Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ
ΕΛΛΑΔΑ
Ελληνική δύναμη μόνιμα στη Σούδα Εκτύπωση E-mail
24.02.20

fregata-yara Στην επιτάχυνση των δράσεων οι οποίες θα οδηγήσουν στην εδραίωση της νέας Διοίκησης Επιχειρήσεων Ανατολικής Μεσογείου (ΔΕΑΜ), με έδρα τον Ναύσταθμο Κρήτης στη Σούδα, προχωρεί με ταχείς βηματισμούς η στρατιωτική ηγεσία.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Απάντηση ΥΠΕΞ σε Ερντογάν: «Μειοψηφία του ενός» η Τουρκία Εκτύπωση E-mail
20.02.20
 
 
ypex-thumb-large--2-thumb-large-thumb-large-thumb-large-thumb-large-thumb-large-thumb-large--2-thumb-large--2-thumb-large «Η Ελλάδα όχι μόνο δεν έχει αποδεχθεί, αλλά έχει καταδικάσει, όπως και η διεθνής κοινότητα, τις παράνομες τουρκικές μεθοδεύσεις στην περιοχή», υπογράμμισε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών, Αλέξανδρος Γεννηματάς, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος ανέφερε πως «η Ελλάδα σταδιακά αποδέχεται» το καθεστώς που έχει ανακηρύξει η Τουρκία στην Ανατολική Μεσόγειο.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Απάντηση Αθήνας σε Τσαβούσογλου: Στην Ελλάδα διαβιοί μόνο μουσουλμανική μειονότητα Εκτύπωση E-mail
19.02.20

ypex35428051-thumb-large «Στην Ελλάδα -που είναι όχι μόνο ιστορικό λίκνο της δημοκρατίας αλλά και μια σύγχρονη Ευρωπαϊκή δημοκρατική χώρα- διαβιοί με όρους απόλυτης ισονομίας και ισοπολιτείας μια μόνο μειονότητα: η μουσουλμανική. Αρκεί μια απλή ανάγνωση της Λωζάννης για να το αντιληφθεί κανείς».

Τελευταία ανανέωση ( 19.02.20 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Σε απεργιακό κλοιό λόγω ασφαλιστικού Εκτύπωση E-mail
18.02.20

Σε απεργιακό κλοιό λόγω ασφαλιστικού Παραλύει η Αθήνα από τις απεργιακές κινητοποιήσεις. ●Τα καλέσματα. ●Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Διαβάστε περισσότερα...
 
«Επίσημος» ο χάρτης Αγκυρας - Τρίπολης Εκτύπωση E-mail
17.02.20

doc20200214--6 Ζήτημα ημερών είναι, με βάση τους υπολογισμούς της Αθήνας, η ανάρτηση από τη Διεύθυνση Ωκεάνιων Υποθέσεων και Δικαίου της Θάλασσας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) των συντεταγμένων θαλάσσιας δικαιοδοσίας που ορίζει το τουρκολιβυκό μνημόνιο, το οποίο υπεγράφη στις 27 Νοεμβρίου 2019 από την Αγκυρα και την κυβέρνηση του Φαγέζ αλ Σαράζ στην Τρίπολη.

Διαβάστε περισσότερα...
 
«Ξυπνάει» το ηφαίστειο της Σαντορίνης - Έτοιμο σχέδιο αντιμετώπισης από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικ Εκτύπωση E-mail
14.02.20

«Ξυπνάει» το ηφαίστειο της Σαντορίνης - Έτοιμο σχέδιο αντιμετώπισης από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας - Media «Βρυχάται» ξανά το ηφαίστειο της Σαντορίνης και θέτει σε κίτρινο συναγερμό τον κρατικό μηχανισμό καθώς, βάσει των επιστημονικών μελετών, ο κίνδυνος ενεργοποίησης του είναι υπαρκτός.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ανησυχία ΟΗΕ για την Μόρια - Εισηγείται άμεση αποσυμφόρηση Εκτύπωση E-mail
11.02.20

moria--2 Την έντονη ανησυχία της για τις συνθήκες διαβίωσης στη Μόρια εκδήλωσε η Υπατη Αρμοστεία για τους πρόσφυγες, εισηγούμενη την επίσπευση των κυβερνητικών σχεδίων για μεταφορά χιλιάδων αιτούντων ασύλου από τα νησιά στην ενδοχώρα.

 

Διαβάστε περισσότερα...
 
«Ελλάδα 2021» με ηγέτες του κράτους Μεταξά, Παπαδόπουλο, δικτάτορες και δοσίλογους Εκτύπωση E-mail
10.02.20

«Ελλάδα 2021» με ηγέτες του κράτους Μεταξά, Παπαδόπουλο, δικτάτορες και δοσίλογους Στο στόχαστρο σκληρής κριτικής βρέθηκαν οι διαχειριστές της επίσημης ιστοσελίδες της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», που έχει επιφορτιστεί το βάρος να οργανώσει τις εορταστικές εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Κυριάκο Μητσοτάκη εσύ ξέρεις γιατί φοβάσαι, ακόμη και αν δεν ξέρουμε εμείς Εκτύπωση E-mail
09.02.20

Σύσσωμη η ΝΔ, με ανακοίνωση και δηλώσεις στελεχών της, καταδικάζει (και καλά κάνει) την επίθεση με μπογιές και συνθήματα στο σπίτι του δημοσιογράφου Άρη Πορτοσάλτε.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Για εγκληματική ομάδα και αντιρατσιστικό νόμο τα μέλη του τάγματος εφόδου στη Λέσβο Εκτύπωση E-mail
08.02.20

Για εγκληματική ομάδα και αντιρατσιστικό νόμο τα μέλη του τάγματος εφόδου στη Λέσβο Κατηγορίες για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, σύσταση εγκληματικής ομάδας αλλά και για παράβαση του αντιρατσιστικού νόμου αντιμετωπίζουν οι επτά συλληφθέντες που σχετίστηκαν με το τάγμα εφόδου που έκανε την εμφάνισή του σε δρόμους της Λέσβου, «ελέγχοντας» διερχόμενους.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Τραμπ: Ενισχυμένη η σχέση ασφαλείας ΗΠΑ και Ελλάδας – Εξαιρετικός ηγέτης ο Μητσοτάκης Εκτύπωση E-mail
07.02.20

int22097695 Στην εξαιρετική σχέση Ουάσιγκτον-Αθήνας αναφέρθηκε ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ κατά την τελετή επίδοσης διαπιστευτηρίων στον Λευκό Οίκο της νέας πρέσβειρας της Ελλάδας στις ΗΠΑ Αλεξάνδρας Παπαδοπούλου.

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 323 - 345 από 5798

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote