Αρχική arrow ΡΙΠΕΣ
EDITORIAL



Ανάβει ι η προεκλογική κόντρα στην Αμερική Εκτύπωση E-mail
12.09.08

 

Του Σάκη Σερέτη
 
 
Με εξαίρεση την χθεσινή θλιβερή επέτειο της 11ης Σεπτεμβρίου ,οι φραστικές κόντρες μεταξύ των υποψηφίων για την ηγεσία της Αμερικής, έχουν αρχίσει να πυκνώνουν και οι αποκαλύψεις γύρω από το πρόσωπο της υποψήφιας του Ρεπουμπλικανικού κόμματος για την αντιπροεδρία Σάρα Πέιλιν, άρχισαν να βλέπουν το φως της δημοσιότητας.
Τελευταία ανανέωση ( 12.09.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΝΤΟΠΑΣ Εκτύπωση E-mail
21.08.08

Του Σάκη Σερέτη

Μετά από πολύωρες και εμπεριστατωμένες τηλεοπτικές αναλύσεις των «ειδικών» περί καταπολέμησης της ντόπας ,επιτέλους καταφέραμε να κατανοήσουμε ποιος είναι ο λόγος που ενώ στην Ελλάδα έχουμε νόμους και φυσικά αντίστοιχες ποινές για κάθε αδίκημα, κάπου κολλάμε στην εφαρμογή τους και στην ταυτοποίηση των υπευθύνων.
Τελευταία ανανέωση ( 21.08.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ: ΤΟ ΤΑΜΕΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΟΝ….. Εκτύπωση E-mail
08.07.08

 

Του Σάκη Σερέτη
 
Όταν δεν θέλεις να χτυπήσεις το γαϊδούρι χτυπάς το σαμάρι λέει ο λαός μας και αυτή την πρακτική, δείχνει να την ακολουθεί ευλαβικά η πλειοψηφία του πολιτικού συστήματος της μαμάς Ελλάδας.
Τελευταία ανανέωση ( 08.07.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΤΟΥ ΥΠΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΩΠΙΔΑΣ. Εκτύπωση E-mail
02.07.08

Του Σάκη Σερέτη

 
Στoν αποσυντονισμό της κοινής γνώμης από το πρώτο θέμα της επικαιρότητας που είναι οι μίζες της «Ζίμενς», βοήθησε έστω και προσωρινά το ναυτικό ατύχημα του πλοίου «Θεόφιλος»,του οποίου η σύγκρουση με ένα ζωηρούλη, αλλά χαρτογραφημένο ύφαλο, βούλιαξε τα περισσότερα Μ.Μ.Ε. στον βυθό της απόλυτης υποκρισίας, ενώ παράλληλα έριξε σωσίβιο στην διαφθορά.
Τελευταία ανανέωση ( 02.07.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΓΙΑ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΛΑΧΤΑΡΙΣΤΑ ΜΑΡΚΑ…. Εκτύπωση E-mail
23.06.08

Του Σάκη Σερέτη

 
Γερμανική ζαλάδα made Siemens έχει κυριεύσει το τελευταίο διάστημα τους Εθνοπατέρες της βουλής και η επικείμενη αποκάλυψη των εμπλεκομένων προσώπων, που είχαν έμμεση ή άμεση σχέση με τις πολυεθνικές μίζες, έχει μεταβληθεί έστω και προσωρινά σε μαρτύριο της σταγόνας.
Τελευταία ανανέωση ( 23.06.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΜΙΣΟ – ΜΙΣΩ…. Εκτύπωση E-mail
17.06.08

Του Σάκη Σερέτη

 
Οι εκλογές της 15ης Ιουνίου πέρασαν αφήνοντας πικρή γεύση στα χείλη αυτών που πίστευαν, πως η διαφάνεια και η αξιοκρατία θα μπορούσαν να επιβληθούν στην παρανομία και τον σκοταδισμό, που έχει στήσει τσαντίρι στην αυλή της Ομοσπονδίας Ελληνικών σωματείων Νέας Υόρκης.
Τελευταία ανανέωση ( 17.06.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΥΦΟΥΣ Εκτύπωση E-mail
12.06.08

Του Σάκη Σερέτη

 
Δεν θέλω να υποστηρίξω ότι εγώ είμαι ο μόνος που λέει τα πράγματα με το όνομά τους, αλλά ούτε ότι έχω και το μονοπώλιο της αλήθειας, διότι το θεωρώ αρκετά υπερβολικό και σίγουρα εγωιστικό.
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΗΜΙΑΝΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ Εκτύπωση E-mail
02.06.08

Του Σάκη Σερέτη

Με μικρή συμμετοχή που δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική δύναμη της Ομογένειας, άρχισαν το σαββατοκύριακο που πέρασε,οι εργασίες του διήμερου προεκλογικού συνεδρίου της Ομοσπονδίας Ελληνικών σωματείων Νέας Υόρκης, στο Σταθάκειο κέντρο στην Αστόρια.
Τελευταία ανανέωση ( 03.06.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΑ ΜΠΑΖΑ!! Εκτύπωση E-mail
20.05.08

Του Σάκη Σερέτη

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που μια εκλογική αναμέτρηση στους κόλπους της Ομοσπονδίας Ελληνικών σωματείων Νέας Υόρκης, δεν προβλέπεται να κλείσει παλιούς λογαριασμούς, αλλά αντίθετα θα ανοίξει τον κύκλο της κάθαρσης.
Τελευταία ανανέωση ( 25.05.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ; Εκτύπωση E-mail
05.05.08

 

Του Σάκη Σερέτη
 
Στην τελική ευθεία των εκλογών βαδίζει η ταλαίπωρη Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Νέας Υόρκης, αναζητώντας τον ηγέτη που θα μπορούσε να την απαγκιστρώσει από το δόκανο των πολλαπλών σκανδάλων και της γενικευμένης απαξίωσης που την συνοδεύει την τελευταία διετία.
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Εκτύπωση E-mail
23.04.08

Του Σάκη Σερέτη

Η συγκομιδή της φράουλας σε συνδυασμό με το χαμηλό εργατικό κόστος, ήταν τα δυο βασικά συστατικά που άναψαν το φυτίλι της δημοσιότητας και έδωσαν θέμα που «τραβάει» τα νούμερα της τηλεθέασης προς τα επάνω.

Τελευταία ανανέωση ( 23.04.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 139 - 161 από 189

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote