Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ
ΕΛΛΑΔΑ
Ναφθαλίνη Εκτύπωση E-mail
31.07.20

Ναφθαλίνη Το έκανε πάλι το θαύμα του ο δήμαρχος Αθηναίων. Η ευαισθησία του Κώστα Μπακογιάννη φαίνεται ότι κρατάει περίπου ένα εξάμηνο.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Το Οικουμενικό Πατριαρχείο διαψεύδει τον Ερντογάν: Δεν πήραμε άδεια για Λειτουργία στην Παναγία Σουμ Εκτύπωση E-mail
29.07.20

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος σε παλαιότερη Θεία Λειτουργία στην Παναγία Σουμελά το Δεκαπενταύγουστο Διαψεύδει τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν το Οικουμενικό Πατριαρχείο σχετικά με την τέλεση Θείας Λειτουργίας στην Παναγία Σουμελά.

Τελευταία ανανέωση ( 28.07.20 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Αποσύρει τα πλοία από το Αιγαίο αλλά συνεχίζει τους λεονταρισμούς η Αγκυρα Εκτύπωση E-mail
28.07.20

Αποσύρει τα πλοία από το Αιγαίο αλλά συνεχίζει τους λεονταρισμούς η Αγκυρα | tanea.gr Τα δεδομένα που υπάρχουν τώρα στα ελληνοτουρκικά είναι μια αρκετά ρευστή κατάσταση και η επόμενη ημέρα θα καθοριστεί εν πολλοίς από το αν, πότε και με ποια ατζέντα θα υπάρξει η ελληνοτουρκική διαπραγμάτευση

 

Διαβάστε περισσότερα...
 
Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη - Πούτιν για Ανατολική Μεσόγειο, Αγία Σοφία Εκτύπωση E-mail
23.07.20

mitspoytin Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν είχε το απόγευμα της Τετάρτης ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Κυβερνητικές πηγές ανέφεραν ότι κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας, συζητήθηκαν οι διμερείς σχέσεις, καθώς και η κατάσταση στην Ανατολική Μεσόγειο και την ευρύτερη περιοχή, αλλά και το ζήτημα της μετατροπής της Αγίας Σοφίας σε τζαμί, γεγονός που αποτελεί πρόκληση για την Ορθοδοξία.

Διαβάστε περισσότερα...
 
«Αξιοθαύμαστες οι γυναίκες που καταγγέλλουν τη βία, παρά το τεράστιο κόστος» Εκτύπωση E-mail
22.07.20

«Αξιοθαύμαστες οι γυναίκες που καταγγέλλουν τη βία, παρά το τεράστιο κόστος» Για τις νέες κοπέλες είναι σημαντική η παρουσία μας στα δικαστήρια για να δείξουμε την αλληλεγγύη μας σε αυτές που αγωνίζονται να βρουν το δίκιο τους, είτε είναι θύματα βιασμού, είτε τράφικινγκ

Διαβάστε περισσότερα...
 
Η Ανατολική Μεσόγειος φλέγεται Εκτύπωση E-mail
21.07.20
  capturem--7 Ετοιμη για την ανάφλεξη μιας γενικής κρίσης στην Ανατολική Μεσόγειο ακόμα και για την περίοδο πριν από τις αρχές του φθινοπώρου είναι η Αθήνα, καθώς το τελευταίο χρονικό διάστημα σημειώνονται ενδείξεις ότι ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επιθυμεί να επιταχύνει έτι περαιτέρω τις εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή.

 

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ξεφτίλισαν το Σύνταγμα, χλεύασαν τους νόμους Εκτύπωση E-mail
20.07.20

Ξεφτίλισαν το Σύνταγμα, χλεύασαν τους νόμους Ο πρόεδρος της προανακριτικής επιτροπής -αυτής της φαρσοκωμωδίας που ανέβηκε από το μπουλούκι κολπαρισμένων ερασιτεχνών και δεν θα άντεχε ούτε μία μέρα σε επαρχιακό καφενείο, γιατί τα ζαρζαβατικά θα έπεφταν βροχή-, Ιωάννης Μπούγας, σημείωσε ότι τα μέλη της επιτροπής επιτέλεσαν με θεσμική προσήλωση το καθήκον τους και τόνισε ότι οι υποθέσεις που διερευνήθηκαν είναι ιδιαιτέρως σοβαρές, καθώς «δεν πρόκειται μόνο για τέλεση αδικημάτων τα οποία διώκονται και τιμωρούνται κατά το κοινό Ποινικό Δίκαιο, αλλά για έκνομες πράξεις που πλήττουν αυτή καθαυτή τη λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος».

Διαβάστε περισσότερα...
 
Απόρρητη έκθεση για τα “Ιουλιανά”: Στο σπίτι του Μητσοτάκη “μαγειρεύτηκε” η Αποστασία του 1965 Εκτύπωση E-mail
16.07.20

Έγκλημα εκ προμελέτης ήταν η Αποστασία… Το αποδεικνύει απόρρητη έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, όπου καταγράφεται σειρά συναντήσεων Αμερικανού διπλωμάτη με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και την «κλίκα του», αρκετές εβδομάδας πριν από την πτώση της κυβέρνησης Γεωργίου Παπανδρέου.

 

Διαβάστε περισσότερα...
 
Κορωνοϊός: 58 νέα κρούσματα στην Ελλάδα - Τα 34 «εισαγόμενα» Εκτύπωση E-mail
15.07.20

Κορωνοϊός: 58 νέα κρούσματα στην Ελλάδα - Τα 34 «εισαγόμενα» - Media Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα του κορωνοϊού στην Ελλάδα είναι 58, όπως ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 3883 (ημερήσια μεταβολή +1.5%), εκ των οποίων 54.7% άνδρες.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Σοβαρές καταγγελίες κατά της «γαλάζιας» περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Εκτύπωση E-mail
15.07.20

Για περίεργες μεθοδεύσεις  και αποφάσεις που αφορούν χρήματα του Ελληνικού Δημοσίου,  κατηγορούν την «γαλάζια» Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου  , ο εκπρόσωπος της Επιτροπής Παρακολούθησης του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Ιονίων Νήσων 2014-2020  για τους Δήμους της Π.Ε. Κεφαλονιάς & Ιθάκης , Μάκης Φόρτες αλλά και ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Περιφερειακού Συμβουλίου Θ. Γαλιατσάτος.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Οι ιδιοκτήτες του κράτους και ο παρείσακτος Εκτύπωση E-mail
13.07.20

Οι ιδιοκτήτες του κράτους και ο παρείσακτος Επειδή η Δεξιά και το ΚΙΝ.ΑΛΛ. κατηγορούν τον ΣΥΡΙΖΑ ότι την περίοδο 2015-2019 προσπάθησε με αθέμιτα μέσα να ελέγξει το κράτος, γεννάται το ερώτημα: «Πόσο εύκολο είναι για ένα κόμμα να αποκτήσει ισχυρές προσβάσεις στο κράτος σε όλες τις εκφάνσεις του;». Καθόλου εύκολο.

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 208 - 230 από 5798

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote