Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ
ΕΛΛΑΔΑ
Βλάβη τουρκικού αεροσκάφους πάνω απ' το Αιγαίο Εκτύπωση E-mail
23.07.09

Παρ' ολίγον αεροπορικό ατύχημα στο Αιγαίο την Τετάρτη, όταν τουρκικό F-16, μέρος σχηματισμού τεσσάρων αεροσκαφών, την ώρα που πετούσε πάνω από τους Φούρνους

Διαβάστε περισσότερα...
 
Απορρίπτουν τα «μαθήματα» στο ΠΑΣΟΚ Εκτύπωση E-mail
22.07.09

Ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ απέρριψε τα σενάρια περί εύσχημης άρνησης στον Πρόεδρο, λέγοντας ότι «τιμούμε τον Κάρολο Παπούλια»

Διαβάστε περισσότερα...
 
Η Ντόρα συνεχίζει το διάλογο Εκτύπωση E-mail
22.07.09

Λες και τις τελευταίες εβδομάδες δεν έχει επιδεινωθεί το κλίμα στη σχέση μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, λες και τα τουρκικά αεροσκάφη δεν παραβιάζουν καθημερινώς τον ελληνικό εναέριο χώρο, πετώντας πάνω από κατοικημένα ελληνικά νησιά, η υπουργός των Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη έδωσε το πράσινο φως για να ξαναρχίσουν οι διερευνητικές επαφές μεταξύ της Ελλάδας και της Τουρκίας.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Επίσκεψη του πρωθυπουργού και του υπουργού Εθνικής Άμυνας στην 112 Π.Μ Εκτύπωση E-mail
21.07.09

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Ε. Μεϊμαράκης συνόδευσε την Δευτέρα 20 Ιουλίου 2009, τον πρωθυπουργό κ. Κώστα Καραμανλή στην επίσκεψή του στην 112 Πτέρυγα Μάχης (Ελευσίνα), όπου και ενημερώθηκαν από τα στελέχη της Πολεμικής Αεροπορίας για την δασοπυρόσβεση.

Τελευταία ανανέωση ( 21.07.09 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Άναψε «φωτιές» η παρέμβαση του Δ. Τσάτσου Εκτύπωση E-mail
21.07.09

Σε επίσημη αποδοκιμασία των απόψεων του Δημήτρη Τσάτσου προχώρησε το ΠΑΣΟΚ με τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου να ξεκαθαρίζει ότι η απόφαση για εκλογές τον Μάρτιο με αφορμή την προεδρική εκλογή είναι πολιτική και όχι ζήτημα ερμηνείας του Συντάγματος:

Διαβάστε περισσότερα...
 
Πώς «ναυάγησε» οικονομικά ο Ελεύθερος Τύπος Εκτύπωση E-mail
20.07.09

Την Πέμπτη κλείνει ο πρώτος κύκλος της διαβούλευσης για τις μαζικές απολύσεις των 340 εργαζομένων και στο παρασκήνιο συνεχίζονται οι επαφές με ενδιαφερόμενους για την αγορά του τίτλου του «ΕΤ». 

Διαβάστε περισσότερα...
 
Τι φοβάται το Φανάρι από τους Ρώσους Εκτύπωση E-mail
20.07.09

Διπλωματικά «ψίχουλα» και απογοήτευση εισέπραξαν στο Φανάρι από τη μόλις δύο ημερών επίσημη επίσκεψη του Πατριάρχη Μόσχας στο Οικουμενικό Πατριαρχείο.

 
Διαβάστε περισσότερα...
 
"Να αρνηθεί ο Παπούλιας" Εκτύπωση E-mail
20.07.09

«Να αρνηθεί την "εργαλειοποίησή" του ως "σκεύος" τεχνάσματος για τη διεξαγωγή πρόωρων εκλογών», προτείνει στον Κάρολο Παπούλια, ο Δημήτρης Τσάτσος

Τελευταία ανανέωση ( 20.07.09 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Έναρξη του 41ου συνεδρίου της Παγκρητικής Ένωσης Αμερικής Εκτύπωση E-mail
19.07.09

Την έναρξη των εργασιών του 41ου συνεδρίου της Παγκρητικής Ένωσης Αμερικής κήρυξε το Σάββατο η Υπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη ευχαριστώντας θερμά τους Κρήτες της Αμερικής για την στήριξη που προσφέρουν στην χώρα μας.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Σώμα «αδιάφθορων» στις φυλακές Εκτύπωση E-mail
18.07.09

Αυστηρό πλαίσιο ελέγχων για την αντιμετώπιση των κρουσμάτων διαφθοράς στις φυλακές θεσμοθετείται, με αιχμή τη συγκρότηση σώματος «αδιάφθορων», στα πρότυπα του Τμήματος Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ. ΑΣ.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Κατηγορούμενη και η δικηγόρος Βλαστού Εκτύπωση E-mail
17.07.09

Μετά τους 16 κατηγορούμενους ήρθε και η σειρά της δικηγόρου του Παναγιώτη Βλαστού. Σε βάρος της ασκήθηκε ποινική δίωξη για μια σειρά κακουργημάτων που αφορούν τη σχέση της με το συνδικάτο του εγκλήματος.

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 4187 - 4209 από 5798

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote