Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ
ΕΛΛΑΔΑ
ΥΠΕΞ: Το «μνημόνιο» που υπέγραψε ο Τούρκος πρόεδρος δεν έχει καμία αξία Εκτύπωση E-mail
07.12.19

ypex35428051-thumb-large «Σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, το "μνημόνιο" που υπέγραψε ο κ. Ερντογάν δεν έχει καμία αξία», επισημαίνει χαρακτηριστικά το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών σε ανακοίνωσή του, σχολιάζοντας σημερινές δηλώσεις της τουρκικής ηγεσίας.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ο Κώστας Βλάσης στη θέση του αποπεμφθέντα Διαματάρη Εκτύπωση E-mail
07.12.19

Ο Κώστας Βλάσης στη θέση του αποπεμφθέντα Διαματάρη Ο Κώστας Βλάσης, βουλευτής Αρκαδίας της Νέας Δημοκρατίας τοποθετήθηκε, με απόφαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, νέος υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για τον Απόδημο Ελληνισμό, μετά την αποπομπή του Αντώνη Διαματάρη, ο οποίος επί σειρά ημερών είχε βρεθεί στο επίκεντρο της επικαιρότητας με αλλεπάλληλες αποκαλύψεις που είχαν προκαλέσει σάλο.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Το πόρισμα που έδειξε «τέρατα» αλλά... ξεχάστηκε Εκτύπωση E-mail
06.12.19

Το πόρισμα που έδειξε «τέρατα» αλλά... ξεχάστηκε Το 2013 βγήκε στη δημοσιότητα το αποκαλυπτικό πόρισμα του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης για το διαχρονικό φαγοπότι στην Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία -της οποίας έχει ηγηθεί και ο Τάσος Φιλιππάκος- που χρέωσε το Δημόσιο με σχεδόν 1 δισ. ευρώ σε δέκα χρόνια και υποθήκευσε το μέλλον των 1.300 εργαζομένων. Το πρόβλημα είναι πως η υπόθεση «κόλλησε» στα συρτάρια της Δικαιοσύνης...

Διαβάστε περισσότερα...
 
«Αν θέλω σε σκοτώνω τώρα και σε στέλνω γυμνό στη μάνα σου»: Ξανά εξευτελισμός νέου από ΜΑΤ Εκτύπωση E-mail
06.12.19

«Αν θέλω σε σκοτώνω τώρα και σε στέλνω γυμνό στη μάνα σου»: Ξανά εξευτελισμός νέου από ΜΑΤ - Media Μία ακόμη καταγγελία για εξευτελιστική συμπεριφορά αστυνομικών των ΜΑΤ κατά πολίτη έρχεται στη δημοσιότητα. Πρόκειται για έναν 20χρονο σπουδαστή ΙΕΚ τον οποίον, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Γιώτας Τέσση στην Εφημερίδα των Συντακτών, αστυνομικοί των ΜΑΤ περικύκλωσαν ενώ περίμενε σε στάση λεωφορείου, έγδυσαν, απείλησαν και εν τέλει προσήγαγαν στο Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Απέτυχες να εκλεγείς με τη ΝΔ; Δεν πειράζει, προσλαμβάνεσαι στην ΕΡΤ... Εκτύπωση E-mail
05.12.19

Απέτυχες να εκλεγείς με τη ΝΔ; Δεν πειράζει, προσλαμβάνεσαι στην ΕΡΤ... Κατηγορούσαν τον ΣΥΡΙΖΑ για την ΕΡΤ, δικαίως ή αδίκως, αλλά κοιτάξτε τι κάνουν αυτοί εδώ, τώρα. Και ελάτε μετά να κάνουμε συγκρίσεις.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Μετακλητός στο γραφείο του Διαματάρη υπόδικος για απάτη εκατομμυρίων εις βάρος του δημοσίου Εκτύπωση E-mail
05.12.19

Μετακλητός στο γραφείο του Διαματάρη υπόδικος για απάτη εκατομμυρίων εις βάρος του δημοσίου Συνεχίζονται οι διορισμοί της «αριστείας» σε δημόσια και κυβερνητικά πόστα. Ο υφυπουργός Εξωτερικών με το ανύπαρκτο πτυχίο από το Columbia, Αντώνης Διαματάρης, προσέλαβε στο γραφείο του ως μετακλητό υπάλληλο τον Τάσο Φιλιππάκο, ο οποίος είναι πρώην διευθύνων σύμβουλος της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας (ΕΑΒ), μέχρι που προέκυψαν οι βαρύτατες κατηγορίες σε βάρος όλων των μελών των διοικήσεων της ΕΑΒ, με τον ίδιο να φεύγει για τις ΗΠΑ.

Τελευταία ανανέωση ( 05.12.19 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Πηγές τουρκικού ΥΠΕΞ: Τα ελληνικά νησιά και η δυτική Κύπρος δεν έχουν υφαλοκρηπίδα Εκτύπωση E-mail
04.12.19

erdogan-3 Στα ελληνικά νησιά και στο δυτικό μέτωπο της Κύπρου δεν πρέπει να δοθεί υφαλοκρηπίδα-ΑΟΖ, παρά μόνο χωρικά ύδατα, υποστηρίζει πηγή του τουρκικού ΥΠΕΞ, λέγοντας ότι με βάση το διεθνές δίκαιο βασικός όρος είναι η αρχή της ίσης κατανομής και όχι της ίσης απόστασης.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Πώς κλείστηκε το ραντεβού Μητσοτάκη - Ερντογάν για την Τετάρτη - Το διπλωματικό θρίλερ και οι επόμεν Εκτύπωση E-mail
03.12.19

Πώς κλείστηκε το ραντεβού Μητσοτάκη - Ερντογάν για την Τετάρτη - Το διπλωματικό θρίλερ και οι επόμενες κινήσεις  - Media Η κρισιμότητα των στιγμών και της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί καθόρισαν την απόφαση του πρωθυπουργού για επίσημη συνάντηση με τον Τούρκο πρόεδρο στο Λονδίνο με αντιπροσωπείες, αντί των αρχικών σκέψεων για σύντομο «τετ α τετ».

Διαβάστε περισσότερα...
 
ΥΠΕΞ προς Τουρκία: Η παρανομία δεν παράγει δίκαιο Εκτύπωση E-mail
01.12.19

ΥΠΕΞ προς Τουρκία: Η παρανομία δεν παράγει δίκαιο - Media Ανακοίνωση με την οποία "καταδικάζει τις σημερινές δηλώσεις της τουρκικής ηγεσίας" στα Ύψαλα κατά την τελετή εγκαινίων του αγωγού ΤΑΝΑΡ εξέδωσε το υπουργείο Εξωτερικών. "Ο κατεξοχήν παραβάτης του διεθνούς δικαίου στην περιοχή επιμένει να μην αντιλαμβάνεται ότι η παρανομία δεν παράγει δίκαιο", σημειώνει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Τελευταία ανανέωση ( 01.12.19 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Αυστηρό τελεσίγραφο Αθήνας προς τον πρέσβη της Λιβύης Εκτύπωση E-mail
30.11.19

ypourgeioekswterikwn--3 Αυστηρό τελεσίγραφο στον πρέσβη της Λιβύης απηύθυνε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, μετά την υπογραφή του μνημονίου της χώρας του με την Τουρκία. Ο κ. Δένδιας ζήτησε από τον πρέσβη να παρουσιάσει άμεσα τη συμφωνία της Λιβύης με την Τουρκία, σε διαφορετική περίπτωση θα ληφθεί απόφαση απέλασής του.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Μητσοτάκης στο Συνέδριο ΝΔ: Είμαστε έτοιμοι για μια νέα εθνική προσπάθεια - Το μέλλον αρχίζει τώρα Εκτύπωση E-mail
29.11.19

Μητσοτάκης στο Συνέδριο ΝΔ: Είμαστε έτοιμοι για μια νέα εθνική προσπάθεια - Το μέλλον αρχίζει τώρα - Media Το ιδεολογικό πλαίσιο της ΝΔ και της κυβερνητικής πολιτικής με εκτενείς αναφορές στη σύζευξη πολιτικού φιλελευθερισμού και κοινωνικής αλληλεγγύης παρουσίασε στην ομιλία του στο 13ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας που ξεκίνησε σήμερα τις εργασίες του ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Περισσότερα...
<< Αρχική < Προηγ. 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 392 - 414 από 5798

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote