Αρχική arrow ΡΙΠΕΣ
EDITORIAL



ΕΓΚΑΥΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓKΑΛΥΨΗΣ Εκτύπωση E-mail
14.12.10

Του Σάκη Σερέτη

«Ιστορικές» κρίνονται οι ημέρες της χριστιανοσύνης που διανύουμε.
Μην φανταστείτε όμως λόγω των Χριστουγέννων που βρίσκονται στο κατώφλι μας, αλλά εξ αιτίας των ανατριχιαστικών αποκαλύψεων που ήρθαν στην επιφάνεια από τον επίσκοπο Απαμείας Βικέντιο και αφορούν στον βίο και την πολιτεία του Μητροπολίτη Τυάνων Παϊσίου.
Τελευταία ανανέωση ( 14.12.10 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΟΣΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ: ΟΙ ΞΕΧΑΣΜΕΝΕΣ …. ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ Εκτύπωση E-mail
19.11.10

Του Σάκη Σερέτη

Όλη η παροικία μας παρακολουθεί με έντονο ενδιαφέρον τις εξελίξεις στο θέμα της Μονής Χρυσοβαλάντου και προσπαθεί στρεφόμενη στις διάφορες μορφές ενημέρωσης, να μάθει την πραγματική αλήθεια για αυτή την έντεχνα υποδαυλισμένη κρίση που έχει ξεσπάσει, όπως επίσης και για τον βίο και την πολιτεία όλων των πρωταγωνιστών αυτής της ιστορίας .
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ…. Εκτύπωση E-mail
14.10.10

Του Σάκη  Σερέτη.

 
Άγνοια  δήλωσε  ο Υπουργός Πολιτισμού Π. Γερουλάνος για τα κριτήρια   επιλογής του χώρου, όπου θα  πραγματοποιηθεί σήμερα η ανοιχτή συνάντηση του με την Ομογένεια, ενώ  τόνισε χαριτολογώντας, ότι επειδή κατάγεται από την Κεφαλλονιά, θα προτιμούσε να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση στο Κεφαλλονίτικο σπίτι.
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΑ Εκτύπωση E-mail
13.10.10

Του Σάκη Σερέτη

Πριν από λίγες ημέρες, ακούσαμε από τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ελληνικών σωματείων Νέας Υόρκης Ηλία Τσεκερίδη, να μας μεταφέρει την θετική ανταπόκριση του Υπουργού Εξωτερικών Δ.Δρούτσα, στο αίτημα της Ομοσπονδίας, να πραγματοποιούνται οι ομιλίες των Ελλήνων πολιτικών που επισκέπτονται επίσημα την πόλη μας, στην έδρα του Οργανισμού που θεωρείται το σπίτι όλων των Ελλήνων.
Τελευταία ανανέωση ( 23.10.10 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ ΡΕΒΑΝΣΙΣΜΟΥ Εκτύπωση E-mail
08.10.10

Του Σάκη Σερέτη

Δυναμική παρουσία 100 και πλέον ατόμων είχε προχθές η επαναληπτική συνεδρίαση στην Ομοσπονδία Ελληνικών σωματείων Νέας Υόρκης, της οποίας όμως το κλίμα αμαυρώθηκε από τις προκλητικές  ενέργειες ολίγων μελών της αντιπολίτευσης .
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΙ ΣΤΟ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ - ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ….. Εκτύπωση E-mail
04.10.10

Του Σάκη Σερέτη

 
 Έχει πλέον καταγραφεί στο συλλογικό υποσυνείδητο της παροικίας μας, ότι αποτελεί επιτακτική ανάγκη, η ευρύτερη συμμετοχή στα κοινά της Ομοσπονδίας Ελληνικών σωματείων Νέας Υόρκης, ενώ η πρόσφατη ενισχυμένη παρουσία τόσων αντιπροσώπων στην πρώτη προσπάθεια σύγκλησης της γενικής συνέλευσης, επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη τους προς  την νέα διοίκηση.
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΛΙΓΟ…. Εκτύπωση E-mail
23.09.10

Του Σάκη Σερέτη

 
Προφανώς κάτι δεν πάει καλά στο γραφείο τύπου και επικοινωνίας στην Νέα Υόρκη και ειδικά στον τομέα της επίσημης επικοινωνίας, όπου ο «φτερωτός Ερμής» εμφανίζεται ιδιαίτερα επιλεκτικός.
Τελευταία ανανέωση ( 24.09.10 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ Εκτύπωση E-mail
10.09.10

Του Σάκη Σερέτη

Μετά το φετεινό καλοκαίρι που αποδείχθηκε αρκετά ζεστό σε πολλούς τομείς, έφτασε η ώρα της επιστροφής από τα γαλάζια της καλοκαιρινής ευφορίας, στις γκρίζες μυλόπετρες της καθημερινότητας που μας περιμένει με ανοιχτές αγκάλες πλέον.
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ Εκτύπωση E-mail
08.08.10

Του Σάκη Σερέτη

Είναι γεγονός ότι η συμμετοχή Ελληνοαμερικανών στην Αμερικανική πολιτική σκηνή, είναι σχετικά περιορισμένη και δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική δύναμη του Ελληνισμού, ο οποίος όμως σε πολλούς άλλους τομείς διαπρέπει, αποτελώντας ταυτόχρονα σημαντικό κομμάτι της κοινωνίας.

 

Τελευταία ανανέωση ( 08.08.10 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΘΑΚΗ ΤΗΣ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑΣ Εκτύπωση E-mail
29.07.10

Του Σάκη Σερέτη

 
Παρακολούθησα πρόσφατα την τελευταία συνεδρίαση του συμβουλίου της Ομοσπονδίας πριν τις καλοκαιρινές διακοπές και τα συμπεράσματα αυτής της εμπειρίας, θα ήθελα να τα μοιραστώ μαζί σας μαζί με τις ευχές για ένα καλό καλοκαίρι.
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 93 - 115 από 189

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote