Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ
ΕΛΛΑΔΑ
Είχε βάλει την υπογραφή του... Εκτύπωση E-mail
22.08.08

«Δείχνουν» τον υπουργό τα μέλη της Επιτροπής του διαγωνισμού που πρότειναν την επιδότηση του πλοίου «Πρωτέας» της εταιρείας ΑΝΕΣ στη γραμμή Ρόδος, Σύμη, Τήλος, Νίσυρος, Κως.

 

Διαβάστε περισσότερα...
 
Με μικρό καλάθι σε Σκόπια - Θεσσαλονίκη ο Μάθιου Νίμιτς Εκτύπωση E-mail
22.08.08

Χωρίς υψηλές προσδοκίες αναμένεται σήμερα στα Σκόπια και αύριο στη Θεσσαλονίκη ο μεσολαβητής του OΗΕ Μάθιου Νίμιτς, ο οποίος φέρνει στο χαρτοφύλακά του την ονομαζόμενη «σορτ λιστ» των εκδοχών του ονόματος με βάση τους όρους «Βόρεια Μακεδονία».

Διαβάστε περισσότερα...
 
Συλλήψεις για την απαγωγή Μυλωνά Εκτύπωση E-mail
21.08.08

Ο καταζητούμενος μετά τη θεαματική απόδραση με ελικόπτερο από τις φυλακές Κορυδαλλού, τον Ιούνιο του 2006, Βασίλης Παλαιοκώστας, συνελήφθη αργά το βράδυ της Τετάρτης στη Θεσσαλονίκη, κατηγορούμενος ως «εγκέφαλος» της απαγωγής του προέδρου του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος και ιδιοκτήτη της Alumil, Γιώργου Μυλωνά.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Φόρμουλα εξόδου ψάχνουν για Παυλίδη Εκτύπωση E-mail
19.08.08

Κουκούλωμα των καταγγελιών για χρηματισμό του κ. Αρ. Παυλίδη «παρήγγειλε» η κυβέρνηση, ενώ σε πολιτικό επίπεδο το Μαξίμου αναζητεί διέξοδο από τη σκανδαλώδη υπόθεση μέσω της... εικονικής ανεξαρτητοποίησης του πρώην υπουργού Αιγαίου.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Συνεργασία Καραμανλή - Παυλόπουλου Εκτύπωση E-mail
19.08.08

Πυρετός στα κομματικά επιτελεία ενόψει και της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. Ο πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής ξεκινάει από σήμερα συσκέψεις με στελέχη της Κυβέρνησης. Το πρωί είχε συνεργασία με τον υπουργό Εσωτερικών Προκόπη Παυλόπουλο, όπου κυριάρχησε το θέμα της μετανάστευσης.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ταραχή Παυλίδη στο Μαξίμου Εκτύπωση E-mail
18.08.08

Στη δίνη του σκανδάλου Παυλίδη βρίσκεται πλέον το Μέγαρο Μαξίμου και ο πρωθυπουργός πιέζεται από βουλευτές, αλλά και από υπουργούς πλέον, να δείξει την έξοδο από την Κοινοβουλευτική Ομάδα στον πρώην υπουργό Αιγαίου, προτού -όπως λένε τα ίδια πρόσωπα- να είναι πολύ αργά.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ποιοι Υπουργοί μετράνε μέρες! Εκτύπωση E-mail
18.08.08

Μπροστά σε αποφάσεις που θα αλλάξουν το τοπίο βρίσκεται ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής. Όχι μόνο σε πρόσωπα αλλά και σε πολιτικές και κυβερνητικές πρωτοβουλίες.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Νέα επίθεση στην κυβέρνηση Εκτύπωση E-mail
16.08.08

Η χώρα έχει πάρει τον κατήφορο με την Κυβέρνηση, υπάρχει γενική απαξίωση σε μεγάλους τομείς όπως η Παιδεία, η Υγεία, η Ακτοπλοΐα ενώ η κυβέρνηση εν έτει 2008 λειτουργεί με τη λογική ότι επειδή έχουμε το κράτος δίνουμε δουλειές όπου θέλουμε, είπε -μεταξύ άλλων- ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου σε σύσκεψη στελεχών των Κυκλάδων του ΠΑΣΟΚ στο Ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Τιμάται η χάρη Της Εκτύπωση E-mail
15.08.08

Με κάθε επισημότητα, με την παρουσία της πολιτειακής, πολιτικής και εκκλησιαστικής ηγεσίας του τόπου, αλλά και χιλιάδων προσκυνητών, έγινε στην Τήνο ο φετινός εορτασμός του της Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Επανεμφάνιση Σημίτη Εκτύπωση E-mail
15.08.08

Εξαιρετικά ανήσυχος για την τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα στη χώρα είναι ο Κ. Σημίτης. Από την αμηχανία με την οποία η κυβέρνηση αντιμετωπίζει την προκλητικότητα των Σκοπίων, τις ουρές για το Κτηματολόγιο, την κερδοσκοπία, που εξανεμίζει το εισόδημα των Ελλήνων, την εγκληματικότητα, μέχρι και τα σκάνδαλα που συγκλονίζουν την κοινή γνώμη.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Κριτική Παπανδρέου Εκτύπωση E-mail
12.08.08

Κριτική στην κυβερνητική πολιτική άσκησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου, από την Πάρο, σε σύσκεψη κομματικών στελεχών των Κυκλάδων, το βράδυ της Δευτέρας. "Είμαστε σήμερα έτοιμοι και το προσεχές διάστημα θα ξεδιπλώσουμε σχέδιο πολιτικής επίθεσης μέχρι τις εκλογές με συγκεκριμένες και συνεκτικές πρωτοβουλίες", τόνισε κ. Παπανδρέου και επισήμανε ότι στόχος είναι "να πιστέψει ξανά ο λαός στην πολιτική και να βρει και πάλι την ελπίδα του".

Τελευταία ανανέωση ( 12.08.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 4877 - 4899 από 5798

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote