Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ
ΕΛΛΑΔΑ
Κυρ. Μητσοτάκης: Κρίσιμος ο Απρίλιος, αν χαλαρώσουμε θα το πληρώσουμε Εκτύπωση E-mail
03.04.20

mitsotakisvouli10 «Ο Απρίλιος ίσως αποδειχθεί καθοριστικός για το μέλλον. Οσα έγιναν μέχρι σήμερα δείχνουν συγκρατημένα ελπιδοφόρα αποτελέσματα ενώ όσα έρχονται απαιτούν σταθερή προσήλωση στον στόχο, καλό σχεδιασμό, πειθαρχία και αλληλεγγύη γιατί είμαστε όλοι ίσοι απέναντι στην απειλή», ανέφερε ο πρωθυπουργός σε παρέμβασή του στην Ολομέλεια κατά τη συζήτηση για την κύρωση των ΠΝΠ με μέτρα για την αντιμετώπιση της κρίσης του κορωνοϊού.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Αοπλοι στο πεδίο της μάχης Εκτύπωση E-mail
01.04.20

Αοπλοι στο πεδίο της μάχης «Θέλουμε μάσκες, δεν είμαστε ζητιάνοι, είμαστε οι ήρωες που χειροκροτάτε». Στην κραυγή αγωνίας γιατρών και νοσηλευτών κάποιοι απαντούν με... ΕΔΕ.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ο πολιτικός κόσμος αποχαιρετά τον Μανώλη Γλέζο Εκτύπωση E-mail
31.03.20

Ο πολιτικός κόσμος αποχαιρετά τον Μανώλη Γλέζο - Media Θλίψη έχει σκορπίσει η ανακοίνωση του θανάτου του Μανώλη Γλέζου, μίας από τις πιο εμβληματικές μορφές της Αριστεράς και ήρωα της Εθνικής Αντίστασης. Τα συλληπητήριά της εξέφρασε η πρόεδρος της Δημοκρατίας Αικατερίνη Σακελλοπούλου χαρακτηρίζοντας τον Μανώλη Γλέζο σύμβολο της αντίστασης κατά του ναζισμού.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Κορυφαία Ελληνίδα λοιμωξιολόγος του Cambrige: Είμαστε κοντά σε θεραπεία για τον κορωνοϊό Εκτύπωση E-mail
31.03.20

Κορωνοϊός «Θεωρώ ότι είμαστε πιο κοντά σε θεραπεία και ίσως σε παραπάνω από μία, παρά από ότι είμαστε σε εμβόλιο» για τον κορωνοϊό, δήλωσε η κορυφαία ερευνήτρια και λοιμωξιολόγος του Cambridge Ευφροσύνη Γκρανιά – Κλώτσα.

Τελευταία ανανέωση ( 31.03.20 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Τις εξελίξεις στα σύνορα αναλύει η κυβέρνηση Εκτύπωση E-mail
28.03.20

Τις εξελίξεις στα σύνορα αναλύει η κυβέρνηση Τηλεδιάσκεψη για την κατάσταση στα σύνορα και ειδικότερα στον Έβρο, πραγματοποίησε ο πρωθυπουργός με τους αρμόδιους υπουργούς της κυβέρνησης προκειμένου να εκτιμηθεί η νέα κατάσταση που έχει δημιουργηθεί.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Λιτές οι εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου λόγω κορωνοϊού -Πού θα γίνουν διελεύσεις μαχητικών Εκτύπωση E-mail
25.03.20

Διελεύσεις αεροσκαφών σε εθνική επέτειο Χωρίς παρελάσεις και με λιτές εκδηλώσεις θα τιμηθεί η επέτειος της 25ης Μαρτίου, λόγω των περιοριστικών μέτρων για τον κορωνοϊό.

Τελευταία ανανέωση ( 25.03.20 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
«Μένουμε σπίτι» με εξαιρέσεις - Αυστηροποιούν τα μέτρα και άλλες χώρες Εκτύπωση E-mail
23.03.20

«Μένουμε σπίτι» με εξαιρέσεις - Αυστηροποιούν τα μέτρα και άλλες χώρες Περιορισμός της κυκλοφορίας στην Ελλάδα, με αυστηρό έλεγχο και πρόστιμα ♦ Στο κέντρο της πανδημίας η Ευρώπη ♦ Βαρύς φόρος αίματος σε Ιταλία, Ισπανία

Διαβάστε περισσότερα...
 
Απέπλευσε από την Ανκόνα το πλοίο με 250 Έλληνες από την Ιταλία Εκτύπωση E-mail
22.03.20

Απέπλευσε από την Ανκόνα το πλοίο με 250 Έλληνες από την Ιταλία - Media Απέπλευσε το βράδυ του Σαββάτου ναυλωμένο πλοίο από το λιμένα της Ανκόνα με προορισμό την Πάτρα και ενδιάμεσο σταθμό την Ηγουμενίτσα. Με το εν λόγω πλοίο επαναπατρίζονται 250 Έλληνες πολίτες από διαφορετικές πόλεις της ιταλικής επικράτειας, αρκετοί από τους οποίους με τα οχήματα τους, σύμφωνα με πληροφορίες.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Κορωνοϊός: Κλείνουν όλες οι εκκλησίες - Η παρέμβαση Μητσοτάκη μετά τις αποφάσεις της Ιεράς Συνόδου Εκτύπωση E-mail
16.03.20

Κορωνοϊός: Κλείνουν όλες οι εκκλησίες - Η παρέμβαση Μητσοτάκη μετά τις αποφάσεις της Ιεράς Συνόδου - Media Η Υπουργός Νίκη Κεραμέως δήλωσε ότι αναστέλλεται η τέλεση κάθε είδους λειτουργίας και ιεροπραξίας σε όλους τους χώρους θρησκευτικής λατρείας κάθε δόγματος και θρησκείας για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας, με εξαίρεση α) τις κηδείες και ταφικές εκδηλώσεις και β) την ατομική προσευχή, και στις δύο περιπτώσεις τηρουμένων αυστηρών μέτρων προστασίας (όπως αυτά θα εξειδικεύονται σε ΚΥΑ του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και του Υπουργείου Υγείας). Η αναστολή ισχύει για το διάστημα από 16.3.2020 έως και 30.3.2020.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Μια ιστορία νησιωτικής εξορίας και ένα πολιτικό πρόβλημα Εκτύπωση E-mail
16.03.20

Μια ιστορία νησιωτικής εξορίας και ένα πολιτικό πρόβλημα Η Σπιναλόγκα, για περίπου πέντε δεκαετίες, υπήρξε ένας τόπος εξορίας για «ορδές» απόκληρων, διαφορετικών και επικίνδυνων, όπως άλλοτε ψυχικά ασθενών, περιθωριακών, αντιφρονούντων, αναρχικών, αριστερών.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Πως βγήκε η εκφραση "της Πόπης" Εκτύπωση E-mail
14.03.20

Το “Πόπη” ήταν ένα παλαιό σε ηλικία σκαρί και μετρούσε ήδη σαράντα χρόνια ζωής. Είχε ξεκινήσει ως ιδιωτική θαλαμηγός αναψυχής και αφού άλλαζε διαρκώς ιδιοκτήτες κατέληξε να μετασκευαστεί σε πλοίο ακτοπλοΐας.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Περισσότερα...
<< Αρχική < Προηγ. 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 300 - 322 από 5798

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote