Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ
ΕΛΛΑΔΑ
«Έκαψε» Ρουσόπουλο ο Ρίζος, «έδωσε» υπουργούς μέλος του Δ.Σ. της ΚΕΔ Εκτύπωση E-mail
02.12.08

«Καταπέλτης» κατά του Θοδωρή Ρουσόπουλου ήταν 48 ώρες πριν από την πολυαναμενόμενη κατάθεση του τέως κυβερνητικού εκπροσώπου την Τετάρτη στην Εξεταστική Επιτροπή ο εκδότης της εφημερίδας ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Στον ιερομόναχο Γερμανό τα καθήκοντα του Εφραίμ Εκτύπωση E-mail
02.12.08

Ο ιερομόναχος Γερμανός θα ασκεί εφεξής τα διαχειριστικά και διοικητικά καθήκοντα στην Ιερά Μονή Βατοπεδίου τα οποία αφαιρέθηκαν από τον ηγούμενο Εφραιμ μετά την συνάντηση που είχε με τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο στο Φανάρι.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Διευκρινίσεις περί διαδοχολογίας Εκτύπωση E-mail
02.12.08

Τοποθέτηση για το θέμα της διαδοχολογίας έκανε σήμερα ο υπουργός υγείας, Δημήτρης Αβραμόπουλος, σε συνέντευξη Τύπου μετά τη συνάντησή του με τους εκπροσώπους της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας

Διαβάστε περισσότερα...
 
«Μεγάλη Εβδομάδα» στην Εξεταστική Εκτύπωση E-mail
01.12.08

Με την εξέταση των πολιτικών προσώπων που φέρονται να σχετίζονται με την υπόθεση του Βατοπαιδίου θα συνεχιστούν από τη Δευτέρα οι εργασίες της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Οι μνηστήρες για την καρέκλα του «τσάρου» Εκτύπωση E-mail
30.11.08

Eνα ραντεβού στο γραφείο του πρωθυπουργού στη Βουλή με τον επίτροπο κ. Σταύρο Δήμα την προπερασμένη Παρασκευή και κάποιες φράσεις της κυρίας Ντόρας Μπακογιάννη στις αρχές της εβδομάδας πυροδότησαν νέα σενάρια για τον πιθανό διάδοχο του κ. Γιώργου Αλογοσκούφη στο τιμόνι του υπουργείου Οικονομίας.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Προσωρινή απόσυρση Εφραίμ που δηλώνει «θύμα πολιτικής αντιπαράθεσης» Εκτύπωση E-mail
28.11.08

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο σκάνδαλο του Βατοπεδίου, με την... μισή παραίτηση του ηγούμενου Εφραίμ μετά τις εξηγήσεις που κλήθηκε να δώσει στον Οικουμενικό Πατριάρχη.

Τελευταία ανανέωση ( 30.11.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Ελεύθεροι οι δύο Ελληνες Εκτύπωση E-mail
28.11.08

Οι δύο Έλληνες πολίτες που ήταν εγκλωβισμένοι στο ξενοδοχείο Ομπερόι της Βομβάης είναι πλέον ελεύθεροι, υγιείς και ασφαλείς, όπως ανακοίνωσε το πρωί της Παρασκευής ο Γ. Κουμουτσάκος έπειτα από επικοινωνία με τον έλληνα πρέσβη στο Νέο Δελχί κ. Σταύρο Λυκίδη.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Παιχνίδια και στο Χρηματιστήριο από τη Μονή Βατοπεδίου Εκτύπωση E-mail
27.11.08

Μία νέα αποκάλυψη-«βόμβα» για τις business της Μονής Βατοπεδίου έκανε την Τετάρτη ο ALPHA. Η Επιτροπή για την καταπολέμηση της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες εντόπισε και τραπεζικό λογαριασμό των μοναχών για χρηματιστηριακή χρήση, στον οποίον επενδύθηκαν 20 εκατομμύρια ευρώ σε μετοχές.

Τελευταία ανανέωση ( 27.11.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Μήνυμα στην Άγκυρα Εκτύπωση E-mail
27.11.08

Αυστηρό μήνυμα προς την Άγκυρα απηύθυναν σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας και ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας σε ό, τι αφορά την προοπτική επίλυσης του Κυπριακού.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ανάπτυξη με κοινωνική ευαισθησία Εκτύπωση E-mail
26.11.08

Τις βασικές πτυχές και τις στοχεύσεις του Ελληνικού Σχεδίου Δράσης για την αντιμετώπιση της χρηματοπιστωτικής κρίσης παρουσίασε ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, μιλώντας στο 19ο ετήσιο συνέδριο του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Παράσταση Ψωμιάδη εντός και εκτός Εξεταστικής Επιτροπής Εκτύπωση E-mail
26.11.08

Παράσταση έδωσε την Τρίτη ενώπιον της Εξεταστικής Επιτροπής ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, μετά το ρεσιτάλ προκλητικότητας που προηγήθηκε την Δευτέρα του ηγούμενου Εφραίμ. Ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης έκανε λόγο για «παράγκα των Αθηνών» και «στημένους ψευδομάρτυρες», τα έβαλε με τους δημοσιογράφους, ενώ έφθασε στο σημείο να πει, ότι τον... υπνώτισε ο Εφραίμ.

Τελευταία ανανέωση ( 26.11.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 4647 - 4669 από 5798

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote