη νέα δημοσκόπηση της GPO για το MEGA - απέχοντας πολύ ωστόσο από τη δυνατότητα σχηματισμού αυτοδύναμης κυβέρνησης.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Άσκηση "ΓΟΡΔΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ" Εκτύπωση E-mail
04.06.08

Στην άσκηση συμμετείχε όλο το προσωπικό του Γ΄ Σώματος Στρατού / NDC-GR, με τις οργανικές του μονάδες από την Ελλάδα και την Ευρώπη, καθώς και οι σπουδαστές της Ανώτατης Διακλαδικής Σχολής Πολέμου (970 αξιωματικοί και οπλίτες, από 19 χώρες).

Συνολικά, ολόκληρη η δύναμη που αξιοποιήθηκε από το πρώτο έως το τελευταίο στάδιο της εν λόγω -επιχειρησιακού χαρακτήρα- άσκησης, έφτασε περίπου τα 1.700 άτομα.

Τελευταία ανανέωση ( 04.06.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
«Δεν πίεζε μόνο η Siemens...» Εκτύπωση E-mail
03.06.08

Την άσκηση πιέσεων από τη Siemens το 1993, προς τον τότε πρωθυπουργό K. Μητσοτάκη, για την ανάθεση παραγγελίας των ψηφιακών παροχών, επιβεβαίωσε με δηλώσεις του ο τότε υπουργός Εθνικής Οικονομίας Στ. Μάνος, με συνέντευξη του στον City99,5.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ο σύμβουλος Καραμανλή δικάζεται και κατηγορεί τους Μητσοτάκηδες Εκτύπωση E-mail
31.05.08

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθεται στις 22 Σεπτεμβρίου ο σύμβουλος του πρωθυπουργού, Γιάννης Κεφαλογιάννης, με την κατηγορία ότι παρενέβη προς δύο αστυνομικούς να πάρουν πίσω τις καταθέσεις που είχαν δώσει εις βάρος κατηγορούμενου σε υπόθεση χασισοκαλλιέργειας στον Μυλοπόταμο.

Τελευταία ανανέωση ( 31.05.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Πρώτοι γάμοι ομοφύλων στην Τήλο Εκτύπωση E-mail
30.05.08

Στην Τήλο έγιναν τελικά οι δύο πρώτοι γάμοι ομόφυλων ζευγαριών καθώς ο δήμαρχος Τάσος Αλιφέρης, μετά και από νομική γνωμοδότηση, έκανε χρήση του νόμου 1250 του 82 για τον πολιτικό γάμο.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ψήφισε... «Μακεδονία» Εκτύπωση E-mail
29.05.08

Προσβολή εναντίον της Ελλάδας, που εντάσσεται και στο πλαίσιο του προεκλογικού παιχνιδιού στα Σκόπια, αλλά και προσωπικό προειδοποιητικό μήνυμα της Αμερικανίδας υπουργού Εξωτερικών Κ. Ράις, προς την Ελληνίδα ομόλογό της κ. Ντόρα Μπακογιάννη, χαρακτηρίστηκε η απόφαση της αμερικανικής κυβέρνησης να προσκληθούν τα Σκόπια σαν «Δημοκρατία της Μακεδονίας» στη συνάντηση των χωρών που υπέγραψαν την Πρωτοβουλία κατά της Διασποράς Οπλων Μαζικής Καταστροφής.

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 4992 - 5014 από 5798

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote