Αρχική arrow ΡΙΠΕΣ
EDITORIAL



Η κοινωνία αδρανεί και η αναλγησία ξεσαλώνει …. Εκτύπωση E-mail
13.01.12

Του Σάκη Σερέτη

Παρά το γεγονός ότι οι εκπρόσωποι του πολιτικού συστήματος στην Ελλάδα δεν σταματούν να μας εκπλήσσουν σε καθημερινή βάση πλέον με τα λογής-λογής κατορθώματα τους, δυστυχώς δεν έχει δρομολογηθεί ακόμα καμία προοπτική αλλαγής του πολιτικού σκηνικού, του οποίου οι περισσότεροι αντιπρόσωποι έχουν αποδείξει περίτρανα την ανικανότητα τους, ενώ σε κάποιες ξεχωριστές περιπτώσεις, ο εγωισμός και η κακοήθεια τους ξεπερνάει τα όρια προκαλώντας την κοινωνία.
Τελευταία ανανέωση ( 14.01.12 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Πικρές αλήθειες - μικρές προσδοκίες Εκτύπωση E-mail
02.01.12

Του Σάκη Σερέτη

Αρχίζοντας με τις πιο ζεστές ευχές μου για τον καινούργιο χρόνο που μόλις υποδεχτήκαμε, θα ήθελα να υπενθυμίσω κάποια γεγονότα, τα οποία φαντάζομε απασχολούν και την δική σας σκέψη και αφορούν την πορεία και τον τρόπο δράσης που ακολουθούμε σαν μια μεγάλη συντεταγμένη ομογένεια.

Τελευταία ανανέωση ( 08.01.12 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Ναυαγοί στα κύματα του τηλεφώνου Εκτύπωση E-mail
04.12.11

Απώλεια αισθήσεων και αποπλάνηση σκέψης παρουσιάζουν με την συμπεριφορά τους τελευταία κάποιοι ομογενειακοί παράγοντες , οι οποίοι θέλοντας να προβάλλουν τον εαυτό τους, καταφεύγουν σε ανούσιες και περιττές παρεμβάσεις κατά την διάρκεια των διεργασιών της επιτροπής παρέλασης, ενώ την ίδια ώρα αποθανατίζονται από τον φωτογραφικό φακό ότι δεν παρακολουθούν καν την διαδικασία.

Τελευταία ανανέωση ( 04.12.11 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Ζητείται ελπίδα και νέος ηθικός κώδικας Εκτύπωση E-mail
17.11.11

Του Σάκη Σερέτη

Στην αναζήτηση της ελπίδας καθώς επίσης και του κατάλληλου κόμματος που θα οδηγήσει το Ελληνικό καράβι σε ήσυχα νερἀ, έχει αποδυθεί το σύνολο της κοινωνίας μετά τα τελευταία γεγονότα.

Τελευταία ανανέωση ( 17.11.11 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΑ ΡΕΚΟΡ Εκτύπωση E-mail
09.11.11

Το καυτό  Σαββατοκύριακο  των  διαπραγματεύσεων που μόλις πέρασε, επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά την απαξίωση της πολιτικής στην γενέτειρα, καθώς  οι γρήγορες εναλλαγές   στο άθλημα της κωλοτούμπας των εκλεγμένων,  άφησε κυριολεκτικά άφωνους και τους πιο φανατικούς οπαδούς τους.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Πού είναι η κάθαρση; Εκτύπωση E-mail
29.09.11

Του Σάκη Σερέτη

Οι μέχρι τώρα χειρισμοί της διοίκησης στην Ομοσπονδία Ελληνικών σωματείων Νέας Υόρκης στο θέμα της αυτοκάθαρσης του οργανισμού, αποδεικνύουν αυτό που η στήλη ισχυρίζεται εδώ και πολύ καιρό.

Τελευταία ανανέωση ( 29.09.11 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Ανακωχή, αλλά έως πότε; Εκτύπωση E-mail
19.09.11

Ο ακήρυχτος πόλεμος ανάμεσα στους πρώην και νυν διοικούντες στον σύλλογο Αθηναίων Νέας Υόρκης, λίγο ήθελε να ξεσπάσει κατά την διάρκεια της χτεσινής γενικής συνέλευσης που ξεκίνησε με μια ώρα και πλέον καθυστέρηση.

Τελευταία ανανέωση ( 11.01.12 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΕΣ ΛΥΣΕΙΣ Εκτύπωση E-mail
29.07.11

 

ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

 

Η αλήθεια είναι ότι στον χώρο της Ομοσπονδίας Ελληνικών σωματείων Νέας Υόρκης, ποτέ δεν υπήρξε έλλειμμα “ μεγάλων” ιδεών και πολύ περισσότερο, δεν θυμάμαι να αντιμετωπίσαμε έλλειψη ρητορείας εκ μέρους των λαλίστατων παραγόντων που εναλλάσσονται στην εξουσία τα τελευταία χρόνια.

Τελευταία ανανέωση ( 12.09.11 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΤΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ Εκτύπωση E-mail
21.07.11

Αγανακτισμένοι, απογοητευμένοι, αποσυντονισμένοι και ένα σωρό ακόμα λέξεις που αρχίζουν με το στερητικό άλφα, θα μπορούσαν κάλλιστα να αποτυπώσουν την σημερινή εικόνα του μέσου Έλληνα πολίτη.

Τελευταία ανανέωση ( 21.07.11 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΤΟ ΡΕΚΟΡ ΤΟΥ “ΜΑΝΩΛΙΟΥ"” Εκτύπωση E-mail
18.06.11

Του Σάκη Σερέτη
Δεν νομίζω ότι ο ανασχηματισμός που πραγματοποίησε ο Πρωθυπουργός, θα μπορέσει να συνεισφέρει θετικά αποτελέσματα στην μεταστροφή του κλίματος στην Ελλάδα, καθόσον με παλιά υλικά και την ίδια αρχιτεκτονική νοοτροπία, δεν γίνεται να χτίσεις κάτι καινούργιο..

Τελευταία ανανέωση ( 18.06.11 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΤΟ “ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ “ Εκτύπωση E-mail
21.05.11

Με μια κίνηση που θυμίζει το μπουκάλι με το μήνυμα που ρίχνει ο απελπισμένος ναυαγός στην θάλασσα, η σημερινή διοίκηση της Ομοσπονδίας Ελληνικών σωματείων Νέας Υόρκης, παραπέμπει μετά από μεγάλη καθυστέρηση δυο στελέχη της στην πειθαρχική επιτροπή, η οποία θα κληθεί να διαχειριστεί και την καυτή πατάτα των εκβιασμών, που ασκήθηκαν προς την εφορευτική επιτροπή των πρόσφατων εκλογών, από μια ομάδα στελεχών της απερχόμενης διοίκησης.

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 70 - 92 από 189

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote