Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ
ΕΛΛΑΔΑ
Ισχυρή συμμαχία Ελλάδας – ΗΑΕ Εκτύπωση E-mail
24.11.20

Καλά πληροφορημένες πηγές επισήμαιναν ότι πρόκειται για ρήτρα με καθαρά αμυντικό χαρακτήρα, που νομικά αποτελεί το μέγιστο που μπορεί να αναπτυχθεί ανάμεσα σε δύο χώρες που δεν έχουν κοινά σύνορα και δεν ανήκουν σε κοινές συμμαχικές οργανώσεις (στη φωτ. ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την άφιξή του στο Αμπου Ντάμπι). EPA / MOHAMED AL HAMMADI Η ρήτρα αμοιβαίας αμυντικής συνδρομής ανάμεσα σε Ελλάδα και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (ΗΑΕ), σε περίπτωση που απειληθεί η εδαφική ανεξαρτησία κάποιας από τις δύο χώρες, αποτελεί ίσως το πλέον σημαντικό αποτέλεσμα της επίσκεψης του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Αμπου Ντάμπι.

Διαβάστε περισσότερα...
 
ΥΠΕΞ για νέα τουρκική NAVTEX: Η Άγκυρα ακυρώνει οποιαδήποτε προοπτική βελτίωσης των σχέσεων με την Ε Εκτύπωση E-mail
21.11.20

ΥΠΕΞ για νέα τουρκική NAVTEX: Η Άγκυρα ακυρώνει οποιαδήποτε προοπτική βελτίωσης των σχέσεων με την ΕΕ - Media Το υπουργείο Εξωτερικών καταδικάζει τη νέα παράνομη τουρική NAVTEX, υπογραμμίζει πως η Τουρκία αγνοεί επιδεικτικά τις εκκλήσεις τόσο της διεθνούς κοινότητας, όσο και του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και ακυρώνει στην πράξη οποιαδήποτε προοπτική βελτίωσης των σχέσεων Ευρωπαϊκής Ένωσης-Τουρκίας.

Τελευταία ανανέωση ( 21.11.20 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Drones, «Αίαντες» και 5.000 αστυνομικοί στα μέτρα για το Πολυτεχνείο Εκτύπωση E-mail
17.11.20

Φωτ. ΙΝΤΙΜΕ Περισσότερους από 5.000 αστυνομικούς, τα ειδικά θωρακισμένα οχήματα ρίψης νερού («Αίαντες»), ελικόπτερα και drones περιλαμβάνουν τα δρακόντεια μέτρα της Ελληνικής Αστυνομίας για το Πολυτεχνείο.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Η κυβέρνηση παραγράφει παρανομίες και χαρίζει εκατομμύρια… Εκτύπωση E-mail
16.11.20

Αθήνα.- Γράφει ο Δημήτρης Πνευματικάτος


Η κυβέρνηση παραγράφει παρανομίες και χαρίζει εκατομμύρια… Νομίζετε ότι υπάρχει περίπτωση η Ελλάδα να «σηκώσει» κεφάλι; Θεωρείτε πως υπάρχει περίπτωση να βαδίσει στην οδό της ανάπτυξης; Ελπίζετε ότι κάποια κυβέρνηση θα τιμωρεί τις παρανομίες; Αν ναι, είστε στους καλοπροαίρετους. Όπως και νάχει διαβάστε το παρόν κείμενο και θα απογοητευτείτε.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Κορωνοϊός: 2.835 νέα κρούσματα, 38 θάνατοι Εκτύπωση E-mail
14.11.20

Φωτ. Reuters Σε 2.835 ανέρχονται τα νέα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα το τελευταίο 24ωρο, σύμφωνα με την ενημέρωση του ΕΟΔΥ.  Κατά το ίδιο διάστημα, καταγράφηκαν 38 νέοι θάνατοι, με τον αριθμό των νεκρών να ανέρχεται σε 1.035.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Κύριε Χρυσοχοΐδη συνοδεύεται από αστυνομικό όχημα με φάρους ο Γ. Κουρτάκης; Εκτύπωση E-mail
11.11.20

Εξαιρετικά σοβαρά είναι τα ερωτήματα που προκύπτουν μετά από δημοσίευμα του newsbreak.gr το οποίο αναφέρει ότι την Τρίτη το πρωί, Βασ. Σοφίας, οδηγοί που βρίσκονταν στο σημείο είδαν ένα συνοδευτικό αυτοκίνητο με αναμμένους μπλε φάρους μπρος – πίσω (προφανώς της αστυνομίας), να συνοδεύουν τον εκδότη Γιάννη Κουρτάκη.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Μόσιαλος για το εμβόλιο Pfizer: Στις αρχές Ιανουαρίου στην Ελλάδα Εκτύπωση E-mail
10.11.20

Το εμβόλιο της Pfizer γέμισε χαμόγελα και τον Ηλία Μόσιαλο - Τι αναφέρει χαρακτηριστικά για το εμβόλιο που αναμένει όλος ο πλανήτης. Ο καθηγητής Πολιτικής της Υγείας στο «London School of Economics» Ηλίας Μόσιαλος έκανε λόγο για εντυπωσιακά νέα σχολιάζοντας τις εξελίξεις για το εμβόλιο της Pfizer κατά του κορονοϊού, τονίζοντας ότι στην Ελλάδα το εμβόλιο αναμένεται αρχές Ιανουαρίου.

Τελευταία ανανέωση ( 12.11.20 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Πώς θα εφαρμοστεί το lockdown - Όλα τα μέτρα που θα ισχύουν από το Σάββατο Εκτύπωση E-mail
06.11.20

Πώς θα εφαρμοστεί το lockdown - Όλα τα μέτρα που θα ισχύουν από το Σάββατο - Media Σε ανακοινώσεις σχετικά με τον τρόπο εφαρμογής των μέτρων προστασίας από την ραγδαία εξάπλωση που έχει ο κορωνοϊός, προχώρησαν από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς, ο Υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης και ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή Παναγιώτης Σταμπουλίδης, έπειτα από την ανακοίνωση του νέου γενικευμένου lockdown, που έκανε νωρίτερα ο πρωθυπουργός.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ο «επενδυτής» Λαυρεντιάδης ξαναχτυπά Εκτύπωση E-mail
05.11.20

Χρωστάς χρήματα σε τράπεζες ή στο δημόσιο; Τότε πηγαίνεις αυτόφωρο ή με τον νέο Πτωχευτικό Κώδικα σου παίρνουν το σπίτι εάν είσαι απλός πολίτης.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Σεισμός: Δύσκολη νύχτα για τους κατοίκους στη Σάμο Εκτύπωση E-mail
31.10.20

Η Σάμος μετρά τις πληγές της μετά τον ισχυρό σεισμό των 6,7 Ρίχτερ που σημειώθηκε λίγο πριν τις δύο το μεσημέρι της Παρασκευής. Δύο μαθητές, ηλικίας 15 και 17 ετών έχασαν τη ζωή τους μετά το χτύπημα του Εγκέλαδου.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Υβριδικό lockdown στη μισή χώρα Εκτύπωση E-mail
29.10.20

REUTERS/Alkis Konstantinidis Στο ύψιστο επίπεδο επιδημιολογικού κινδύνου περνούν από τις 6 το πρωί της Παρασκευής Θεσσαλονίκη, Λάρισα και Ροδόπη, ενώ για άλλες 11 περιφέρειες σε όλη την Ελλάδα, το επιδημιολογικό επίπεδο μεταβάλλεται επί τα χείρω.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Περισσότερα...
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 162 - 184 από 5798

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote