Αρχική arrow ΡΙΠΕΣ
EDITORIALΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΤΟ “ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ “ Εκτύπωση E-mail
21.05.11

Με μια κίνηση που θυμίζει το μπουκάλι με το μήνυμα που ρίχνει ο απελπισμένος ναυαγός στην θάλασσα, η σημερινή διοίκηση της Ομοσπονδίας Ελληνικών σωματείων Νέας Υόρκης, παραπέμπει μετά από μεγάλη καθυστέρηση δυο στελέχη της στην πειθαρχική επιτροπή, η οποία θα κληθεί να διαχειριστεί και την καυτή πατάτα των εκβιασμών, που ασκήθηκαν προς την εφορευτική επιτροπή των πρόσφατων εκλογών, από μια ομάδα στελεχών της απερχόμενης διοίκησης.

Διαβάστε περισσότερα...
 
ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ Εκτύπωση E-mail
17.05.11

Το όραμα για την αγορά του κτηρίου που συνορεύει με το Σταθάκειο, έχει αρχίσει και απασχολεί πολύ σοβαρά την αρμόδια επιτροπή στην Ομοσπονδία Ελληνικών σωματείων Νέας Υόρκης, η οποία αφού ολοκλήρωσε την έρευνα της σχετικά με τις δυνατότητες του κτηρίου, κατέθεσε την πρόταση της προς το διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας..

Διαβάστε περισσότερα...
 
Η ΜΠΟΥΓΑΔΑ ΤΗΣ ΘΕΜΙΔΑΣ Εκτύπωση E-mail
17.04.11

Η αναγγελία της ποινής του πρώην υπουργού εκσυγχρονιστή Τάσου Μαντέλη, μας άφησε κυριολεκτικά άφωνους, καθώς τέτοια “σκληρότητα” δεν την περιμέναμε.

Διαβάστε περισσότερα...
 
ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟ Εκτύπωση E-mail
27.03.11

Νέα Υόρκη

Αρκετά μεγάλη ήταν η συμμετοχή της ομογένειας στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην κοινοτική αίθουσα του Αγίου Δημητρίου της Αστόριας από την Oμοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Νέας Υόρκης, στα πλαίσια εορταστικών εκδηλώσεων για την 25η Μαρτίου 1821.

 

Τελευταία ανανέωση ( 27.03.11 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΝΕΑ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΙΣΧΥΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ «ΛΑΟΠΡΟΒΛΗΤΟΥΣ» ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ. Εκτύπωση E-mail
12.03.11

Του Σάκη Σερέτη

 
Τελικά όσο περνάει ο καιρός, όλο και περισσότερο «θεριεύει» ο πράσινος κομματικός δράκος της παροικίας μας, ο οποίος παρασκηνιακά φαίνεται ότι αποφασίζει για τις δημόσιες εμφανίσεις των εκπροσώπων της Ελληνικής κυβέρνησης στην Νέα Υόρκη.
Τελευταία ανανέωση ( 12.03.11 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΘΕΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΣΠΕΙΡΑΝ. Εκτύπωση E-mail
27.02.11

Η πρόσφατη συνεδρίαση της επιτροπής παρέλασης, ανέδειξε για άλλη μια φορά την προχειρότητα με την οποία οι αξιωματούχοι την Ομοσπονδίας αντιμετωπίζουν σοβαρά θέματα, όπως αυτό της επιλογής των τελεταρχών της παρέλασης.

Τελευταία ανανέωση ( 28.02.11 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Η ΖΩΝΤΑΝΗ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ ΚΑΙ Η ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ Εκτύπωση E-mail
23.02.11

Απομένει σχεδόν ένας μήνας προετοιμασίας για την εθνική μας παρέλαση στο Μανχάταν και τα γεγονότα δείχνουν, ότι δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμη η συμμετοχή κάποιων εκ   των τελεταρχών, όπως επίσης  δεν έχει κλείσει και το θέμα της τηλεοπτικής κάλυψης για την φετεινή παρέλαση.  

Διαβάστε περισσότερα...
 
ΕΝΤΟΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ ΛΟΓΩ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΦΩΦΗΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ Εκτύπωση E-mail
19.02.11

Του Σάκη Σερέτη

Την έντονη δυσφορία τους εξέφρασαν αρκετά από τα μέλη της Ομοσπονδίας Ελληνικών σωματείων Νέας Υόρκης, κατά την διάρκεια της προχθεσινής Πανομογενειακής συγκέντρωσης για την φετεινή παρέλαση, όπου ανακοινώθηκε επίσημα η ματαίωση της προγραμματισμένης επίσκεψης του Υπουργού Εξωτερικών Δημήτρη Δρούτσα, στην έδρα του οργανισμού για την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου.

Τελευταία ανανέωση ( 19.02.11 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΔΑΣΚΑΛΕ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕΣ Εκτύπωση E-mail
14.02.11

Του Σάκη Σερέτη

Με την ανάληψη καθηκόντων της νέας Ηγεσίας στην Ομοσπονδία Ελληνικών σωματείων Νέας Υόρκης, πολλοί πίστεψαν ότι η εικόνα του οργανισμού θα αλλάξει προς το καλλίτερο και κάποια πράγματα θα άρχιζαν να μπαίνουν σε σωστές βάσεις.

 

Τελευταία ανανέωση ( 16.02.11 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΑ Εκτύπωση E-mail
02.02.11

ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΑ

 

Προκλητική και χρονοβόρα ήταν η ομιλία που απηύθυνε ο καθηγητής Ασερ Ματαθίας, κατά την διάρκεια της 5ης εκδήλωσης μνήμης του Ολοκαυτώματος, που διοργανώθηκε από τον σύλλογο Αργοναυτών στην Ομοσπονδία Ελληνικών σωματείων Νέας Υόρκης.

Τελευταία ανανέωση ( 05.02.11 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 70 - 92 από 179

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Ποιά είναι η γνώμη σας για το δικαίωμα ψήφου των αποδήμων Ελλήνων