Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ
ΕΛΛΑΔΑ
Θύελλα αντιδράσεων για την «προίκα» των 28 δισ. στις τράπεζες Εκτύπωση E-mail
30.10.08

Θύελλα αντιδράσεων ακόμη και από μεγαλοτραπεζίτες προκαλεί η άνευ όρων Κρατική «προίκα» ύψους 28 δισ. ευρώ, που αποφάσισε η κυβέρνηση για την θωράκιση του τραπεζικού συστήματος.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Στη Βουλή ερωτήσεις για τα ΜΜΕ Εκτύπωση E-mail
30.10.08

Όχι μία, αλλά πέντε ερωτήσεις με αντικείμενο τα ΜΜΕ κατατέθηκαν στη Βουλή. Οι δύο αφορούν τη διαφημιστική δαπάνη του Δημοσίου, άλλες δύο τον τζόγο που εισβάλλει από την τηλεόραση και μία τη διακοπή της εκπομπής της Λ. Ζαφειροπούλου από το Δεύτερο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Νέα δίωξη για τον Δ. Κοντομηνά Εκτύπωση E-mail
29.10.08

Την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του επιχειρηματία Δημήτρη Κοντομηνά και άλλων μελών του ΔΣ της Interamerican International την περίοδο της προεδρίας του, ζητά η εισαγγελέας Εφετών, Ξένη Δημητρίου, για εξαπάτηση ομογενών στη Νότια Αφρική και τη Γερμανία, μέσω επενδυτικών συμβολαίων.

Τελευταία ανανέωση ( 29.10.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Η πολιτική ηγεσία για την επέτειο του «ΟΧΙ» Εκτύπωση E-mail
28.10.08

 

Με αναφορές στην Ιστορία, αλλά και στις νέες δύσκολες καταστάσεις που η Ελλάδα πρέπει να αντιμετωπίσει στο μέλλον, την διεθνή κρίση, αλλά και τα εθνικά θέματα, ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, οι πολιτικοί αρχηγοί και τα κόμματα, απηύθυναν τα μηνύματά τους στους Έλληνες πολίτες.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Διαμαρτυρίες προς υπουργούς Εκτύπωση E-mail
28.10.08

Σε πολύωρη «ανάκριση» υπέβαλαν τα κομματικά στελέχη τον υπουργό Μεταφορών Κωστή Χατζηδάκη, που μίλησε στη νομαρχιακή συνέλευση Ηρακλείου Κρήτης, και το γραμματέα Κ.Ε. της Ν.Δ. Λευτέρη Ζαγορίτη, που απευθύνθηκε σε κομματικό ακροατήριο στη Χίο.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Καταθέτει διλήμματα το ΠΑΣΟΚ Εκτύπωση E-mail
28.10.08

Με την Προανακριτική παρά πόδα, το ΠΑΣΟΚ θα αφιερώσει την τρέχουσα εβδομάδα στην οικονομία και την παγκόσμια χρηματοπιστωτική κρίση.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Νέα απαγωγή επιχειρηματία στη Θεσσαλονίκη Εκτύπωση E-mail
27.10.08

Μία νέα υπόθεση απαγωγής επιχειρηματία, που προκαλεί πολλά ερωτήματα, συγκλονίζει και πάλι τη Θεσσαλονίκη, πέντε μόλις μήνες μετά την απαγωγή του πρώην προέδρου του Συνδέσμου Βιομηχάνων Βορείου Ελλάδος, Γιώργου Μυλωνά.

Τελευταία ανανέωση ( 27.10.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Κ. Καραμανλής: «Απρόβλεπτης έντασης και διάρκειας η κρίση» Εκτύπωση E-mail
27.10.08

Τις δυνατότητες ανάπτυξης της διμερούς οικονομικής συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Κατάρ συζήτησε ο πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής στη συνάντηση που είχε με τον εμίρη της χώρας και τον πρωθυπουργό.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης ο Γ. Σουφλιάς Εκτύπωση E-mail
26.10.08

Στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης μεταφέρθηκε το απόγευμα ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ κ. Γιώργος Σουφλιάς, μετά από λιποθυμικό επεισόδιο που είχε κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στο δάσος Δαδιάς Σουφλίου.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Παρέμβαση Παπούλια για την κρίση Εκτύπωση E-mail
26.10.08

Στις ιδιαίτερα δύσκολες συγκυρίες της εποχής που έχουν να κάνουν με τη διεθνή οικονομική κρίση, την επισιτιστική κρίση, την περιβαλλοντική, την ενεργειακή καθώς και τις γεωπολιτικές διενέξεις που θέτουν σε δοκιμασία την παγκόσμια σταθερότητα και ειρήνη, αναφέρθηκε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας κατά την άφιξη του στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Παραίτηση Ρουσόπουλου Εκτύπωση E-mail
24.10.08

Δεκτή έγινε από τον πρωθυπουργό η παραίτηση του υπουργού Επικρατείας Θοδωρή Ρουσόπουλου, στον απόηχο της υπόθεσης της Μονής Βατοπαιδίου και της σύστασης Εξεταστικής Επιτροπής.

Τελευταία ανανέωση ( 28.10.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 4716 - 4738 από 5798

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote