Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ
ΕΛΛΑΔΑ
Ήθη, έθιμα και παραδόσεις ανά την Ελλάδα Εκτύπωση E-mail
24.12.08

Οι ημέρες των εορτών είναι ημέρες αφιερωμένες στην παράδοση και τα βεβαίως στα ήθη και τα έθιμα, όπως και στις πατροπαράδοτες παραδόσεις.Όπως είναι γνωστό, τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά εορτάζονται με ποικίλους τρόπους σε διάφορες περιοχές της χώρας.

Τελευταία ανανέωση ( 24.12.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Κάλαντα στους πολιτικούς Εκτύπωση E-mail
24.12.08

Η παιδική χορωδία του Δήμου Αθηναίων και η Φιλαρμονική, συνοδευόμενη από τον πρόεδρο των μουσικών συνόλων, Γιώργο Κατσαρό, έψαλλε τα κάλαντα των Χριστουγέννων στον πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή και τη σύζυγό του Νατάσα καθώς και τα παιδιά τους.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Οι «μνηστήρες» για την Ο.Α. Εκτύπωση E-mail
24.12.08

Έκπληξη από την ανακοίνωση των ονομάτων των υποψήφιων επενδυτών για την εξαγορά της Ολυμπιακής. Δεν περιλαμβάνονται Qatar Airways και Iberia.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Σφαίρες-μυστήριο στα ΜΑΤ Εκτύπωση E-mail
24.12.08
Δύο πυροβολισμούς δέχθηκε κλούβα των ΜΑΤ που ήταν σταθμευμένη στη συμβολή των οδών Κοκκινοπούλου και Κατεχάκη στο Γουδή στις 5.50 σήμερα τα ξημερώματα.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Συνεχίζονται οι έρευνες Εκτύπωση E-mail
23.12.08

Ερωτήματα και επιφυλάξεις διατηρεί η αστυνομία για την ανάληψη ευθύνης από την αυτοαποκαλούμενη οργάνωση «Λαϊκή Δράση» με τηλεφώνημα στη zougla.gr.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Σφίγγει η θηλιά του χρέος και η ανάγκη νέου δανεισμού της χώρας Εκτύπωση E-mail
23.12.08

Σε τεντωμένο σχοινί ισορροπεί η οικονομία, αφού αν και ο προϋπολογισμός ψηφίστηκε από την κυβερνητική πλειοψηφία των 151 βουλευτών, ίσως αναθεωρηθεί στα μέσα Ιανουαρίου, καθώς η Ελλάδα είναι πλέον αναγκασμένη να δανειστεί εκ νέου από τις διεθνείς αγορές το ποσό ρεκόρ των 45 δισ. ευρώ με πολύ υψηλά επιτόκια.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Συναγερμός για βόμβα Εκτύπωση E-mail
22.12.08

Αναστάτωση επικράτησε στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Αθήνας, καθώς οι υπεύθυνοι του «Ελευθέριος Βενιζέλος» ενημερώθηκαν ότι υπήρχε τηλεφώνημα αγνώστου που προειδοποιούσε για τοποθέτηση βόμβας, σε αεροσκάφος που είχε προορισμό τη Μόσχα, χωρίς, όμως, να κατονομάσει την εταιρία.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Δι' ευχών των αγίων ακινήτων ημών Εκτύπωση E-mail
21.12.08

Η υπόθεση της μονής Βατοπεδίου, οι σκανδαλώδεις ανταλλαγές, οι off shore εταιρείες και η διακίνηση εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ, έφεραν και πάλι στην επικαιρότητα το ζήτημα της έκτασης και της αξίας της εκκλησιαστικής περιουσίας της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός του 2009 Εκτύπωση E-mail
21.12.08

Με ψήφους 151 υπέρ, 146 κατά, και ένα «παρών» υπερψηφίστηκε το σχέδιο νόμου για τον κρατικό προϋπολογισμό και οι προϋπολογισμοί ορισμένων ειδικών ταμείων και υπηρεσιών οικονομικού έτους 2009.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Η χώρα σε λάθος δρόμο Εκτύπωση E-mail
21.12.08

«Τελεσίγραφο» από το σώμα των ψηφοφόρων προς την κυβέρνηση και προσωπικά προς τον πρωθυπουργό κ. Κώστα Καραμανλή για αλλαγή πολιτικής κατεύθυνσης, συνιστά το Βαρόμετρο της Public Issue, για λογαριασμό της «Κ» και του ΣΚΑΪ.

Τελευταία ανανέωση ( 21.12.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Κενό εξουσίας στη χώρα Εκτύπωση E-mail
20.12.08

Κενό πολιτικής και εξουσίας αλλά και σύγχυση και ανασφάλεια σε όλη τη χώρα διαπιστώνει το ΠΑΣΟΚ, κατηγορώντας ευθέως την κυβέρνηση ότι φέρει αποκλειστικά την ευθύνη.

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 4601 - 4623 από 5798

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote