Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ
ΕΛΛΑΔΑ
Δανειολήπτης ζητάει από την Τράπεζα Πειραιώς ρύθμιση σαν του Πηλαδάκη Εκτύπωση E-mail
28.09.20

Μετά τις αποκαλύψεις του Documento για την Τράπεζα Πειραιώς

 
, η οποία συμφώνησε να του διαγράψει περίπου 138 εκατ. ευρώ από δάνειο μεγαλύτερο των 149 εκατ., από τον επιχειρηματία Κώστα Πηλαδάκη, μία δανειολήπτης έστειλε επιστολή προς τον Χρήστο Μεγάλου, διευθύνοντα σύμβουλο της Τράπεζας Πειραιώς και ζητάει, ευλόγως, να της ρυθμίσει και το δικό της δάνειο.

Διαβάστε περισσότερα...
 
«Οι Τούρκοι είναι φίλοι σας» - Ένας απίστευτος αμερικανικός εκβιασμός στο παρά πέντε των διερευνητικ Εκτύπωση E-mail
25.09.20

«Οι Τούρκοι είναι φίλοι σας» - Ένας απίστευτος αμερικανικός εκβιασμός στο παρά πέντε των διερευνητικών! - Media Το ερώτημα αν οι ΗΠΑ μπορούν να παρέμβουν στη δομή και τον σχεδιασμό των ελληνικών εξοπλισμών είναι, προφανώς, ρητορικό. Οι ΗΠΑ έχουν και αξιοποιούν τις δυνατότητες παρέμβασης όπως συμβαίνει ακριβώς αυτήν την περίοδο με την απαίτησή τους

Διαβάστε περισσότερα...
 
Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος: Ανέτοιμη η πρωτοβάθμια φροντίδα για το δεύτερο κύμα κοροναϊού Εκτύπωση E-mail
23.09.20

Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος: Ανέτοιμη η πρωτοβάθμια φροντίδα για το δεύτερο κύμα κοροναϊού | tanea.gr Ο ΠΙΣ αναφέρει ότι «δεκάδες Κέντρα Υγείας σε όλη την επικράτεια παραμένουν χωρίς εξειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, αλλά και χωρίς τις απαραίτητες υποδομές»

 

Διαβάστε περισσότερα...
 
Το “τερμάτισε” ο Κουμουτσάκος για να δικαιολογήσει το φάουλ με τη Θεία Κοινωνία: “Μου έτεινε το δισκ Εκτύπωση E-mail
22.09.20

Γίνεται να κοινωνήσεις τυχαία και να σε παγιδέψουν δια της φωτογραφίας; Ναι, γίνεται. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει ο Γιώργος Κουμουτσάκος, αναφορικά με την παρουσία του στον ιερό ναό της Αγίας Σοφίας στο Νέο Ψυχικό και την κίνησή του να λάβει τη Θεία Κοινωνία, χωρίς μέτρα προφύλαξης κατά του κορονοϊού, η οποία προκάλεσε σύμφωνα με δημοσίευμα την οργή του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Προκαταρκτική εξέταση για τον Κώστα Μπακογιάννη από την Εισαγγελία Αθηνών Εκτύπωση E-mail
21.09.20

Η ενέργεια της εισαγγελίας γίνεται μετά από μήνυση του δικηγόρου Νίκου Αντωνιάδη. Αφορά, δε, τις υποθέσεις που δεν ελήφθησαν μέτρα κατά του κορoνοϊού:

Διαβάστε περισσότερα...
 
Κόλαφος των Ρεπόρτερ Χωρίς Σύνορα για την «ωμή βία και αυθαίρετες απαγορεύσεις» κατά δημοσιογράφων σ Εκτύπωση E-mail
18.09.20

Ένα ακόμα ηχηρό χαστούκι με διεθνή αντίκτυπο δέχεται η κυβέρνηση Μητσοτάκη και το αστυνομικό καθεστώς εκτάκτου ανάγκης της Λέσβου που εμποδίζει βίαια τη δημοσιογραφική κάλυψη των γεγονότων, καθώς μετά από την αναφορά του Διεθνούς Ινστιτούτου Τύπου στην παρεμπόδιση δημοσιογράφων, οι Ρεπόρτερ Χωρίς Σύνορα ασκούν δριμεία κριτική στις πρακτικές της αστυνομίας και του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Κυρ. Μητσοτάκης: Διάλογος μόνο για τις ΑΟΖ και χωρίς προκλήσεις Εκτύπωση E-mail
17.09.20

Η Ελλάδα είναι διατεθειμένη να προχωρήσει στις διερευνητικές επαφές με την Τουρκία με μόνο θέμα στην ατζέντα την οριοθέτηση των θαλασσίων ζωνών στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο και υπό τον όρο παύσης των προκλητικών ενεργειών επανέλαβε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην παρέμβασή του στο συνέδριο του Economist, τονίζοντας ότι είναι ώρα να δοθεί μία καλή ευκαιρία στη διπλωματία.

Τελευταία ανανέωση ( 16.09.20 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Περιθώριο στην Τουρκία μέχρι τη Σύνοδο Κορυφής για να σταματήσει τις προκλήσεις Εκτύπωση E-mail
11.09.20

Περιθώριο στην Τουρκία μέχρι τη Σύνοδο Κορυφής για να σταματήσει τις προκλήσεις | tanea.gr Η Τουρκία έχει ακόμα χρόνο πριν τη σύνοδο κορυφής της ΕΕ να απέχει από προκλήσεις και να επιστρέψει στο τραπέζι των συνομιλιών είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στέλνοντας μήνυμα στην Άγκυρα ενόψει της συζήτησης για την επιβολής κυρώσεων.

 

Διαβάστε περισσότερα...
 
H Eλλάδα παρουσίασε στο ΝΑΤΟ την τουρκική παραβατικότητα σε Αιγαίο και Αν. Μεσόγειο Εκτύπωση E-mail
10.09.20

H Eλλάδα παρουσίασε στο ΝΑΤΟ την τουρκική παραβατικότητα σε Αιγαίο και Αν. Μεσόγειο - MediaΚατόπιν ελληνικού αιτήματος διεξήχθη, σύμφωνα με πληροφορίες η σημερινή συζήτηση στο Βορειοατλαντικό Συμβούλιο του ΝΑΤΟ.

Τελευταία ανανέωση ( 09.09.20 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Δήμος Αθηναίων: 366 προσλήψεις για το ρεκόρ Γκίνες Εκτύπωση E-mail
07.09.20

Δήμος Αθηναίων: 366 προσλήψεις για το ρεκόρ Γκίνες Απίστευτο και όμως αληθινό, καθώς ο Δήμος Αθηναίων προσέλαβε 366 εργαζόμενους ορισμένου χρόνοι με διορία μόνο 24 ώρες για να υποβληθούν οι αιτήσεις.

Διαβάστε περισσότερα...
 
«Έχουμε μπροστά μας έξι δύσκολους μήνες – Έχουμε φυλάξει εφεδρείες και είμαστε εδώ για να στηρίξουμε Εκτύπωση E-mail
04.09.20

«Δεν επιβεβαιώνονται οι δυσοίωνες προβλέψεις για την εκτιμούμενη ύφεση στην Ελλάδα» αλλά «έχουμε μπροστά μας έξι δύσκολους μήνες» είπε, μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά από μια σειρά συναντήσεων που είχε σήμερα με φορείς στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 185 - 207 από 5798

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote