Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ
ΕΛΛΑΔΑ
Επαναπατρισμός θραύσματος Παρθενώνα Εκτύπωση E-mail
10.11.08

Θραύσμα από τον ανάγλυφο διάκοσμο του Παρθενώνα, που επιστράφηκε από το Μουσείο του Βατικανού στην Αθήνα, παρουσίασε την Τετάρτη ο υπουργός Πολιτισμού, Μιχάλης Λιάπης

Τελευταία ανανέωση ( 10.11.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
«Παλιοί» και «νέοι» στο ΠΑΣΟΚ Εκτύπωση E-mail
09.11.08

Εν μέσω οικονομικής κρίσης και ενώ το ΠΑΣΟΚ διεξάγει μια δύσκολη επιχείρηση, να πείσει τους πολίτες ότι διαθέτει σχέδιο για τη χώρα, τα στελέχη του κινούνται δραστήρια προκειμένου να βρεθούν σε καλύτερη θέση, στην περίπτωση που το κόμμα τους βρεθεί στην εξουσία.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Βατοπέδι και Θ. Ρουσόπουλος Εκτύπωση E-mail
09.11.08

Η παραίτηση του κ. Ρουσόπουλου από τη θέση του υπουργού Επικρατείας απέβλεπε στο να κατευνάσει τόσο την πίεση της αντιπολίτευσης όσο και τον εκνευρισμό των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας.

Τελευταία ανανέωση ( 09.11.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Μήνυμα Παπούλια στην Τουρκία Εκτύπωση E-mail
09.11.08

«Η Ελλάδα επιδιώκει σταθερά την πλήρη εξομάλυνση των ελληνοτουρκικών σχέσεων με την πεποίθηση ότι κάτι τέτοιο θα συμβάλλει στην ευημερία των λαών Ελλάδας και Τουρκίας»

Διαβάστε περισσότερα...
 
Mήνυμα Καραμανλή στις τράπεζες Εκτύπωση E-mail
08.11.08

Σχολιάζοντας τη στάση των τραπεζών, οι οποίες επιμένουν να μην εντάσσονται στο πρόγραμμα κρατικής στήριξης και να διατηρούν ψηλά τα επιτόκια, ο πρωθυπουργός από τις Βρυξέλλες, μετά τη Σύνοδο Κορυφής, κάλεσε τους τραπεζίτες να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να αναδείξουν την κοινωνική τους ευθύνη.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Εμφύλιος για τη ΣΥΝεργασία Εκτύπωση E-mail
08.11.08

Σε μετωπική σύγκρουση εξελίσσεται η συζήτηση στο εσωτερικό του Συνασπισμού για τις συνεργασίες με το ΠΑΣΟΚ μία μόλις ημέρα μετά τη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος καλούσε τόσο τον Λεωνίδα Κύρκο όσο και τον Νίκο Κωνσταντόπουλο «να αφήσουν τη νέα γενιά στελεχών να διαδραματίσει όπως αυτή αντιλαμβάνεται τον ρόλο της και ας κριθεί από τις επιλογές της, όπως άλλωστε κρίθηκαν και οι επιλογές άλλων».

Τελευταία ανανέωση ( 08.11.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
"Εδειξαν" Μαξίμου; Εκτύπωση E-mail
07.11.08

Δούκας και Τσιτουρίδης "έδειξαν" Μαξίμου σύμφωνα τουλάχιστον με την κατάθεση της δημοσιογράφου Αριστέας Μπουγάτσου στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Συνάντηση Γ. Παπανδρέου -Βαρθολομαίου Εκτύπωση E-mail
07.11.08

Όλα τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Οικουμενικό Πατριαρχείο από τη στάση της Τουρκίας βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Παπανδρέου με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Νέες νομικές διχογνωμίες για Βατοπέδι Εκτύπωση E-mail
07.11.08

Οι εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις των ίδιων των νομικών, τακτικών δικαστών και παρέδρων του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, για το παραδεκτό ή μη των τίτλων της Μονής Βατοπεδίου, αποβαίνουν τελικά υπέρ των πολιτικών προσώπων, αφού δεν υπάρχει μία κατασταλαγμένη άποψη για το αν οι γνωμοδοτήσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου Δημοσίων Κτημάτων

Διαβάστε περισσότερα...
 
Προς άνοιγμα λογαριασμών του Εφραίμ Εκτύπωση E-mail
06.11.08

Απάντηση» από την πλευρά της Ν.Δ. στο έγγραφο που παρουσίασε προχθές το ΠΑΣΟΚ για την Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου επεφύλασσε η τρίτη ημέρα των εργασιών της Εξεταστικής Επιτροπής για το Βατοπαίδι.

Τελευταία ανανέωση ( 06.11.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Βρέθηκαν απανθρακωμένοι Εκτύπωση E-mail
06.11.08

Τραγικό υπήρξε το τέλος των πολύωρων ερευνών για τον εντοπισμό των δύο χειριστών ελικοπτέρου τύπου Apache που κατέπεσε την Τετάρτη στην Κύμη Ευβοίας.

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 4693 - 4715 από 5798

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote