Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ
ΕΛΛΑΔΑ
Βόρεια Μακεδονία – Την Πέμπτη κρίνεται το μέλλον της κυβέρνησης Ζάεφ – Τήρηση της Συμφωνίας των Πρεσ Εκτύπωση E-mail
09.11.21

Βόρεια Μακεδονία – Την Πέμπτη κρίνεται το μέλλον της κυβέρνησης Ζάεφ – Τήρηση της Συμφωνίας των Πρεσπών θέλει η Αθήνα | tanea.gr Μάλιστα και η Αθήνα έχει διαμηνύσει στα Σκόπια ότι προέχει η τήρηση της Συμφωνίας των Πρεσπών ανεξαρτήτως της πολιτικής κατάστασης στη γειτονική χώρα και σε κάθε περίπτωση παρατηρεί με το μικροσκόπιο τις εξελίξεις. Αντιπαράθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε η δήλωση του Γ. Οικονόμου πως ήταν «σωστή επιλογή» να μην κυρωθούν τα εφαρμοστικά μνημόνια της Συμφωνίας

 

Διαβάστε περισσότερα...
 
Χάπι Merck: «Δεν υποκαθιστά το εμβόλιο», ξεκαθαρίζει η Ελληνίδα κλινική διευθύντρια της εταιρείας Εκτύπωση E-mail
06.11.21

Το χάπι κατά του κορωνοϊού «δεν πρέπει να θεωρηθεί ως υποκατάστατο του εμβολίου, που θα παραμένει η βασική ασπίδα μας».

Διαβάστε περισσότερα...
 
Με ποινή φυλάκισης κινδυνεύει όποιος έχει …άποψη σύμφωνα με τον νέο Ποινικό Κώδικα Εκτύπωση E-mail
05.11.21

Με ποινή φυλάκισης κινδυνεύει όποιος έχει …άποψη σύμφωνα με τον νέο Ποινικό Κώδικα Την ελευθερία του λόγου και της άποψης ποινικοποιεί η κυβέρνηση και απορίας άξιο είναι πως θα ελέγχεται η εγκυρότητα της «άποψης» η της «ψευδούς είδησης». Μάλιστα σύμφωνα με το άρθρο 191 του νέου Ποινικού Κώδικα, με ποινή φυλάκισης ή χρηματικής ποινής θα κινδυνεύουν όσοι έχουν άποψη και την εκφράζουν δημόσια για την οικονομία, τον τουρισμό την αμυντική ικανότητα της χώρας και τις διεθνείς της σχέσεις ή στη δημόσια υγεία.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Κορωνοϊός: Τριπλή παρέμβαση μετά το «μαύρο» ρεκόρ κρουσμάτων Εκτύπωση E-mail
01.11.21

koronoios-tripli-paremvasi-meta-to-mayro-rekor-kroysmaton-561566515 Ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, επιτάχυνση του εμβολιαστικού προγράμματος και λήψη μέτρων για τους ανεμβολίαστους περιλαμβάνονται στη φαρέτρα της κυβέρνησης προκειμένου να ανασχεθεί η έξαρση της πανδημίας

 

Τελευταία ανανέωση ( 02.11.21 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
28η Oκτωβρίου 1940: Ένα ημερολόγιο πολέμου Εκτύπωση E-mail
28.10.21

28i-oktovri-oy-1940-ena-imerologio-polemoy-561560026 Μέσα από το βιωματικό του φίλτρο, ο νεαρός Έφεδρος Ανθυπολοχαγός Νικόλαος Κωστόπουλος, διοικητής της διμοιρίας σκαπανέων του 36ου Συντάγματος Πεζικού καταγράφει στο ημερολόγιό του όλη την πορεία της εξάμηνης εκστρατείας στην Αλβανία μέχρι τη συνθηκολόγηση και την επιστροφή του στο χωριό του, το Αλποχώρι Δωρίδας

 

Διαβάστε περισσότερα...
 
Φώφη Γεννηματά: Πάνδημη συγκίνηση σε ένα ενωτικό «αντίο» Εκτύπωση E-mail
27.10.21

fofi-gennimata-pandimi-sygkinisi-se-ena-enotiko-antio-561560020 «Δεν το πιστεύω ότι η Φώφη είναι μέσα στο φέρετρο». Αυτά τα λόγια ψέλλισε ένας νεαρός άνδρας, ενώ η σορός της Φώφης Γεννηματά μεταφερόταν εντός του Ιερού Ναού της Μητρόπολης Αθηνών για την εξόδιο ακολουθία.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Φώφη Γεννηματά: Το προσωπικό στοίχημα και η παρακαταθήκη Εκτύπωση E-mail
25.10.21

fofi-gennimata-to-prosopiko-stoichima-kai-i-parakatathiki-561556696 Μπορεί να μέτρησε πάνω δύο δεκαετίες παρουσίας στη Βουλή και να συμμετείχε σε τρεις κυβερνήσεις, ωστόσο τα τελευταία 6,5 χρόνια στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ και μετέπειτα του ΚΙΝΑΛ ήταν εκείνα που αναπόφευκτα άφησαν πιο έντονο το αποτύπωμα της Φώφης Γεννηματά στην πολιτική ζωή.

 

Διαβάστε περισσότερα...
 
Το κράτος της Κεραμέως Εκτύπωση E-mail
22.10.21

Δεν φτάνει που οι άνθρωπου εγκαταλείφθηκαν στις φωτιές του περασμένου καλοκαιριού στη Βόρειο Εύβοια. Δεν φτάνει που μόνοι τους διέσωσαν (εκτός από τις περιουσίες τους) την ελάχιστη αξιοπρέπεια ενός κρατικού μηχανισμού που τους διέταζε απλώς να φύγουν για να σωθούν.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Μπαριτάκης: 1.500 γεύματα παρασκευάζονται καθημερινά για τους σεισμόπληκτους Εκτύπωση E-mail
22.10.21

Φωτογραφία ΙΝΤΙΜΕ - Σεισμός στο Αρκαλοχώρι «Αρωγοί θα σταθούν Περιφέρεια και Δήμοι στα γεύματα που παρασκευάζονται καθημερινά», τόνισε ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, Παύλος Μπαριτάκης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό 98.4

Τελευταία ανανέωση ( 21.10.21 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Ποιος καλύπτει τον Μένιο Φουρθιώτη; Εκτύπωση E-mail
22.10.21

Ποιος καλύπτει τον Μένιο Φουρθιώτη; Μια επώνυμη καταγγελία αναφορικά με την έκρηξη βόμβας στο αυτοκίνητο συνεργάτη του Μένιου Φουρθιώτη είχε φτάσει από τις 8 Απριλίου 2021 στο γραφείο του αρχηγού της ΕΛΑΣ, αντιστράτηγου Μιχάλη Καραμαλάκη.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ντόρα Μπακογιάννη: Πώς οι γιατροί διέγνωσαν τον καρκίνο στο αρχικό στάδιο Εκτύπωση E-mail
19.10.21

Νωρίς  η Ντόρα Μπακογιάννη με μια ανάρτηση ψυχής ανακοίνωνε ότι έχει καρκίνο σε πρώιμο στάδιο. «Δεν είναι ποτέ εύκολο ν’ ακούς ότι έχεις καρκίνο» δήλωσε η βουλευτής της ΝΔ και προκάλεσε μούδιασμα στον πολιτικό και όχι μόνο, κόσμο.

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 47 - 69 από 5798

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote