Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ
ΕΛΛΑΔΑ
Η Τουρκία δεσμεύει περιοχές του Αιγαίου για ασκήσεις έως το τέλος του 2021! (Χάρτες) Εκτύπωση E-mail
16.01.21

Η Τουρκία δεσμεύει περιοχές του Αιγαίου για ασκήσεις έως το τέλος του 2021! (Χάρτες) - Media Σε ένα νέο μπαράζ από NAVTEX προχώρησε η Τουρκία λίγες ημέρες πριν από την επανέναρξη των διερευνητικών επαφών. Δεσμεύει περιοχές του Αιγαίου για ασκήσεις με πυρά μέχρι σχεδόν το τέλος του έτους.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Το μήνυμα εστάλη Εκτύπωση E-mail
14.01.21

Το μήνυμα εστάλη - Media Αν παρακολουθεί κανείς την εγχώρια πολιτική σκηνή, διαπιστώνει με θλίψη και μελαγχολία ότι εκτός κάποιων τρανταχτών εξαιρέσεων που προέρχονται στην συντριπτική τους πλειοψηφία από τον ευρύτερο χώρο του κέντρου, το επίπεδο του πολιτικού μας προσωπικού βρίσκεται σε κακά χάλια.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Οἱ ὀξύτατοι διάλογοι μεταξύ Πρωθυπουργοῦ καί Ἀρχιεπισκόπου Εκτύπωση E-mail
11.01.21

«Ἀνακαλέσατε τήν ἀπόφαση-εἴχατε ἐνημερωθεῖ» – «Κάποιοι ἔχουν ἐμμονές, κύριε Πρωθυπουργέ» / «Νά χαίρεστε τήν οἰκοδέσποινα»/Κρίση κορυφῆς μεταξύ Ἐκκλησίας-Προεδρίας Δημοκρατίας-Κυβερνήσεως

Τελευταία ανανέωση ( 10.01.21 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Αυτή η δήλωση από τον Αδωνι Γεωργιάδη δεν είναι για εισαγγελέα; Εκτύπωση E-mail
07.01.21

Αυτή η δήλωση από τον Αδωνι Γεωργιάδη δεν είναι για εισαγγελέα; Μία σοκαριστική δήλωση έκανε ο υπουργός Ανάπτυξης Αδωνις Γεωργιάδης. Μία δήλωση που σε κανονικές συνθήκες πρέπει να προκαλέσει την παρέμβαση εισαγγελέα.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Εισαγγελέας για τον «αρχαιολόγο» εφοπλιστή Εκτύπωση E-mail
06.01.21

Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση διεξάγεται από το 5ο Ανακριτικό Τμήμα της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά αναφορικά με την καταγγελλόμενη ως παράνομη ανέλκυση αρχαιοτήτων στα Κύθηρα τον περασμένο Αύγουστο από τον εφοπλιστή Παναγιώτη Λασκαρίδη έπειτα από αναφορά που υποβλήθηκε από το Λιμενικό Κυθήρων.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Το «παράδοξο» της Αλοννήσου: Πανάκριβα εισιτήρια για επισκέπτες και ψαράδες στο Εθνικό Θαλάσσιο Πάρκ Εκτύπωση E-mail
04.01.21

Το «παράδοξο» της Αλοννήσου: Πανάκριβα εισιτήρια για επισκέπτες και ψαράδες στο Εθνικό Θαλάσσιο Πάρκο - Media Στο ΣτΕ και στον υπουργό Ανάπτυξης προσφεύγουν κάτοικοι και φορείς για το Εθνικό Πάρκο Αλοννήσου. Με ένα παράδοξο φαινόμενο βρίσκονται αντιμέτωποι οι φυσιολάτρες της Αλοννήσου και οι αλιείς.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Κούβελας: Το ακριβότερο εμβόλιο κοστίζει 20 εκατ. αλλά διατάζουν εγκλεισμό με κόστος 4,5 δισ και την Εκτύπωση E-mail
04.01.21

Επτά απλές και κατανοητές ερωτοαπαντήσεις αλλά και δύο ερωτήματα-κόλαφος για την ακολουθούμενη κυβερνητική πολιτική της σκληρής και παρατεινόμενης καραντίνας διατυπώνει ο καθηγητής του ΑΠΘ, Δημήτριος Κούβελας.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ἡ αὐτάρκεια τῶν Ἐθνῶν Εκτύπωση E-mail
29.12.20

«ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πολύ!»

 

 

ἀναφώνησε σάν ἕτοιμος ἀπό καιρό ὁ νέος Γενικός Γραμματέας τοῦ Ὑπουργείου Ὑγείας Μάριος Θεμιστοκλέους –πασοκογενής, τέως συνεργάτης Βενιζέλου πλήν συμπαθής– ὅταν στήν πρώτη ἐνημέρωση πού ἔκανε γιά τόν ἐμβολιασμό συνάδελφός του ἔθεσε ὑπ’ ὄψιν τό αἴτημα τῆς «Ἑστίας» γιά ἐπί πλέον ἀγορά φαρμάκων κατά τοῦ κορωνοϊοῦ μέ διμερεῖς συμφωνίες –ἐκτός πλαισίου ΕΕ. Χαμογέλασε εὐγενικά, εἶπε μιά ἕτοιμη παρόλα γιά τήν «κοινή εὐρωπαϊκή πολιτική» καί ἀπέρριψε τό αἴτημα.

 

Τελευταία ανανέωση ( 29.12.20 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Η Ευρώπη θωρακίζεται: Ξεκίνησε η κούρσα του εμβολιασμού με το... βλέμμα στη μετάλλαξη Εκτύπωση E-mail
28.12.20

Η Ευρώπη θωρακίζεται: Ξεκίνησε η κούρσα του εμβολιασμού με το... βλέμμα στη μετάλλαξη - Media Οι χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μεταξύ των οποίων και εκείνες που έχουν πληγεί περισσότερο από την πανδημία, όπως η Ιταλία, η Ισπανία και η Γαλλία, ξεκίνησαν τις εκστρατείες του εμβολιασμού για την Covid-19, χαιρετίζοντας αυτήν την πρώτη νίκη απέναντι στον νέο κορωνοϊό, μολονότι μια μετάλλαξή του ανησυχεί ολοένα και περισσότερο τον κόσμο.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας μοιράζει φαγητό σε ανθρώπους που το χρειάζονται Εκτύπωση E-mail
26.12.20

Κατερίνα Σακελλαροπούλου Μετά την ακριτική Κίναρο και τη συνάντησή της με τη μοναδική κάτοικο του νησιού, κυρά Ρηνιώ, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, επισκέφθηκε παραμονή Χριστουγέννων την κουζίνα «Ο άλλος άνθρωπος» και μοίρασε φαγητό σε ανθρώπους που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Διαβάστε περισσότερα...
 
To Χριστουγεννιάτικο πρωινό από τις κάμερες του meteo – Από την Καβάλα έως τη Γαύδο Εκτύπωση E-mail
25.12.20

Εικόνες ομορφιάς και γαλήνης κατέγραψαν οι κάμερες του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr και των συνεργατών το πρωινό των Χριστουγέννων.

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 139 - 161 από 5798

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote