Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ
ΕΛΛΑΔΑ
Εν μέσω «θύελλας» η συμφωνία DT-OTE Εκτύπωση E-mail
19.06.08

Σε υψηλούς τόνους και αντιπαραθέσεις ανάμεσα στον υπουργό Οικονομίας και τους αρχηγούς των κομμάτων της αντιπολίτευσης διεξήχθη η συζήτηση για την κύρωση της σύμβασης του ΟΤΕ με την Deutsche Telekom.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Σεισμοί σε Αργος, Κάρπαθο Εκτύπωση E-mail
18.06.08

Αισθητή συνεχίζει να κάνει την παρουσία του ο Εγκέλαδος σε Πελοπόννησο και νότιο Αιγαίο, προκαλώντας ανησυχία στους κατοίκους.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Εξηγήσεις Παπανδρέου και καταψήφιση της πρότασης για δημοψήφισμα Εκτύπωση E-mail
18.06.08

Σε τεντωμένο σχοινί εξακολουθεί να βαδίζει το ΠΑΣΟΚ μετά την απόφαση του Γιώργου Παπανδρέου να θέσει εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας τον Κώστα Σημίτη, για την διαφωνία του με την πρόταση του κόμματος για διεξαγωγή δημοψηφίσματος για την Ευρωσυνθήκη.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Αντίστροφη μέτρηση Εκτύπωση E-mail
16.06.08

To απόγευμα της Τρίτης στις 5μμ θα ανοίξουν τα χαρτιά τους οι πρωταγωνιστές της εσωκομματικής διαμάχης στο ΠΑΣΟΚ, καθώς αναμένεται να συζητηθούν στη Βουλή οι αιτήσεις των τεσσάρων κομμάτων της αντιπολίτευσης για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος για τη συνθήκη της Λισσαβόνας, ενώ η ονομαστική ψηφοφορία θα διεξαχθεί τα μεσάνυκτα.

Διαβάστε περισσότερα...
 
ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ Εκτύπωση E-mail
16.06.08

Τα αδιέξοδα των κυβερνητικών επιλογών, με προεξάρχουσα την καταγεγραμμένη αδυναμία του οικονομικού επιτελείου να τιθασεύσει το πρωτόγνωρο «τσουνάμι» ακρίβειας στην αγορά, έχουν διαμορφώσει ήδη ένα εκρηκτικό μείγμα οργής, δυσαρέσκειας και απογοήτευσης, όχι μόνο στη βάση των ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και μέσα στους κόλπους της ίδιας της κυβέρνησης.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Στα άκρα τραβάει τη σύγκρουση ο Γιώργος Εκτύπωση E-mail
16.06.08

Αποφασισμένος να προχωρήσει με διαγραφές φέρεται ο Γ. Παπανδρέου στην προσπάθειά του να επιβληθεί στο εσωτερικό του κόμματός του, παρά το προφανές ρίσκο που συνεπάγεται μία τέτοια κίνηση, όπως επισημαίνεται, άλλωστε, από όλες τις πλευρές του κόμματος.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Διχάζει το ΠΑΣΟΚ η διαγραφή Σημίτη Εκτύπωση E-mail
15.06.08

Σε τροχιά έντονης κρίσης εισέρχεται το ΠΑΣΟΚ μετά τη διαγραφή του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη από τον κ. Γιώργο Παπανδρέου.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Βαρύ κλίμα Εκτύπωση E-mail
14.06.08

Το βαρύ κλίμα που επικρατεί στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ, αποκαλύπτουν οι φωνές των κορυφαίων στελεχών του κινήματος, οι οποίες μοιάζουν να βγαίνουν από το «ρήγμα» που προκάλεσε η σύγκρουση του νυν με τον πρώην πρόεδρο του κόμματος..

Διαβάστε περισσότερα...
 
Τραγικό τέλος Εκτύπωση E-mail
13.06.08

Δραματική κατάληξη είχε η ιστορία των δύο αγοριών από την Ορεστιάδα που αγνοούντο από τις 28 Μαΐου και βρέθηκαν νεκρά τις απογευματινές ώρες, σε ασανσέρ ακατοίκητης οικοδομής στο κέντρο της πόλης.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Εκτός ΚΟ ο Σημίτης Εκτύπωση E-mail
12.06.08

Με την απαντητική του επιστολή προς τον Κώστα Σημίτη, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θέτει τον πρώην πρωθυπουργό εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κινήματος, χωρίς ωστόσο να κινήσει την τυπική διαδικασία προς τον Πρόεδρο της Βουλής, σεβόμενος, όπως αναφέρει, την προσφορά του και την κοινή τους πορεία.

Διαβάστε περισσότερα...
 
"Κουνήθηκε" η Κρήτη Εκτύπωση E-mail
12.06.08

Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 5,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 3:20 το πρωΐ της Πέμπτης στην Κρήτη.

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 4969 - 4991 από 5798

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote