Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ
ΕΛΛΑΔΑ
Βατοπέδι τρώει υπάλληλο Εκτύπωση E-mail
24.09.08

Αγρια τα πράγματα στο Αγροτικής Ανάπτυξης. Υπουργός, υφυπουργός, γενικοί γραμματείς, μια ανώτατη υπάλληλος και τρεις ενώσεις εργαζομένων εμπλέκονται σε μια διελκυστίνδα με αφορμή το σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου.

Διαβάστε περισσότερα...

Τελευταία ανανέωση ( 25.09.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Προωθεί διάλογο με την Αριστερά Εκτύπωση E-mail
24.09.08

Η θέση του ΠΑΣΟΚ για τα θέματα των συνεργασιών είναι πάγια. Είμαστε ανοιχτοί σε διάλογο και έχουμε θέσει τα θέματα της ατζέντας, δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπακωνσταντίνου, απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

Διαβάστε περισσότερα...
 
"Πάγωσαν" τους λογαριασμούς του Βατοπαιδίου Εκτύπωση E-mail
23.09.08

Στη δέσμευση των τραπεζικών λογαριασμών της Ιεράς Μονής Βατοπαιδίου μέχρι του ποσού των 41.000.000 ευρώ, που αντιστοιχεί στο τίμημα από την πώληση του Ολυμπιακού Ακινήτου που περιήλθε στην κατοχή της με τη διαδικακασία ανταλλαγής εκτάσεων , προχώρησε η Επιτροπή για την Καταπολέμηση της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες και της Χρηματοδότησης της Τρομοκρατίας.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Πέντε σενάρια Μαξίμου για διέξοδο Εκτύπωση E-mail
22.09.08

Στραμμένα στον πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή είναι τα βλέμματα όλων στο κυβερνητικό στρατόπεδο, όπου η κατάσταση τείνει να καταστεί εκρηκτική λόγω και των συνεχιζόμενων, αρνητικών για τη Ν.Δ., δημοσκοπήσεων.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ο Εφραίμ σε εκπομπή της Μ. Ζαχαρέα Εκτύπωση E-mail
22.09.08

Την Κυριακή των Βαΐων του 2006, η Μάρα Ζαχαρέα, που τότε ακόμη δεν είχε αναστείλει τη δημοσιογραφική της ιδιότητα, εγκαινιάζει την εκπομπή της «42 Λεπτά» μ’ ένα μεγάλο αφιέρωμα στην Ιερά Μονή Βατοπεδίου και συνέντευξη του ηγούμενου Εφραίμ.

Τελευταία ανανέωση ( 22.09.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Έκπτωτος και από βουλευτής ο Βουλγαράκης! Εκτύπωση E-mail
22.09.08

Νέα βόμβα σκάει για τον Γ. Βουλγαράκη. Στη ΦΑΕ Αθηνών ανακαλύφθηκε ότι σε off-shore εταιρεία LTD, που έχει ως αντικείμενο κτηματικές και επενδυτικές δραστηριότητες, εκπρόσωπος και διαχειριστής της είναι ο ίδιος! Μάλιστα το ΑΦΜ που εμφανίζει στη ΦΑΕ είναι το 049875561.

Διαβάστε περισσότερα...
 
«Εμφύλιος» στην κυβέρνηση Εκτύπωση E-mail
21.09.08

O βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Μανώλης με δήλωση – «βόμβα» στον ALPHA προέτρεψε ευθέως τον Θόδωρο Ρουσόπουλο να παραιτηθεί. «Οι πολιτικοί πρέπει να προλαβαίνουν τις εξελίξεις.

Τελευταία ανανέωση ( 21.09.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Βατοπέδιο: Σε εξέλιξη η διερεύνηση Εκτύπωση E-mail
20.09.08

Συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό η ροή πληροφοριών και εξελίξεων στην υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου, τόσο στο επίπεδο της δικαστικής διερεύνησης, όσο και στο πολιτικό.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Συνάντηση Μπακογιάννη-Μιλόσοσκι στο Παρίσι χωρίς παρουσία Νίμιτς Εκτύπωση E-mail
20.09.08

Τις πάγιες θέσεις τους για το ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ φέρονται να επανέλαβαν κατά τη συνάντησή τους στο Παρίσι η υπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη και ο ομόλογός της της γειτονικής χώρας Αντόνιο Μιλόσοσκι. Η συζήτηση διεξήχθη σε καλό κλίμα, με τις δύο πλευρές να μιλούν για πιθανή συνάντηση την επόμενη εβδομάδα στη Νέα Υόρκη.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ιστορικό άλμα Εκτύπωση E-mail
20.09.08

Να κερδίσει το χαμένο έδαφος των τελευταίων ημερών με ένα νευρικό άλμα επιχείρησε την Παρασκευή το Χρηματιστήριο της Αθήνας. Με το άνοιγμα κατέγραψε άνοδο 4%, ενώ το μεσημέρι εκτινάχθηκε πάνω από το 8%, για να κλείσει τελικά στις 3.209,26 μονάδες, με άνοδο 8,68%.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Το «αντάρτικο» έγινε «εμφύλιος» στη ΝΔ με αφορμή το Βατοπέδιο Εκτύπωση E-mail
19.09.08

 

 
Σπαράσσεται πλέον το κυβερνητικό στρατόπεδο από τα «πυρά» στον στενό πυρήνα του Μεγάρου Μαξίμου, με στόχο κυρίως τον Θοδωρή Ρουσόπουλο. Την Πέμπτη ο κατάλογος μεγάλωσε και άλλο, καθώς χτύπησαν ο Θανάσης Γιαννόπουλος που ζήτησε την απομάκρυνση των «χρυσοκάνθαρων», ενώ στο ίδιο πνεύμα ο Κώστας Γκιουλέκας απαίτησε «να πέσουν κεφάλια». Προφανώς, τα στελέχη της ΝΔ έχουν λάβει το μήνυμα, που στέλνουν οι δημοσκοπήσεις και οι οποίες δείχνουν το ΠΑΣΟΚ να έχει περάσει μπροστά.
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 4785 - 4807 από 5798

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote