Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ
ΕΛΛΑΔΑ
Εξώδικο Documento σε Initiative - Πέτσα: Ζητήστε συγγνώμη για τις συκοφαντίες και δώστε τη λίστα με Εκτύπωση E-mail
20.06.20

Εξώδικη διαμαρτυρία στην ιδιωτική εταιρεία Initiative και στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα που σκανδαλωδώς απέκλεισαν το Documento και τα documentonews.gr και koutipandoras.gr από την πανάκριβη καμπάνια για τον κορονοϊό, απέστειλε η εφημερίδα.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Πλήρης ανατροπή: Ο Ιούνιος ξανάφερε τον κορωνοϊό στην Ελλάδα - Υπερδιπλασιάστηκαν τα κρούσματα Εκτύπωση E-mail
19.06.20

Πλήρης ανατροπή: Ο Ιούνιος ξανάφερε τον κορωνοϊό στην Ελλάδα - Υπερδιπλασιάστηκαν τα κρούσματα - Media Σε πλήρη ανατροπή της εικόνας που είχαμε συνηθίσει έως τα τέλη Μαΐου, οδηγεί η καθημερινή καταμέτρηση των κρουσμάτων κορωνοϊού τον Ιούνιο.


Διαβάστε περισσότερα...
 
«Μπρος-πίσω» από Μητσοτάκη: Δεν θα κάνω ανασχηματισμό άμεσα Εκτύπωση E-mail
17.06.20

«Μπρος-πίσω» από Μητσοτάκη: Δεν θα κάνω ανασχηματισμό άμεσα - Media Τέλος στα σενάρια για άμεσο ανασχηματισμό επιχείρησε να βάλει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μετά τη σεναριολογία που ξέσπασε λόγω δήλωσής του.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Τα σενάρια αποτροπής της κρίσης Εκτύπωση E-mail
16.06.20

21633996 Με τέσσερα βασικά σενάρια αποτροπής κινείται η Αθήνα ενόψει της προαναγγελθείσας από την Αγκυρα κρίσης του ερχόμενου Σεπτεμβρίου, δίχως την ίδια στιγμή να εγκαταλείπει την προσπάθεια διάνοιξης διπλωματικών διαύλων που θα οδηγήσουν στην αποκλιμάκωση.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Οι τράπεζες μπλόκαραν τα χρωστούμενα στους εργαζομένους της Ελευθεροτυπίας Εκτύπωση E-mail
14.06.20

"Τραπεζική δικτατορία: Alpha Bank και Τράπεζα Πειραιώς έκαναν ανακοπή στην καταβολή των ποσών προς τους εργαζόμενους της «Ελευθεροτυπίας».

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ξανά «άλλα λόγια να αγαπιόμαστε» για τα λεφτά στα ΜΜΕ και επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ Εκτύπωση E-mail
14.06.20

 Αρνείται για μια ακόμη φορά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος να απαντήσει επί της ουσίας στο καίριο ερώτημα για τα ποσά που διανεμήθηκαν ακόμη και σε ανύπαρκτα ΜΜΕ στο πλαίσιο της καμπάνιας «Μένουμε Σπίτι». Απαντώντας στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, με την οποία η αξιωματική αντιπολίτευση τονίζει ότι η άρνηση της κυβέρνησης να δώσει στη δημοσιότητα τα στοιχεία ουσιαστικά συνιστά «ομολογία ενοχής», επαναλαμβάνει τα γνωστά περί έκτακτων συνθηκών που δημιουργήθηκαν λόγω της «απρόβλεπτης, εξωγενούς και παγκόσμιας αυτής κρίσης».

Διαβάστε περισσότερα...
 
«Greek Statistics» και 10 χρόνια επιτυχίες Εκτύπωση E-mail
13.06.20

«Greek Statistics» και 10 χρόνια επιτυχίες Από το 2009-2010, όταν το έλλειμμα της Ελλάδας εκτοξεύθηκε πριν το πρώτο μνημόνιο, άρχισε να χρησιμοποιείται ο όρος «Greek Statistics», για να περιγράψει το «μαγείρεμα» των στοιχείων από τις ελληνικές αρχές προς τα όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Δώσατε σε παρουσιαστή ένα εκατομμύριο ευρώ κύριε Πέτσα; Εκτύπωση E-mail
12.06.20

Η δημοσιοποίηση και μόνο των Μέσων που χρηματοδοτήθηκαν με το πρόσχημα της καμπάνιας για τον κορονοϊό, έχει δημιουργήσει την πεποίθηση πως πρόκειται για ένα μεγάλο σκάνδαλο. Καταλαβαίνει οποιοσδήποτε τι θα προκύψει αν δημοσιοποιηθεί και πόσα εισέπραξαν όσοι εισέπραξαν.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ο Πέτσας μοίρασε κρατικό χρήμα ακόμη σε σάιτ χωρίς περιεχόμενο το οποίο πωλείται Εκτύπωση E-mail
11.06.20

Νεότερα στοιχεία αναφορικά με το πώς και το που μοιράστηκαν τα χρήματα της καμπάνιας για τον κορονοϊό, έρχονται διαρκώς στη δημοσιότητα.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Κορονοϊός: Μεταδίδεται ταχύτατα και με τη ζέστη - Τα νέα στοιχεία Εκτύπωση E-mail
10.06.20

Κορονοϊός: Μεταδίδεται ταχύτατα και με τη ζέστη - Τα νέα στοιχεία - Media Οι υψηλές θερμοκρασίες του καλοκαιριού δεν μπορούν να μειώσουν δραστικά την ταχεία εξάπλωση του ιού απουσία προληπτικών μέτρων, τα οποία αποτελούν την ασπίδα προστασίας μας έναντι του κορονοϊού και τους θερινούς μήνες.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Κορωνοϊός: Επιστρέφει η καθημερινή γραπτή ενημέρωση – Ανησυχία από τα πολλά και διάσπαρτα κρούσματα Εκτύπωση E-mail
09.06.20

Κορωνοϊός: Επιστρέφει η καθημερινή γραπτή ενημέρωση – Ανησυχία από τα πολλά και διάσπαρτα κρούσματα - Media Πολλά και διάσπαρτα κρούσματα κορωνοϊού εντοπίστηκαν το τελευταίο 48ωρο στη χώρα μας, προκαλώντας ανησυχία στους λοιμωξιολόγους και στις υγειονομικές αρχές. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε πως πλέον επανερχόμαστε στην καθημερινή ενημέρωση.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Περισσότερα...
<< Αρχική < Προηγ. 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 231 - 253 από 5798

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote