Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ
ΕΛΛΑΔΑ
Μετά τα κρούσματα βίας: Οι αστυνομικοί θέλουν να βάλουν κάμερες στις στολές για να λειτουργούν ως “α Εκτύπωση E-mail
26.12.19

Το πρόσφατο κύμα καταγγελιών για αστυνομική βία αναγκάζει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη να αναζητά λύσεις «out of the box» (αντισυμβατικά) απέναντι στο φαινόμενο. Μία από τις προτάσεις είναι να τοποθετηθούν κάμερες στις στολές των αστυνομικών που υπηρετούν σε υπηρεσίες «πρώτης γραμμής», όπως τα ΜΑΤ, οι ΟΠΚΕ και τα ΕΚΑΜ.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Μητσοτάκης από Κάσο: Θα υπερασπιστούμε την εθνική μας ακεραιότητα με κάθε μέσο Εκτύπωση E-mail
25.12.19

Μητσοτάκης από Κάσο: Θα υπερασπιστούμε την εθνική μας ακεραιότητα με κάθε μέσο (Photos) - Media Μαζί με τους κατοίκους, το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων και τους στρατευμένους του νοτιότερου νησιού των Δωδεκανήσων, της ακριτικής Κάσου, έκανε Χριστούγεννα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Τι θα πάμε στη Χάγη; Εκτύπωση E-mail
24.12.19

netherlands_-thumb-large--2 Η επίλυση των ελληνοτουρκικών σχέσεων διά της προσφυγής στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης προβάλλει ως η μόνη ρεαλιστική λύση στον ελληνικό δημόσιο λόγο. Υπάρχει όμως ένα σοβαρό πρόβλημα. Η Τουρκία έχει θέσει κατά καιρούς μία πλειάδα θεμάτων τα οποία παρατίθενται χρονολογικά:

Διαβάστε περισσότερα...
 
Πολιτευτής της ΝΔ κατά Μητσοτάκη: Αντί ευχαριστώ μας λέτε αποτυχημένους Εκτύπωση E-mail
23.12.19

Επισημαίνει πως «κάποιοι από τους αποτυχημένους» βρέθηκαν σε κυβερνητικές θέσεις και εξαπολύει ευθείες βολές κατά των επιλογών του Πρωθυπουργού.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Η κυβέρνηση υπερηφανεύεται που ο Διαματάρης… βρήκε το πτυχίο του – «Το ένταλμα Ινδαρέ δεν το βρήκατε Εκτύπωση E-mail
22.12.19

Η κυβέρνηση υπερηφανεύεται που ο Διαματάρης… βρήκε το πτυχίο του – «Το ένταλμα Ινδαρέ δεν το βρήκατε» απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ Με την αντιπαράθεση μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης για τις πράξεις αστυνομικής αυθαιρεσίας και τις βιαιότητες της αστυνομίας στην οικεία της οικογένεια Ινδαρέ να βαθαίνει, η επανεμφάνιση του παραιτηθέντος υφυπουργού Εξωτερικών, Αντώνη Διαματάρη με το έγγραφο του Columbia ανά χείρας ρίχνει ακόμα περισσότερο στο μύλο της έντασης μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Νέας Δημοκρατίας.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Νέα αναβολή στη δίκη των 28 για σύσταση συμμορίας και «στημένα» στο ποδόσφαιρο – Ζήτησε να απέχει η Εκτύπωση E-mail
21.12.19

Νέα αναβολή στη δίκη των 28 για σύσταση συμμορίας και «στημένα» στο ποδόσφαιρο – Ζήτησε να απέχει η πρόεδρος Νέα αναβολή παίρνει η δίκη για τους 28 που κατηγορούνται για τα αδικήματα της σύστασης συμμορίας και της αλλοίωσης αποτελέσματος αγώνα κατά περίπτωση σχετικά με τα «στημένα» παιχνίδια ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου. Η πρόεδρος Καλλιόπη Χόνδρου ζήτησε να απέχει από τη δίκη για προσωπικούς λόγους, αίτημα το οποίο έγινε δεκτό και αντικαταστάθηκε από την Αριστέα Τσαμαδιά. Για τις 30 Ιανουαρίου ορίστηκε η επόμενη δικάσιμος.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Το χαμένο εξάμηνο της κυβέρνησης και οι εκλογές του 2020 Εκτύπωση E-mail
21.12.19

Είναι η κυβέρνηση Μητσοτάκη «κυβέρνηση πολιτικής απάτης», όπως τη χαρακτήρισε στη Βουλή ο Αλέξης Τσίπρας; Ο Πρωθυπουργός θεώρησε την απόδοση του χαρακτηρισμού  -που κατ’ ουσίαν πήγαινε στον ίδιο προσωπικά- ως  σύμπτωμα της ήττας του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Οδηγούν σε φιάσκο τη δίκη της Χρυσής Αυγής Εκτύπωση E-mail
20.12.19

Οδηγούν σε φιάσκο τη δίκη της Χρυσής Αυγής Η αγόρευση της εισαγγελέως ξεπέρασε και τις πιο τρελές προσδοκίες των κατηγορούμενων μελών της εγκληματικής οργάνωσης. Απορρίπτοντας επιδεικτικά τα συντριπτικά στοιχεία εναντίον τους, ευθυγραμμίστηκε με τους έωλους ισχυρισμούς της υπεράσπισης και ζήτησε την απαλλαγή όλων, εκτός από τον Γιώργο Ρουπακιά, ο οποίος, κατά την άποψή της, ενήργησε αυτοβούλως.

Διαβάστε περισσότερα...
 
To «όνειρο» του Άδωνη έγινε πραγματικότητα Εκτύπωση E-mail
19.12.19

Όταν ο Άδωνης Γεωργιάδης έλεγε σε δηλώσεις του, ότι θέλει να δει την αστυνομία να σπάει πόρτες... η επιθυμία του εισακούστηκε τελικά από τους  άνδρες των ΜΑΤ στο Κουκάκι.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Μείωση ΕΝΦΙΑ και εισφοράς αλληλεγγύης ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Εκτύπωση E-mail
18.12.19

gre22041693 Με 158 ψήφους υπέρ, κυρώθηκε από τη Βουλή των Ελλήνων, ο κρατικός προϋπολογισμός οικονομικού έτους 2020- ο πρώτος προϋπολογισμός της νέας κυβέρνησης της ΝΔ

Τελευταία ανανέωση ( 19.12.19 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Ενίσχυση Τύπου: «διορθώνουν» το φιάσκο με ένα μεγαλύτερο Εκτύπωση E-mail
17.12.19

Ενίσχυση Τύπου: «διορθώνουν» το φιάσκο με ένα μεγαλύτερο Τραγικοί χειρισμοί της κυβέρνησης για την ενίσχυση του Τύπου. Αναστέλλουν φέτος το πρόγραμμα και προαναγγέλλουν διαβούλευση και χρηματοδότηση από του χρόνου.

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 369 - 391 από 5798

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote