Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ
ΕΛΛΑΔΑ
Η ατζέντα του Γιώργου Εκτύπωση E-mail
21.02.09

Η ισχυρή κοινωνία, η πράσινη ανάπτυξη, το νέο κράτος, η εξυγίανση του πολιτικού συστήματος και η αναβάθμιση της διεθνούς θέσης της χώρας είναι οι πέντε εθνικοί στόχοι που θα παρουσιάσει την ερχόμενη Κυριακή, σε ειδική εκδήλωση στην «Αθηναϊδα», ο Γ. Παπανδρέου.

Διαβάστε περισσότερα...
 
«Με το δικό μας πρόγραμμα» Εκτύπωση E-mail
19.02.09

Παρά τις παραινέσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για άμεση λήψη σκληρότερων μέτρων, αλλά και την σαφή απόρριψη των προβλέψεων του ΠΣΑ ως «αισιόδοξων», η κυβέρνηση επισήμως παραμένει στην γραμμή που χαράχτηκε μετά την αντικατάσταση του Γ.Αλογοσκούφη στον πρόσφατο ανασχηματισμό.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Πολιτική αντιπαράθεση για την τρομοκρατία Εκτύπωση E-mail
19.02.09

Νέος κύκλος αντιπαράθεσης ανάμεσα σε κυβέρνηση και ΠΑΣΟΚ ξέσπασε με πεδίο σύγκρουσης την τρομοκρατία η οποία κάνει με ένταση το τελευταίο διάστημα την επανεμφάνιση της.

Τελευταία ανανέωση ( 19.02.09 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Άσκηση-πρόκληση στο Αιγαίο Εκτύπωση E-mail
19.02.09

Άσκηση-πρόκληση στο Αιγαίο που θα ξεκινήσει στις 15 Μαρτίου, σχεδιάζει η Τουρκία.  Η Άγκυρα καλεί μάλιστα να συμμετάσχουν σε αυτήν δυνάμεις από τις ΗΠΑ, τη Μεγάλη Βρετανία, το Βέλγιο και την Ολλανδία.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Πάγκαλος: Και στο ΠΑΣΟΚ υπάρχουν Αβραμόπουλοι... Εκτύπωση E-mail
19.02.09
Ούτε χθες το ΠΑΣΟΚ άφησε να φουντώσουν οι φωτιές που ξανάναψε ο Θ. Πάγκαλος, με τη δήλωσή του ότι στο ΠΑΣΟΚ υπάρχουν στελέχη που έχουν συμπεριφορά τύπου Αβραμόπουλου.

 
Διαβάστε περισσότερα...
 
Eπιτήρηση προτείνει ο Χ. Αλμούνια Εκτύπωση E-mail
19.02.09

Τη λήψη μέτρων «εδώ και τώρα» ζήτησε από την ελληνική κυβέρνηση ο αρμόδιος επίτροπος Χοακίν Αλμούνια, αναγγέλλοντας τη διαδικασία υπερβολικού ελλείμματος για την Ελλάδα και άλλες πέντε χώρες, τη Γαλλία, την Ισπανία, τη Λετονία, τη Μάλτα, και την Ιρλανδία.

Τελευταία ανανέωση ( 19.02.09 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Απάντηση Καραμανλή στην Τράπεζα της Ελλάδος Εκτύπωση E-mail
18.02.09

Η κυβέρνηση έχει σαφές και συγκεκριμένο σχέδιο και ανταποκρίνεται στις ανάγκες και στις απαιτήσεις των καιρών, δήλωσε ο πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής, το μεσημέρι της Τρίτης

Διαβάστε περισσότερα...
 
Επιτακτική η αλλαγή Εκτύπωση E-mail
18.02.09

Την πόρτα του Προεδρικού Μεγάρου πέρασε το μεσημέρι της Τρίτης ο Γ.Παπανδρέου όπου είχε συνάντηση με τον Κάρολο Παπούλια για πάνω από μία ώρα.

Διαβάστε περισσότερα...
 
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΥΠΕΞ κ. ΝΤΟΡΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΗΝ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ Εκτύπωση E-mail
17.02.09

Νέα Υόρκη

H Υπουργός Εξωτερικών κ. Ντόρα Μπακογιάννη, αναμένεται να αφιχθεί στην Ουάσιγκτον την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου για να συναντηθεί τις κατοπινές ημέρες με κορυφαία στελέχη της αμερικανικής κυβέρνησης και του Κογκρέσου με τη διπλή ιδιότητά της, ως προέδρου του ΟΑΣΕ και ως Υπουργού των Εξωτερικών της Ελλάδος.

 
Διαβάστε περισσότερα...
 
Πυρά κουκουλοφόρων σε τηλεοπτικό σταθμό Εκτύπωση E-mail
17.02.09

Επίθεση από ενόπλους δέχτηκε απόψε ο τηλεοπτικός σταθμός ALTER, στο Περιστέρι.  Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για τέσσερις δράστες οι οποίοι πυροβόλησαν με περίστροφα στον προαύλιο χώρο των εγκαταστάσεων του καναλιού

Διαβάστε περισσότερα...
 
«Επιτέλους, κάντε κάτι» Εκτύπωση E-mail
17.02.09

Η ελληνική ανάπτυξη θα φτάσει μετά βίας το 0,5%, αντί του 1,1% που προβλέπει ο προϋπολογισμός, εκτιμά η ΤτΕ. Για το έλλειμμα σημειώνεται ότι μπορεί άμεσα να πέσει κάτω από το 3% και να μηδενιστεί το 2012, εάν οι προεκλογικές εξαγγελίες Αλογοσκούφη το 2004 περί πάταξης της φοροδιαφυγής, εφαρμοστούν επιτέλους.

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 4486 - 4508 από 5798

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote