Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ
ΕΛΛΑΔΑ
«Αγνοούμενες» οι γαλάζιες μίζες έως την κάλπη του Ιουνίου Εκτύπωση E-mail
04.05.09

Σε πράσινο... φόντο αναμένεται να κινηθεί μέχρι τις ευρωεκλογές η έρευνα για το σκάνδαλο των «μαύρων ταμείων» της Siemens, αφού οι προγραμματισμένες για το επόμενο, προεκλογικό διάστημα, ενέργειες του 4ου ειδικού ανακριτή Ν. Ζαγοριανού μαρτυρούν ότι δεν θα «αγγίξει» τις «γαλάζιες» μίζες.

 
Τελευταία ανανέωση ( 04.05.09 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Πειρατεία σε ελληνικό πλοίο Εκτύπωση E-mail
03.05.09

Σομαλοί πειρατές κατέλαβαν το Σάββατο ελληνικών συμφερόντων φορτηγό πλοίο, με 24μελές πλήρωμα, ανακοίνωσε ναυτιλιακό στέλεχος.

Τελευταία ανανέωση ( 03.05.09 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Πανελλαδικός εορτασμός της Πρωτομαγιάς Εκτύπωση E-mail
02.05.09

Με κεντρικό σύνθημα «Δεν θα πληρώσουμε την κρίση τους» πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα το πρωτομαγιάτικο συλλαλητήριο των συνδικάτων.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Αναφορές Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την τρομοκρατία στην Ελλάδα Εκτύπωση E-mail
02.05.09

Ειδική επισήμανση για το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης στη χώρα μας, όπου σημειώνεται η ανησυχία για το ενδεχόμενο η Ελλάδα να χρησιμοποιείται ως σταυροδρόμι τρομοκρατών, καθώς και αναφορές για τη 17Ν

Διαβάστε περισσότερα...
 
Η διακήρυξη των «Δημοκρατικών» Εκτύπωση E-mail
01.05.09

Τα βασικά σημεία της διακήρυξης των «Δημοκρατικών» για τις ευρωεκλογές παρουσίασε  ο επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου Αντ. Παπαγιαννίδης

Διαβάστε περισσότερα...
 
Αθωώνουν τον Παυλίδη, ψάχνουν για άλλοθι Εκτύπωση E-mail
30.04.09

Αλλοθι με αναφορές σε «πολιτικά και ηθικά ζητήματα» αναζητά η κυβέρνηση, μετά την έκδοση του «αθωωτικού» πορίσματος για τον Αριστοτέλη Παυλίδη που κατέθεσε η Νέα Δημοκρατία χτες στη Βουλή.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Στο φως απόρρητα έγγραφα για το Μακεδονικό Εκτύπωση E-mail
30.04.09

Τα βουλγαρικά έγγραφα που έρχονται στο φως της δημοσιότητας αποδεικνύουν όπως και άλλες μελέτες ότι το Μακεδονικό ζήτημα, είναι ένα ακόμη κατασκεύασμα του ψυχρού πολέμου τόνισε η υπουργός εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη

Διαβάστε περισσότερα...
 
Επικοινωνία Καραμανλή - Πούτιν για την ενέργεια Εκτύπωση E-mail
28.04.09

Η ενίσχυση των ήδη πολύ στενών σχέσεων συνεργασίας των δύο χωρών και οι εξελίξεις στο θέμα της ενέργειας, απασχόλησαν την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο Κώστας Καραμανλής με το Ρώσο πρωθυπουργό της Ρωσικής Ομοσπονδίας Βλαντιμίρ Πούτιν.

Τελευταία ανανέωση ( 29.04.09 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Φεύγω αν παραπεμφθώ! Εκτύπωση E-mail
27.04.09

Ίσως η βδομάδα που ξεκινάει αύριο, «Μεγάλη Εβδομάδα» κατά τους πολιτικούς αναλυτές, αφού απ' τις εξελίξεις της ενδέχεται να δρομολογηθούν ακόμα και δραματικές διεργασίες, ίσως λοιπόν η εβδομάδα αυτή να αποδειχτεί τελικά εβδομάδα των μεγάλων εκπλήξεων.

Τελευταία ανανέωση ( 27.04.09 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Θα μείνω ακόμα και με 150+1 βουλευτές Εκτύπωση E-mail
27.04.09

 

Ο πρωθυπουργός δεν θα πάει στη Bουλή για να χάσει. Aλλά και αν χάσει την κρίσιμη ψηφοφορία, δεν διαφαίνεται μέχρι στιγμής ότι θα παραδώσει την εξουσία άνευ όρων «ως πρόβατο επί σφαγή» με μια βέβαιη ήττα σε διπλή κάλπη στις 7 Iουνίου
Διαβάστε περισσότερα...
 
Επίθεση Καραμανλή κατά Παπανδρέου Εκτύπωση E-mail
26.04.09

Υψηλούς τόνους για το ΠΑΣΟΚ και προσωπικά για τον Γιώργο Παπανδρέου χρησιμοποίησε ο πρωθυπουργός στην ομιλία του ενώπιον του Συνδέσμου Βιομηχανιών της Δυτικής Μακεδονίας.

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 4348 - 4370 από 5798

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote