Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ
ΕΛΛΑΔΑ
Κινδυνολογεί ο κ. Καραμανλής για την διεθνή κρίση Εκτύπωση E-mail
07.10.08

Κινδυνολογεί για τις επιπτώσεις της διεθνούς κρίσης στην χώρα μας ο πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής σε μία προσπάθεια να συσπειρώσει την κομματική του βάση.

Διαβάστε περισσότερα...
 
«Σκήτη των Εφραίμ ο Κορυδαλλός» Εκτύπωση E-mail
06.10.08

Με βαριές εκφράσεις για τις σκανδαλώδεις δραστηριότητες της Μονής Βατοπεδίου που ζημίωσαν το ελληνικό Δημόσιο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σε εκδήλωση διαμαρτυρίας στην Ουρανουπολη ζήτησε την ποινική δίωξη του ηγούμενου Εφραίμ.

Τελευταία ανανέωση ( 06.10.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Βατοπαίδιο: κάντο όπως τα ομόλογα Εκτύπωση E-mail
03.10.08

Επιχείρηση απεγκλωβισμού από το σκάνδαλο του Βατοπαιδίου, μέσα από μια κίνηση επιστροφής στην κυριότητα του Δημοσίου όλων των «αμαρτωλών» ακινήτων που αντηλλάγησαν με τα... νερά της Βιστωνίδας, καταστρώνει η κυβέρνηση.

Τελευταία ανανέωση ( 04.10.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Παραίτηση Ρουσόπουλου ζητά και ο Φλωρίνης Εκτύπωση E-mail
03.10.08

Σε ιλαροτραγωδία εξελίσσεται για την κυβέρνηση η υπόθεση Δαϊλάκη. Λίγες ημέρες μετά την ηχηρή διαγραφή του, ο βουλευτής Δράμας βρίσκεται μια ανάσα από την επιστροφή του στην κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, μετά την επιστολή συγνώμης που έστειλε στον πρωθυπουργό:

Διαβάστε περισσότερα...
 
Συστάσεις και εξαγγελίες Εκτύπωση E-mail
03.10.08

Σαφές μήνυμα προς τους Υπουργούς της Κυβέρνησης για επιτάχυνση του Κυβερνητικού έργου και ανοιχτές πόρτες προς τους βουλευτές της περιφέρειας, έστειλε ο Πρωθυπουργός κατά την εισήγηση του στα μέλη του υπουργικού συμβουλίου.

Διαβάστε περισσότερα...
 
«Καλύπτει παρανομούντες, διώχνει όποιον τολμάει» Εκτύπωση E-mail
03.10.08

«Ο ελληνικός λαός δεν χρειάζεται έναν πρωθυπουργό που καλύπτει παρανομούντες υπουργούς και διώχνει όποιον τολμάει να το λέει» υποστήριξε χθες το ΠΑΣΟΚ και χαρακτήρισε φαρσοκωμωδία όσα γίνονται στην κυβέρνηση.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Σύρεται σε εκλογές Εκτύπωση E-mail
02.10.08

Την αφετηρία της αντίστροφης μέτρησης για τις πρόωρες εκλογές εντός τους έτους, κίνηση η οποία θεωρείται αναγκαστική, πλέον, για τον πρωθυπουργό, σηματοδοτεί η διαγραφή του κ. Στ. Δαϊλάκη από την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Καραμανλής: Επίδομα θέρμανσης στους οικονομικά ασθενέστερους Εκτύπωση E-mail
02.10.08

«Εμείς προχωρούμε σε πράξεις ουσίας και ευθύνης. Προς το συμφέρον της χώρας και του πολίτη», δήλωσε ο Κ. Καραμανλής μετά το τέλος του εκτάκτου υπουργικού συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης και πρόσθεσε ότι όλοι μαζί, πολίτες και κομματικές παρατάξεις πρέπει να συμμετάσχουν στο δρόμο προς τη βελτίωση.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Η κυβέρνηση ακροβατεί επί αιχμής 151 εδρών Εκτύπωση E-mail
01.10.08

Επί ξυρού ακμής κινείται πλέον η κυβέρνηση, η οποία μετά τη χθεσινή διαγραφή του βουλευτή Δράμας Σταύρου Δαϊλάκη καλείται να πορευθεί με την οριακή πλειοψηφία των 151 εδρών, συμπεριλαμβανομένου του κ. Πέτρου Τατούλη, ο οποίος εδώ και καιρό θεωρείται ξένο σώμα στη Νέα Δημοκρατία.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ελαφρά βελτίωση της ΝΔ Εκτύπωση E-mail
30.09.08

Ελαφρά βελτιωμένη εμφανίζεται η εικόνα της ΝΔ και του Κώστα Καραμανλή, στον απόηχο της ομιλίας του πρωθυπουργού στην Κεντρική Επιτροπή και του τελεσίγραφου προς τους «αντάρτες», σύμφωνα με έρευνα της GPO για το Mega.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Έκκληση προς τον Εφραίμ απηύθυνε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Εκτύπωση E-mail
30.09.08

Έκκληση στον ηγούμενο Εφραίμ και στο ηγουμενοσυμβούλιο της Μονής Βατοπεδίου να επιστρέψουν όσα έχουν πάρει «εκτός της λελογισμένης τιμής» απηύθυνε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος.

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 4762 - 4784 από 5798

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote