Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ
ΕΛΛΑΔΑ
Έκκληση για βοήθεια από τον άνθρωπο που αποκάλυψε τη φορμόλη στα ψάρια Εκτύπωση E-mail
18.01.20

Σε μια δραματική έκκληση για βοήθεια καλεί ο ιχθυολόγος Χρήστος Λοβέρδος-Στελακάτος, ο οποίος είχε αποκαλύψει το σκάνδαλο με καρκινογόνο ουσία που χρησιμοποιείται στα ιχθυοτροφεία.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Συνδρομή από τις ΗΠΑ για τους τραπεζικούς λογαριασμούς για τον γιο του Αβραμόπουλου Εκτύπωση E-mail
15.01.20

Αίτημα δικαστικής συνδρομής προς τις αρμόδιες δικαστικές αρχές των ΗΠΑ -είναι μέρος της δικογραφίας-, έχει υποβάλλει από τις 28 Ιανουαρίου του 2019 η εισαγγελία Διαφθοράς, προκειμένου να διερευνηθούν οι οικονομικές συναλλαγές του Λάμπρου - Φίλιππου Αβραμόπουλου, γιου του πρώην υπουργού Υγείας και εμπλεκόμενου στην υπόθεση Novartis, Δημήτρη Αβραμόπουλου, κατά την παραμονή του στην Αμερική.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Κυρ. Μητσοτάκης: Ημουν ξεκάθαρος στον πρόεδρο Τραμπ για τις κόκκινες γραμμές της Ελλάδας Εκτύπωση E-mail
14.01.20

tzam1601 «Πιστεύω ότι συνολικά η επίσκεψη στις ΗΠΑ επαναβεβαίωσε το γεγονός ότι για τις ΗΠΑ η Ελλάδα είναι ένας σταθερός και αξιόπιστος σύμμαχος σε μια εξαιρετικά ταραγμένη περιοχή» τόνισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας, στο πλαίσιο του επίσημου δείπνου του Ελληνοαμερικάνικου Εμπορικού Επιμελητηρίου.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Λεφτά σε βαρέλι δίχως πάτο Εκτύπωση E-mail
13.01.20

Λεφτά σε βαρέλι δίχως πάτο Την ώρα που τα κονδύλια για τη δημόσια Παιδεία στην Ελλάδα περικόπτονται ξανά και ξανά, η κυβέρνηση προχωρά στην επιχορήγηση Θεολογικής Σχολής στις ΗΠΑ με 2 εκατ. ευρώ τον χρόνο, ικανοποιώντας έτσι το αίτημα του τέως υφυπ. Εξωτερικών Αντώνη Διαματάρη ● Πρόκειται ουσιαστικά για ένα ιδιωτικό κολέγιο που υπάγεται στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αμερικής, η οποία έχει ιστορικό οικονομικής κακοδιαχείρισης.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Από την αλλοίωση στη λαθρομετανάστευση ο Άδωνις Εκτύπωση E-mail
12.01.20

Από την αλλοίωση στη λαθρομετανάστευση ο Άδωνις Μετά τη γενική κατακραυγή κατά του ξενοφοβικού υπουργού που μίλησε για το φόβο αλλοίωσης πληθυσμού την ώρα που πνίγονταν οι πρόσφυγες έξω από τους Παξούς, ο Άδωνις Γεωργιάδης θέλησε να διορθώσει την εθνικοσοσιαλιστικού τύπου παρέμβαση, γράφοντας:

Διαβάστε περισσότερα...
 
Τα διακυβεύματα των συναντήσεων Μητσοτάκη με τους πολιτικούς αρχηγούς Εκτύπωση E-mail
10.01.20

Τα διακυβεύματα των συναντήσεων Μητσοτάκη με τους πολιτικούς αρχηγούς - Media Στις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής, οπότε και θα δεχθεί στο γραφείο του στη Βουλή τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, αρχίζουν οι τετ-α-τετ επαφές του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τους αρχηγούς των κομμάτων της αντιπολίτευσης, στη διάρκεια των οποίων θα τους ενημερώσει για τα αποτελέσματα του ταξιδιού του στις ΗΠΑ και τις συναντήσεις του με τον Ντόναλντ Τραμπ και αξιωματούχους της αμερικανικής κυβέρνησης.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Πομπέο στην «Κ»: Πρωτοβουλία ΗΠΑ για αποκλιμάκωση μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας Εκτύπωση E-mail
09.01.20

gre22104633 O υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάικ Πομπέο επιβεβαίωσε, απαντώντας σε ερώτηση της «Κ», ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες πρόκειται να αναλάβουν σύντομα «μία διπλωματική πρωτοβουλία για να συνδράμουν στην αποκλιμάκωση της έντασης με την Τουρκία».

Διαβάστε περισσότερα...
 
Οταν ο Παπαδόπουλος νόμιζε ότι είναι Βενιζέλος Εκτύπωση E-mail
08.01.20

Οταν ο Παπαδόπουλος νόμιζε ότι είναι Βενιζέλος Οι Ελληνοτουρκικές σχέσεις και η ξεχασμένη πρόταση του δικτάτορα για συνομοσπονδία με την Τουρκία. Oλες οι μεταπολεμικές απόπειρες για ειρήνευση στην περιοχή οδηγήθηκαν όλες σε ναυάγιο.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Άδωνις Γεωργιάδης: Αν δεν αλλάξει αρχηγό ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν πρόκειται να κερδίσει ξανά εκλογές Εκτύπωση E-mail
05.01.20

Άδωνις Γεωργιάδης: Αν δεν αλλάξει αρχηγό ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν πρόκειται να κερδίσει ξανά εκλογές “Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη συνομιλεί μια χαρά και με το δεξιό ακροατήριο” δηλώνει ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων. Τι λέει για τον Αντώνη Σαμαρά, τις διπλές εκλογές, για τους εξοπλισμούς και την θητεία.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Το πρόγραμμα της επίσκεψης Μητσοτάκη στις ΗΠΑ: Στις 9.00 μ.μ η συνάντηση με Τραμπ Εκτύπωση E-mail
04.01.20

gkka_12_1512_page_1_image_0001-thumb-large Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αναχωρεί την Κυριακή για τις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου θα πραγματοποιήσει επίσκεψη μεταξύ 5-8 Ιανουαρίου. Το πρόγραμμα του Πρωθυπουργού διαμορφώνεται ως εξής:

Διαβάστε περισσότερα...
 
Π. Αδαμίδης: «Θα πάρουμε την Τρίπολη;» Εκτύπωση E-mail
03.01.20

Π. Αδαμίδης: «Θα πάρουμε την Τρίπολη;» Ως κοινωνία αλλά και ως έθνος μάς χαρα­κτηρίζει κατά κανόνα η υπερβολή στις αντιδράσεις μας. Ενδεχόμενα να είναι απότοκος του ψυχισμού μας ή, κατά τους κακεντρεχείς, ανάλογη της «νιρβάνας μας».

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 346 - 368 από 5798

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote