Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ
ΕΛΛΑΔΑ
Δολοφονική επίθεση σε επιχειρηματία Εκτύπωση E-mail
13.12.08

Θύμα ενέδρας από αγνώστους έπεσε στις 12.30 τα ξημερώματα ο επιχειρηματίας του νυχτερινού κέντρου ΜΟΥΣΕΣ Χαράλαμπος Λαζαρίδης και η τραγουδίστρια Αγγελική Ηλιάδη.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Παρέμβαση Ιερώνυμου υπέρ των νέων Εκτύπωση E-mail
13.12.08

Απρόσμενο σύμμαχο στην κινητοποίηση των τελευταίων ημερών βρήκε η νεολαία της χώρας. Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος με άρθρο του σε εφημερίδα επέλεξε να προσπεράσει τις αλγεινές εντυπώσεις των επεισοδίων με την αστυνομία μετά το φόνο του 15χρονου από τον ειδικό φρουρό της ΕΛ.ΑΣ. και να επικεντρωθεί στις αιτίες της έντασης.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Εκανε νεύμα στους μαθητές Εκτύπωση E-mail
13.12.08

Διαχωρισμό ανάμεσα στις διαμαρτυρίες των μαθητών και τη βία των κουκουλοφόρων επιχείρησε να κάνει ο πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου στις Βρυξέλλες.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Συνεχίζουν να προκαλούν ο κατηγορούμενος και ο συνήγορός του Εκτύπωση E-mail
12.12.08

Οργή έχει προκαλέσει η προκλητική απολογία του κατηγορούμενου αστυνομικού Επαμεινώνδα Κορκονέα, ο οποίος δεν έδειξε ίχνος μεταμέλειας για τον θάνατο του 15χρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Μάλιστα, ο συνήγορός του Αλέξης Κούγιας έριξε την Πέμπτη και άλλο «λάδι στη φωτιά», αποδίδοντας την τραγωδία σε «θέλημα Θεού».

Διαβάστε περισσότερα...
 
Την υπεράσπιση της οικογένειας του Αλέξη ανέλαβε ο Τσοβόλας Εκτύπωση E-mail
12.12.08

Αίτημα για τη διενέργεια βλητικής έρευνας, καθώς και αυτοψίας στο χώρο του τραγικού συμβάντος θα υποβάλει στον ανακριτή ο Δημήτρης Τσοβόλας, που ανέλαβε μαζί με τη συνάδελφό του κ. Σεργάκη την εκπροσώπηση της οικογένειας του 15χρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου

Τελευταία ανανέωση ( 18.12.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Γ. Παπανδρέου: "Έκκληση για ευθύνη και αυτοσυγκράτηση" Εκτύπωση E-mail
11.12.08

Παρέμβαση για την εκτόνωση της κρίσης και τον τερματισμό της βίας πραγματοποίησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου από το βήμα του Διεθνούς Συνεδρίου για τα Μέσα Επικοινωνίας. στο ξενοδοχείο "Κάραβελ".

Τελευταία ανανέωση ( 11.12.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Ούτε ίχνος συγγνώμης Εκτύπωση E-mail
10.12.08

Ούτε μια λέξη που να αφήνει έστω υπόνοια μεταμέλειας ή συγγνώμης για τη δολοφονία του 15χρονου Αλέξη, δεν περιλαμβάνει το υπόμνημα που κατέθεσε στον 9ο τακτικό ανακριτή ο 37χρονος ειδικός φρουρός που κατηγορείται για το θάνατο του παιδιού.

Τελευταία ανανέωση ( 18.12.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Καραμανλής: «Δύσκολες μέρες ευθύνης για όλους μας» Εκτύπωση E-mail
09.12.08

Συνεδρίασε  το μεσημέρι στο Μέγαρο Μαξίμου η Κυβερνητική Επιτροπή, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού, Κ. Καραμανλή, μετά τα συνεχιζόμενα επεισόδια και τις καταστροφές.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Με το δάχτυλο στη σκανδάλη Εκτύπωση E-mail
09.12.08

Αστυνομικοί συνεχίζουν να κάνουν χρήση όπλων, ενώ την ίδια ώρα πολλές περιοχές της Αθήνας εξακολουθούσαν να φλέγονται και η αναταραχή από το θάνατο του 15χρονου από σφαίρα ειδικού φρουρού να έχει εξαπλωθεί σε πολλές πόλεις της χώρας.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Τελευταίο αντίο Εκτύπωση E-mail
09.12.08

Αμίλητοι, ντυμένοι στα μαύρα, κρατώντας λευκά τριαντάφυλλα εκατοντάδες μαθητές από όλη την Αθήνα αλλά και πλήθος κόσμου, συγκεντρώθηκαν αργά το μεσημέρι στο Νεκροταφείο του Παλιού Φαλήρου για να αποχαιρετίσουν τον 15χρονο συμμαθητή τους, τον Αλέξη Γρηγορόπουλο, που έπεσε νεκρός από σφαίρα ειδικού φρουρού, το βράδυ του Σαββάτου, στα Εξάρχεια.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Γιώργος: Πρακτικές αυθαιρεσίας Εκτύπωση E-mail
09.12.08

Την πλήρη διερεύνηση και τον απόλυτο καταλογισμό ευθυνών ζήτησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου, κάνοντας λόγο για λογικές και πρακτικές αυθαιρεσίας και αυταρχισμού.

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 4624 - 4646 από 5798

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote