Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ
ΕΛΛΑΔΑ
Συμφωνία ΠΑΣΟΚ-ΣΥΝ Εκτύπωση E-mail
18.10.08

Ομόφωνα πρόκειται να ψηφίσει η Βουλή τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου την ερχόμενη Τετάρτη, ενώ ένα προς ένα τα κόμματα της αντιπολίτευσης συντάσσονται με την πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική επιτροπή με εξαίρεση το ΚΚΕ, που προτίθεται να συζητήσει το θέμα στα κομματικά του όργανα.

Διαβάστε περισσότερα...
 
«Όχι» Καραμανλή σε Προανακριτική και στήριξη στον Ρουσόπουλο Εκτύπωση E-mail
17.10.08

Σε πόλεμο χαρακωμάτων βρίσκονται κυβέρνηση και αντιπολίτευση μετά την τροπή-«θρίλερ» στο σκάνδαλο του Βατοπεδίου. Ο Πρωθυπουργός από τις Βρυξέλλες έχοντας στο πλευρό του τον Θοδωρή Ρουσόπουλο είπε «όχι» στο αίτημα του ΠΑΣΟΚ για Προανακριτική Επιτροπή, ισχυριζόμενος ότι δεν έχουν προκύψει ενδείξεις για ποινικές ευθύνες υπουργών.

Τελευταία ανανέωση ( 17.10.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
«Δεν έχουμε εκλογές στο πρόγραμμα» Εκτύπωση E-mail
16.10.08

Η υπόθεση του Βατοπαιδίου πρωταγωνίστησε –μέσα από τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων- στη συνέντευξη τύπου που έδωσε ο πρωθυπουργός πλαισιωμένος από την υπουργό Εξωτερικών, τον υπουργό οικονομίας και Οικονομικών και τον υπουργό Επικρατείας, το μεσημέρι, μετά το πέρας της Συνόδου Κορυφής στις Βρυξέλλες.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Αγωγή μοναχής σε μοναστήρι Εκτύπωση E-mail
15.10.08

«Δεδουλευμένα» ύψους 240.300 ευρώ καθώς και το ποσό 54.349 δολαρίων που είχε παραχωρήσει ως δωρεά διεκδικεί 45χρονη πρώην μοναχή με αγωγή που κατέθεσε στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης σε βάρος γυναικείου μοναστηριού στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Παραίτηση - βόμβα από τους εισαγγελείς του σκανδάλου Βατοπεδίου, με επιστολή - φωτιά στον Σανιδά Εκτύπωση E-mail
15.10.08

Μείζον πολιτικό θέμα δημιουργείται από την παραίτηση από το δικαστικό σώμα των δύο αντιεισαγγελέων Εφετών Ηλία Κολιούση και Ελένης Σωτηροπούλου, οι οποίοι διενεργούσαν την προκαταρκτική έρευνα για την υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου. Προανακριτική Επιτροπή για την υπόθεση ζητά ο Γ. Παπανδρέου.

Διαβάστε περισσότερα...
 
5,1 Ρίχτερ στο Μαντούδι Εκτύπωση E-mail
14.10.08

Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 5,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ (και όχι 6,6 Ρίχτερ όπως είχε αρχικά ανακοινώσει το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο της Αθήνας) σημειώθηκε στις 5:07 τα ξημερώματα της Τρίτης με επίκεντρο 85 χιλιόμετρα βόρεια της Αθήνας στη θαλάσσια περιοχή Μαντουδίου Εύβοιας.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Κ. Παπούλιας: Τα αίτια της κρίσης Εκτύπωση E-mail
14.10.08

Στην απληστία, την ιδεολογική αποστασιοποίηση από την πραγματική οικονομία και στο διαχωρισμό της ευθύνης από το κέρδος, εντοπίζει τις αιτίες της διεθνούς χρηματοπιστωτικής κρίσης, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Πρόταση από το ΠΑΣΟΚ για έξοδο από την κρίση Εκτύπωση E-mail
14.10.08

Να γίνει πιο ελαστικό το Σύμφωνο Σταθερότητας προκειμένου να πάρουν ανάσα τόσο οι ευρωπαϊκές οικονομίες όσο και η ελληνική, προτείνει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, στο δεύτερο μέρος της συνέντευξής του που δημοσιεύτηκε τη Δευτέρα στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Εκλογές την άνοιξη με λίστα! Εκτύπωση E-mail
13.10.08

Φαίνεται πως οι οριστικές αποφάσεις του Κώστα Καραμανλή σχετικά με τον ανασχηματισμό και τον χρόνο διεξαγωγής πρόωρων εκλογών έχουν ληφθεί.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Το πρόωρο τέλος της πρότασης Νίμιτς Εκτύπωση E-mail
12.10.08

 Το «όχι» της ΠΓΔΜ στην τελευταία πρόταση Νίμιτς διευκολύνει όσους στην κυβέρνηση επιδιώκουν επιβράδυνση των εξελίξεων και δυσκολεύει εκείνους που βιάστηκαν να ενθουσιαστούν για τη δυνατότητα συμβιβασμού εδώ και τώρα.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Προβάδισμα του ΠΑΣΟΚ με 1,5% Εκτύπωση E-mail
12.10.08

Η παγκόσμια οικονομική κρίση καταγράφεται και στις δημοσκοπήσεις το τελευταίο διάστημα καθώς ολοένα και περισσότεροι πολίτες ανησυχούν για το μέλλον της οικονομίας. Οι νέες δημοσκοπήσεις που έρχονται στη δημοσιότητα καταγράφουν ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό. Το Εθνος της Κυριακής παρουσιάζει μέτρηση της εταιρίας MARC, σύμφωνα με την οποία το ΠΑΣΟΚ προηγείται 1,5 ποσοστιαία μονάδα.

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 4739 - 4761 από 5798

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote