Αρχική arrow ΡΙΠΕΣ
EDITORIALΗ παράγκα των “σοφών” και οι σκελετοί στα ντουλάπια των φατριών Εκτύπωση E-mail
24.05.12

 

Η παράγκα των “σοφών” και οι σκελετοί στα ντουλάπια των φατριών

 
Τελευταία ανανέωση ( 27.05.12 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Το φαινόμενο της αποχής στην Ομοσπονδία Ελληνικών σωματείων Νέας Υόρκης Εκτύπωση E-mail
16.05.12

Tου Σάκη Σερέτη

Την τελευταία γενική συνέλευση της διετούς θητείας της, πραγματοποίησε πρόσφατα η σημερινή υπό τον κ. Ηλία Τσεκερίδη διοίκηση της Ομοσπονδίας Ελληνικών σωματείων Νέας Υόρκης και κλείνοντας τον κύκλο των γενικών συνελεύσεων, βρέθηκε για μια ακόμη φορά, αντιμέτωπη με την μη αναστρέψιμη εικόνα της αναιμικής παρουσίας των αντιπροσώπων στις γενικές συνελεύσεις της “κραταιάς”.
Τελευταία ανανέωση ( 16.05.12 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Χάσαμε μια μοναδική ευκαιρία. Εκτύπωση E-mail
27.03.12

Tου Σάκη Σερέτη

Ανεκμετάλλευτο έμεινε και αυτή την χρονιά, το εικοσάλεπτο του τηλεοπτικού χρόνου που παραχώρησε δωρεάν στην Ομοσπονδία, η παραγωγή της ζωντανής τηλεοπτικής κάλυψης της φετεινής παρέλασης.

Τελευταία ανανέωση ( 28.03.12 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Οι “απρόθυμοι” πολιτικοί επισκέπτες Εκτύπωση E-mail
15.03.12

Του Σάκη Σερέτη

Η επιλογή των πολιτικών προσώπων που θα αντιπροσωπεύσουν το Ελληνικό κοινοβούλιο στις εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της 25ης Μαρτίου στην Νέα Υόρκη, μάλλον δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη και παρά το γεγονός ότι απομένουν μόλις 10 ημέρες από την διεξαγωγή της παρέλασης, ακόμη δεν έχουν αποσταλεί στην διοργανώτρια Ελληνική Ομοσπονδία, τα ονόματα των πολιτικών που ενδέχεται να επισκεφθούν την πόλη μας.
Τελευταία ανανέωση ( 10.04.12 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Με μπουζούκια και λαϊκά άσματα θα πλαισιωθεί πάλι η παρέλαση των Ελλήνων στην Νέα Υόρκη; Εκτύπωση E-mail
14.03.12

Του Σάκη Σερέτη

Την επίσημη απάντηση στον  τίτλο που παραθέτω, υποθέτω ότι θα κληθούν να δώσουν άμεσα οι υπεύθυνοι διοργανωτές της παρέλασης στην Νέα Υόρκη, καθώς ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί, εάν θα επαναληφθούν τα περσινά παρατράγουδα της παρέλασης.   
Διαβάστε περισσότερα...
 
Η ειλικρίνεια και η διαφάνεια πρέπει να επαληθεύεται. Εκτύπωση E-mail
18.02.12

Του Σάκη Σερέτη

Τα θολά τζάμια της διαφάνειας θα κληθούν να καθαρίσουν πολύ σύντομα, οι λαμβάνοντες ερήμην των πολλών αποφάσεις στην Ομοσπονδία Ελληνικών σωματείων Νέας Υόρκης, καθόσον η ελπιδοφόρα θεωρία της διαφάνειας και του εκδημοκρατισμού, δείχνει να εφαρμόζεται επιλεκτικά σε κάποιες περιπτώσεις.

Τελευταία ανανέωση ( 18.02.12 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Βοήθεια χρειάζεται η Ελληνική κοινωνία και όχι ψίθυρους συμπόνιας από τους Ομογενείς. Εκτύπωση E-mail
02.02.12

Του Σάκη Σερέτη

Εφιαλτικές διαστάσεις παίρνει πλέον, το φαινόμενο των άστεγων και των πεινασμένων στην γενέτειρα, καθώς η ανεργία καλπάζει με ξέφρενους ρυθμούς και τα λουκέτα των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων αυξάνονται σε καθημερινή βάση, με ότι αυτό συνεπάγεται για την Ελληνική κοινωνία.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Εκτύπωση E-mail
25.01.12

Δεν απέδωσε τελικά τα αναμενόμενα η φετεινή  φιέστα για τα 73α γενέθλια της “κραταιάς”.  Από την μια ο καιρός που άρχισε να δείχνει άγριες διαθέσεις και από την άλλη  η παραλίγο βράβευση του  Δήμαρχου της  Χειμάρας, δρομολόγησαν  δεύτερες σκέψεις συμμετοχής  του  κοινού   στην εν λόγω εκδήλωση.  

Διαβάστε περισσότερα...
 
Η κοινωνία αδρανεί και η αναλγησία ξεσαλώνει …. Εκτύπωση E-mail
13.01.12

Του Σάκη Σερέτη

Παρά το γεγονός ότι οι εκπρόσωποι του πολιτικού συστήματος στην Ελλάδα δεν σταματούν να μας εκπλήσσουν σε καθημερινή βάση πλέον με τα λογής-λογής κατορθώματα τους, δυστυχώς δεν έχει δρομολογηθεί ακόμα καμία προοπτική αλλαγής του πολιτικού σκηνικού, του οποίου οι περισσότεροι αντιπρόσωποι έχουν αποδείξει περίτρανα την ανικανότητα τους, ενώ σε κάποιες ξεχωριστές περιπτώσεις, ο εγωισμός και η κακοήθεια τους ξεπερνάει τα όρια προκαλώντας την κοινωνία.
Τελευταία ανανέωση ( 14.01.12 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Πικρές αλήθειες - μικρές προσδοκίες Εκτύπωση E-mail
02.01.12

Του Σάκη Σερέτη

Αρχίζοντας με τις πιο ζεστές ευχές μου για τον καινούργιο χρόνο που μόλις υποδεχτήκαμε, θα ήθελα να υπενθυμίσω κάποια γεγονότα, τα οποία φαντάζομε απασχολούν και την δική σας σκέψη και αφορούν την πορεία και τον τρόπο δράσης που ακολουθούμε σαν μια μεγάλη συντεταγμένη ομογένεια.

Τελευταία ανανέωση ( 08.01.12 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 47 - 69 από 175

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Ποιά είναι η γνώμη σας για το δικαίωμα ψήφου των αποδήμων Ελλήνων