Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ
ΕΛΛΑΔΑ
«Όποιος το έκανε, να το πει»! Εκτύπωση E-mail
01.07.08

Μία πρωτότυπη -αν μη τι άλλο- ιδέα για το πως θα αντιμετωπίσει η ΝΔ το θέμα των μιζών της Siemens σε στελέχη της διατύπωσε τη Δευτέρα ο Θ.Ρουσόπουλος. Σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, «αν υπάρχει κάποιος, που έχει εμπλακεί στην υπόθεση της Siemens, οφείλει να το δηλώσει»!

Διαβάστε περισσότερα...
 
Λειτούργησαν μαζί Πάπας –Πατριάρχης Εκτύπωση E-mail
30.06.08

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα, σε κλίμα κατάνυξης και εκκλησιαστικής αδελφοσύνης ο Πάπας Βενέδικτος ο 15ος και ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος χοροστάτησαν σε λειτουργία στη Βασιλική του Αγίου Παύλου στο πλαίσιο του εορτασμού των Αποστόλων Πέτρου και Παύλου.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ζήμενς τέλος με άνωθεν εντολή... Εκτύπωση E-mail
30.06.08

ΕΝΤΟΝΗ είναι η αίσθηση στους πολιτικούς και δημοσιογραφικούς κύκλους ότι η υπόθεση της Ζήμενς πνέει τα λοίσθια και με προσοχή -αφού ορισμένοι ήδη έχουν τρομάξει- οδηγείται σε κλείσιμο, με παράπλευρες απώλειες κυρίως σε πολιτικά στελέχη που έχουν ήδη αποστρατευθεί, αφού, παρά τις διάφορες διαρροές και ορισμένες εκτιμήσεις, δεν φαίνεται η ανάκριση να ακουμπάει πολιτικά πρόσωπα που να έχουν «λαδωθεί» και στρέφεται σε παρένθετα πρόσωπα...

Διαβάστε περισσότερα...
 
Τρίτη και του κομιστή Εκτύπωση E-mail
29.06.08

Ενώπιος ενωπίω για τρίτη φορά με τον ανακριτή (τώρα όμως, κατηγορούμενος για κακούργημα και αντιμέτωπος με την προφυλάκιση μετά την απολογία του) έρχεται αύριο, ο εκδότης-επιχειρηματίας Θέμος Αναστασιάδης.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Θ. Τσουκάτος«Προδόθηκα από δειλούς» Εκτύπωση E-mail
29.06.08

Αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη για την εισροή των χρημάτων της Siemens στα κομματικά ταμεία του ΠΑΣΟΚ ο Θ. Τσουκάτος. Εκφράζει, ωστόσο, την πικρία του για τη στάση του κόμματος απέναντί του, ενώ εκτοξεύει ταυτόχρονα αιχμές και κατά του πρώην πρωθυπουργού και προέδρου του ΠΑΣΟΚ Κ. Σημίτη

Διαβάστε περισσότερα...
 
Περιπέτεια για το ΘΕΟΦΙΛΟΣ Εκτύπωση E-mail
29.06.08

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια των 475 επιβατών του πλοίου ΘΕΟΦΙΛΟΣ το οποίο ενώ κατευθυνόταν από τη Λέσβο στη Χίο και έπεσε λίγο πριν τις 8μμ σε ξέρα, με αποτέλεσμα να υποστεί ρήγμα στην αριστερή πίσω πλευρά της πρύμνης του. 

Διαβάστε περισσότερα...
 
4 κλειδιά για γαλάζιεs βαλίτσεs Εκτύπωση E-mail
28.06.08

Το «κλειδί» που θα ανοίξει τις βαλίτσες με τις «γαλάζιες» μίζες, που φέρονται να έχουν φύγει από τα «μαύρα ταμεία» της Siemens την περίοδο 2004-2005, αναζητεί ο εισαγγελέας Παν. Αθανασίου.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Μπακογιάννη: Οριστική συμφωνία χωρίς αιρέσεις Εκτύπωση E-mail
27.06.08

Την πρώτη ανταλλαγή απόψεων για το θέμα του ονόματος της ΠΓΔΜ, στο νέο πολιτικό πλαίσιο που διαμορφώθηκε μετά το Βουκουρέστι, για τις εκλογές στη γειτονική χώρα και για τα συμπεράσματα του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, είχαν η υπουργός Εξωτερικών, Ντ. Μπακογιάννη, και ο διεθνής μεσολαβητής, Μ. Νίμιτς, το μεσημέρι, στο υπουργείο Εξωτερικών.

Διαβάστε περισσότερα...
 
"Εξεταστική και εκλογές" Εκτύπωση E-mail
27.06.08

Ανοικτή Βουλή το καλοκαίρι, εξεταστικές επιτροπές για όλες τις υποθέσεις που εκκρεμούν και προσφυγή σε εκλογές, ζήτησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γ.Παπανδρέου, κατά τη συνέντευξη Τύπου που ασκολούθησε την συνεδρίαση του πολιτικού συμβουλίου του κόμματος.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ανεβαίνει το θερμόμετρο Εκτύπωση E-mail
25.06.08

Καταγγελίες και αντεγκλήσεις για την υπόθεση Siemens, επεφύλασσε η συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής για την αναθεώρηση του Κανονισμού της, με αποκορύφωμα φραστικούς διαξιφισμούς μεταξύ Γιώργου Καρατζαφέρη (ΛΑΟΣ) και Πάνου Παναγιωτόπουλου (ΝΔ), σε σχέση με ενδεχόμενη ανάμειξη της ΝΔ.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Υπό έλεγχο η φωτιά στον Υμηττό Εκτύπωση E-mail
25.06.08

Σε ύφεση βρίσκεται η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Τετάρτης στους πρόποδες του Υμηττού και πήρε απειλητικές διαστάσεις, λόγω των δυνατών ανέμων, καίγοντας χίλια στρέμματα δασικής έκτασης. Σε πολύ λίγα λεπτά έφτασε στις πλαγιές του Υμηττού προς την Αγία Παρασκευή και τον Χολαργό. Από την πρώτη στιγμή σήμανε συναγερμός στην πυροσβεστική και τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 4946 - 4968 από 5798

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote