Αρχική arrow ΡΙΠΕΣ
EDITORIALΦΥΚΙΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΞΩΤΕΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ Εκτύπωση E-mail
07.07.10

 

 
Τελευταία ανανέωση ( 16.07.10 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΧΑΛΑΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ Εκτύπωση E-mail
26.06.10

Του Σάκη Σερέτη

Η πρόσφατη συνάντηση του Πρωθυπουργού Γεωργίου Παπανδρέου στην Νέα Υόρκη, με τα Ομογενειακά ΜΜΕ, έδωσε μεν την ευκαιρία να αναδειχθούν κάποια από τα προβλήματα που απασχολούν την Ομογένεια, αλλά από την άλλη πλευρά άφησε και αναπάντητα ερωτηματικά, που αφορούν στην υπόσταση και το κύρος ενός λασπολόγου «αλεξιπτωτιστή» στην παροικία μας, που υπήρξε επίσημος συνομιλητής του Έλληνα Πρωθυπουργού
Τελευταία ανανέωση ( 27.06.10 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΤΟΥ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΥ ΤΑ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ Εκτύπωση E-mail
22.06.10

Του Σάκη Σερέτη

Πιθανόν σε κάποιες καθυστερημένες χώρες ,οι επιστήμονες να χρησιμοποιούν τα βλαστοκύτταρα για ιατρικούς λόγους , όμως εδώ στην μικρή Αστόρια, οι εκφραστές της χουντικής ιδεολογίας , χρησιμοποιούν τα βλαστάρια τους για την προαγωγή του τραμπουκισμού που πολλές φορές οδηγεί στην χειροδικία..
Τελευταία ανανέωση ( 22.06.10 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Η ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ. Εκτύπωση E-mail
13.06.10

Tης Χαρας Σαριδακη

Πολλά λέγονται και ακόμη πιο πολλά υπονοούνται στα διάφορα στέκια των ομογενών, μετά την απόφαση της εφορευτικής επιτροπής να αναβάλλει τις εκλογές της 13ης Ιουνίου στην Ομοσπονδία Ελληνικών σωματείων Νέας Υόρκης.

Τελευταία ανανέωση ( 14.06.10 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΖΥΜΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΥΧΤΕΡΙΝΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ… Εκτύπωση E-mail
26.05.10

Του Σάκη Σερέτη

 

 

 

 
 
 

 

Μετά από ολονύχτια συνεδρίαση των μνηστήρων που διεκδικούν την εξουσία στην Ομοσπονδία Ελληνικών σωματείων ,παρουσία και του επίτιμου προέδρου Βασιλείου Σταθάκου, δεν αποφασίστηκε η ολοκλήρωση ενός ενωτικού ψηφοδελτίου, καθώς το χάσμα μεταξύ των ομάδων Πέτρου Γαλάτουλα και Δημήτρη Καλαμαρά δείχνει προς το παρών αγεφύρωτο.
Τελευταία ανανέωση ( 28.05.10 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΕΝΤΟΝΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ Εκτύπωση E-mail
02.05.10

Του Σάκη Σερέτη
 
Την απογοήτευση τους για την πρόωρη φυγή  της αντιπροσωπείας των Ελλήνων βουλευτών, από την εξέδρα των επισήμων κατά την διάρκεια της φετινής παρέλασης, εξέφρασαν  καθολικά τα μέλη της παροικίας μας , στην τελευταία ενημερωτικού χαρακτήρα  συγκέντρωση στο Σταθάκειο.

Διαβάστε περισσότερα...
 
ΕΝΑ ΔΡΑΜΑ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ Εκτύπωση E-mail
20.04.10

Του Σάκη Σερέτη

 

 Σφαγείς και αμνοί σε εναλλασσόμενους ρόλους,  συνεχίζουν την παράσταση του τοπικού δράματος, που έχει σαν κεντρικό ζητούμενο  την "σωτηρία" της  Ομοσπονδίας  Ελληνικών σωματείων Νέας Υόρκης. Παρόλο που πέρασαν οι θρησκευτικές μέρες των παθών και της περισυλλογής, οι "ανησυχούντες" πρώην και νυν γαλάζιοι  "τομεάρχες" του  θεσμού, εξακολουθούν να βαδίζουν στον δικό τους Γολγοθά, αναζητώντας πλέον επίσημα μετά και απο την λήξη της παρέλασης, την πολυπόθητη σύνθεση του νικηφόρου συνδυασμού καθώς και τον επόμενο επικεφαλής του.

Διαβάστε περισσότερα...
 
ΞΑΦΝΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ ΜΕ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΤΗΝ "ΣΩΤΗΡΙΑ" Εκτύπωση E-mail
06.04.10

Του Σάκη Σερέτη

Φτάσαμε αισίως προ των πυλών της Εθνικής μας παρέλασης με την λήξη της οποίας, θα σημάνει αυτόματα και η έναρξη της προεκλογικής περιόδου στην Ομοσπονδία Ελληνικών σωματείων Νέας Υόρκης. Αλλά μέχρι να φτάσουμε στην ημέρα των εκλογών, πολλές θα είναι οι διαπραγματεύσεις και οι υπόγειες διαδρομές των εντός και εκτός των τειχών πολιτευτών της "κραταιάς", προκειμένου να επιτευχθεί η σύνθεση του νικηφόρου συνδυασμού.

 

Τελευταία ανανέωση ( 07.04.10 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΒΙΖΑ ΜΕ ΑΝΤΑΛΑΓΜΑ; Εκτύπωση E-mail
16.03.10

Του Σάκη Σερέτη

 

Μετά από πολύχρονες διαπραγματεύσεις και αφού ευθυγραμμίστηκε η χώρα με τα νέα στάνταρς των βιομετρικών διαβατηρίων ,εντάχθηκε τελικά στο πρόγραμμα κατάργησης βίζας και η Ελλάδα.

 

Τελευταία ανανέωση ( 18.03.10 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΟΙ ΩΡΑΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΡΕΗ Εκτύπωση E-mail
13.03.10

ΟΙ ΩΡΑΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΡΕΗ

 

Τελικά ήρθε η ώρα να αποδεχθούμε έστω και καθυστερημένα ότι φτάσαμε στο σημείο μηδέν από οικονομικής άποψης και το στιχάκι του τραγουδιού που λέει «οι ωραίοι έχουν χρέη» μας ταιριάζει απόλυτα, καθόσον σαν λαός κατά γενική ομολογία, έχουμε το κατιτί μας στον τομέα ομορφιάς.

Τελευταία ανανέωση ( 01.04.10 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΑΤΑΚΤΩΝ Εκτύπωση E-mail
22.02.10

Του Σάκη Σερέτη

Προφανώς  η οικονομική κρίση θα είναι η μεγάλη τιμωμένη  της  φετινής παρέλασης, καθώς τα μηνύματα για την συμμετοχή αγήματος των ευζώνων, δεν φαίνονται και τόσο ενθαρρυντικά.

Όσον αφορά την στρατιωτική μπάντα  που αναμενόταν να κοσμήσει με την παρουσία της την  5η λεωφόρο ,η απάντηση είναι τελεσίδικα αρνητική για λόγους περιστολής των εξόδων.

 

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 93 - 115 από 177

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Ποιά είναι η γνώμη σας για το δικαίωμα ψήφου των αποδήμων Ελλήνων