Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ
ΕΛΛΑΔΑ
Ο ξεπεσμός του Χρυσοστόμου Β΄ Εκτύπωση E-mail
17.11.19

Ο ξεπεσμός του Χρυσοστόμου Β΄ Το περιστατικό με τα «χρυσά διαβατήρια» είναι το τελευταίο μιας σειράς ενεργειών του Αρχιεπισκόπου Κύπρου Χρυσοστόμου που τον ταυτίζουν με τον ακραίο εθνικισμό, τον αναχρονισμό και την οπισθοδρόμηση και τη βαθιά οικονομική διαπλοκή με το πολιτικό σύστημα

Διαβάστε περισσότερα...
 
17 Νοέμβρη: Φρούριο το κέντρο της Αθήνας για την πορεία του Πολυτεχνείου – Επί ποδός 5.000 αστυνομικ Εκτύπωση E-mail
17.11.19

poly Με την καθιερωμένη πορεία προς την αμερικανική πρεσβεία, η οποία είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 4 μ.μ. – κορυφώνεται την Κυριακή το τριήμερο των εορταστικών εκδηλώσεων για την 46η επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.Το συγκρότημα της Πατησίων θα είναι ανοικτό από τις 9.30 π.μ και θα κλείσει στη 1 μ.μ., αφού προηγουμένως εκκενωθεί από τους επισκέπτες.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Το Πολυτεχνείο και η δυσανεξία της Δεξιάς Εκτύπωση E-mail
17.11.19

Το Πολυτεχνείο και η δυσανεξία της Δεξιάς Η διαχρονική στάση της Ν.Δ. για την εξέγερση: από τη σιωπή του ιδρυτή της Κωνσταντίνου Καραμανλή, που δεν πλησίασε ποτέ το Πολυτεχνείο στις επετειακές γιορτές, μέχρι την κατασυκοφάντηση του αντιδικτατορικού κινήματος από τους ακροδεξιούς συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη

Διαβάστε περισσότερα...
 
«Στηρίξου πάνω μου» είπε ο Μητσοτάκης στον Ζόραν Ζάεφ Εκτύπωση E-mail
16.11.19

15s5zaef Αν η γλώσσα του σώματος «μιλάει», τότε τα χαμόγελα των Κυριάκου Μητσοτάκη και Ζόραν Ζάεφ κατά την έξοδό τους από την αίθουσα του ξενοδοχείου όπου συναντήθηκαν χθες στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο του οικονομικού συμποσίου Thessaloniki Summit 2019, αντικατοπτρίζουν στο έπακρο το κλίμα στο οποίο οι δύο πρωθυπουργοί συζήτησαν επί μισή και πλέον ώρα, από την οποία για ένα πεντάλεπτο οι δυο τους, χωρίς τους συνεργάτες τους.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Μητσοτάκης: Η τήρηση της Συμφωνίας των Πρεσπών προϋπόθεση για το ευρωπαϊκό μέλλον της Β. Μακεδονίας Εκτύπωση E-mail
15.11.19

thessalonik_3Την κριτική του για τη Συμφωνία των Πρεσπών επανέλαβε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκη στη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό της Βόρειας Μακεδονίας Ζόραν Ζάεφ και παράλληλα τόνισε πως από τη στιγμή που δεσμεύει τις δύο χώρες, είναι προϋπόθεση για την ευρωπαϊκή πορεία της γειτονικής χώρας και πρέπει να εφαρμοστεί για να αποφευχθούν ενέργειες που συντηρούν την ένταση.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Η Τουλουπάκη, η εισαγγελίτιδα και οι πηγές Εκτύπωση E-mail
14.11.19

Η εισαγγελέας είχε την ευκαιρία να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Προχώρησε όμως παρακάτω εμφανίζοντας το δημοσιογράφο κατά κάποιον τρόπο ως εχθρό υπό δίωξη.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ποινική δίωξη κατά Λοβέρδου για το σκάνδαλο Novartis Εκτύπωση E-mail
13.11.19

Η εισαγγελέας διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη έδωσε παραγγελία στην εισαγγελία Πρωτοδικών για την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του πρώην υπουργού υγείας Ανδρέα Λοβέρδου για το σκάνδαλο Novartis . Η εισαγγελέας του αποδίδει το αδίκημα της δωροληψίας πολιτικού προσώπου κατ εξακολούθηση.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Δείπνο προς τιμή του Σι Τζινπίνγκ στο Προεδρικό: Τα χαμόγελα Τσίπρα-Άδωνι Εκτύπωση E-mail
12.11.19

 Δείπνο προς τιμή του Σι Τζινπίνγκ στο Προεδρικό: Τα χαμόγελα Τσίπρα-Άδωνι (Photos) - Media Ενδιαφέρουσες εικόνες αποτύπωσε ο φωτογραφικός φακός στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος παραθέτει επίσημο δείπνο στον ομόλογό του της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, Σι Τζινπίνγκ.

Διαβάστε περισσότερα...
 
ΗΠΑ: Παγκόσμια διάκριση σε διαγωνισμό του MIT για ερευνητική ομάδα του πανεπιστημίου Θεσσαλίας Εκτύπωση E-mail
11.11.19

bostoni  Το χρυσό μετάλλιο κατάφερε να αποσπάσει η ερευνητική ομάδα του πανεπιστημίου Θεσσαλίας, iGEM Thessaly, στον διεθνή διαγωνισμό συνθετικής βιολογίας που διοργάνωσε το πανεπιστήμιο ΜΙΤ στη Βοστώνη.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Κωδικός «χαμηλοί τόνοι» Εκτύπωση E-mail
10.11.19

gkat_04_0911_page_1_image_0002 Με βασικό στόχο να ακουστεί η φωνή των βουλευτών –και λιγότερο των υπουργών, καθώς δεν είναι προγραμματισμένο να απαντήσουν στα ζητήματα που θα θέσουν οι βουλευτές– συνεδριάζει σήμερα υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ν.Δ. στο Divani Caravel.

Τελευταία ανανέωση ( 10.11.19 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Οι κάτοικοι στο Μάτι «ακυρώνουν» το επικοινωνιακό show της κυβέρνησης Εκτύπωση E-mail
10.11.19

«Φτάνει πια…16 μήνες μετά και η Πολιτεία αρνείται να δει κατάματα τα προβλήματά μας! 16 μήνες μετά 230 οικογένειες, δίνουν αγώνα επιβίωσης για δεύτερο χειμώνα στις κατασκηνώσεις»

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 415 - 437 από 5798

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote