Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ
ΕΛΛΑΔΑ
Ζούμε καθεστώς Φουρθιώτη Εκτύπωση E-mail
04.04.21

Σκεφθείτε να έπρεπε να απαντήσει σήµερα ο παλιός αρχηγός της ΚΥΠ Αλέξανδρος Νάτσινας στο ιστορικό ερώτηµα που του έθεσε οργισµένος ο Κωνσταντίνος Καραµανλής µετά τη δολοφονία του Γρηγόρη Λαµπράκη «ποιος κυβερνά αυτό τον τόπο;». Μα ο Μένιος-Μαίνανδρος-Γιώργος Φουρθιώτης.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Βρούτσης για παρουσιαστή: «Ήρθε με μπράβους στο υπουργείο και απειλούσε πως θα με ξηλώσει» Εκτύπωση E-mail
04.04.21

Φωτιές άναψαν οι δηλώσεις του πρώην υπουργού Εργασίας, ο οποίος «φωτογραφίζει» παρουσιαστή που φέρεται να εκμεταλλεύτηκε το πρόγραμμα «Συν-Εργασία» εμφανίζοντας ξαφνικά μεικτές μηνιαίες αποδοχές συνολικού ύψους 80.000 ευρώ τόσο για τον ίδιο όσο και για πρώην και νυν συνεργάτες του.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Κατρακυλάει στην παγκόσμια κατάταξη η Ελλάδα, ασφυκτιούν τα νοσοκομεία Εκτύπωση E-mail
29.03.21

Κατρακυλάει στην παγκόσμια κατάταξη η Ελλάδα, ασφυκτιούν τα νοσοκομεία Είκοσι θέσεις έπεσε η χώρα στην αξιολόγηση του Bloomberg για την αντιμετώπιση της πανδημίας και μαζί της και καταρρέει και το κυβερνητικό αφήγημα.

Τελευταία ανανέωση ( 30.03.21 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Γυναίκες, ανήλικοι μετανάστες και ανθρώπινα δικαιώματα στα χέρια της Αντιπροέδρου Εκτύπωση E-mail
28.03.21

Κάμαλα Χάρις: Η πρώτη γυναίκα αντιπρόεδρος των ΗΠΑ που αποτελεί αντικείμενο συζήτησης ακόμα και πριν την εκλογή της. Οι θέσεις της για τα ανθρώπινα δικαιώματα, τον ρατσισμό, τον σεξισμό γνωστές ακόμα και πριν την εκλογή της.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Με μία μοναδική συμβολική κίνηση η Aegean τίμησε την επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάστ Εκτύπωση E-mail
25.03.21

Ενα αεροπλάνο της Aegean σχημάτισε με το ίχνος του, τον αριθμό 200 προκειμένου να τιμήσει τη μεγάλη αυτή επέτειο

Διαβάστε περισσότερα...
 
Η αντιφώνηση του πρίγκιπα Κάρολου στο επίσημο δείπνο: «Χαίρε, ω, χαίρε Ελευθεριά» στα ελληνικά Εκτύπωση E-mail
25.03.21

Με τον τελευταίο στίχο του Εθνικού Ύμνου της Ελλάδας, στα ελληνικά, έκλεισε ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου την αντιφώνησή του στο επίσημο δείπνο που προς τιμήν των υψηλών προσκεκλημένων της χώρας η Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Κοροναϊός : Καταρρέουν τα νοσοκομεία – Αποδεκατίζουν οικογένειες οι μεταλλάξεις Εκτύπωση E-mail
09.03.21

Κοροναϊός : Καταρρέουν τα νοσοκομεία – Αποδεκατίζουν οικογένειες οι μεταλλάξεις | tanea.gr Περιστατικά που δεν θα ήθελε να ζήσει κανείς εκτυλίσσονται καθημερινά και μάλιστα τις ώρες της εφημερίας στα νοσοκομεία της Αττικής, την περίοδο αυτή που το τρίτο κύμα του κοροναϊού βρίσκεται στην κορύφωσή του.

 

Διαβάστε περισσότερα...
 
Όλα τα νέα μέτρα του σκληρού lockdown Εκτύπωση E-mail
04.03.21

Όλα τα νέα μέτρα του σκληρού lockdown - Media Νέα μέτρα ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς κατά τη διάρκεια της τακτικής ενημέρωσης του υπουργείου Υγείας, γνωστοποιώντας αναπροσαρμογές στους κωδικούς μετακίνησης (sms) 2, 3 και 6 προκειμένου να περιοριστεί η διασπορά του ιού.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Στο «τραπέζι» σκληρό lockdown τύπου Μαρτίου σε όλη τη χώρα Εκτύπωση E-mail
02.03.21

Στο «τραπέζι» σκληρό lockdown τύπου Μαρτίου σε όλη τη χώρα - Media Tα τελευταία επιδημιολογικά στοιχεία, προκαλούν ανησυχία και προβληματισμό στα μέλη της επιτροπής των εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας, οι οποίοι επεξεργάζονται νέα μέτρα, μετά τη νέα έκρηξη κρουσμάτων σε όλη τη χώρα, αν και αρκετές περιοχές μεταξύ τους και η Αττική βρίσκονται για πάνω από 2,5 εβδομάδες σε σκληρό lockdown.

Τελευταία ανανέωση ( 02.03.21 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Προφυλακιστέος κρίθηκε ο Δημήτρης Λιγνάδης - Κατέθεσαν οι μάρτυρες Εκτύπωση E-mail
25.02.21

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο Δημήτρης Λιγνάδης - Κατέθεσαν οι μάρτυρες - Media Μετά από μια μαραθώνια διαδικασία που περιλάμβανε την απολογία του Δημήτρη Λιγνάδη και τις καταθέσεις των πέντε μαρτύρων που έχει προτείνει ο κατηγορούμενος προς υπεράσπιση του, ο σκηνοθέτης και ηθοποιός κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας γύρω στις 2 τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Χωρίς διαβούλευση με τους Απόδημους από τη Βουλή ψηφίζεται η ανασυγκρότηση του ΣΑΕ Εκτύπωση E-mail
22.02.21

Νέα Υόρκη.- Του Αποστόλη Ζουπανιώτη

www.greeknewsonline.com

 

Χωρίς διαβούλευση με τους Απόδημους από τη Βουλή ψηφίζεται η ανασυγκρότηση του ΣΑΕ Τα θέματα του Αποδήμου Ελληνισμού και της επανασύστασης του διαλυθέντος με την έναρξη της κρίσης ΣΑΕ χάθηκαν στην συνεδρίαση της επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής, κατά την έναρξη της συζήτησης του νομοσχεδίου για την «Οργάνωση και λειτουργία του υπουργείου Εξωτερικών, Συμβούλιο Απόδημου Ελληνισμού και ρύθμιση θεμάτων διεθνούς αναπτυξιακής συνεργασίας και ανθρωπιστικής βοήθειας».

Τελευταία ανανέωση ( 23.02.21 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 116 - 138 από 5798

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote