Αρχική arrow ΡΙΠΕΣ
EDITORIAL



ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ Εκτύπωση E-mail
18.02.10

Του Σάκη Σερέτη

Νηστική και κουρελιασμένη από τις επαναλαμβανόμενες κερδοσκοπικές επιθέσεις η εγχώρια οικονομία ,ψάχνει δια των αντιπροσώπων της τα  εξιλαστήρια θύματα  που θα φορτωθούν, όλα τα ατοπήματα της πολιτικής εξουσίας των τελευταίων  είκοσι ετών.

 

Διαβάστε περισσότερα...
 
ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ Εκτύπωση E-mail
22.11.09

 

 

ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

«Επεκτατική Εθνική πολιτική» ήταν η επανάσταση των Ελλήνων το 1821,ενώ η Ελληνική Εθνική Ταυτότητα στηρίζεται σε μύθους και ταυτόχρονα ενισχύεται αποφασιστικά από το γεγονός της αποσιώπησης σημαντικών ιστορικών πληροφοριών σχετικά με το μεγαλείο της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.

Διαβάζοντας αυτές τις εθνικά επικίνδυνες απόψεις, θα μπορούσε ο καθένας από εμάς να θεωρήσει ότι ανήκουν σε κάποιο Τούρκο ιστορικό που εκφράζει τις ανθελληνικές επιδιώξεις της χώρας του.

Τελευταία ανανέωση ( 30.07.10 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΨΗΦΟΣ ΤΙΜΩΡΙΑΣ Εκτύπωση E-mail
06.10.09

Του Σάκη Σερέτη

Εντυπωσιακά αμείλικτος φάνηκε ο πολιτικός χρόνος για το κόμμα της Ν.Δ. ,η οποία εισέπραξε ψήφο τιμωρίας αποκαλύπτοντας παράλληλα ,το γενικό κλίμα αποδοκιμασίας του συστήματος Καραμανλή.

 

Τελευταία ανανέωση ( 11.10.09 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Πολιτικοί «αυτόχειρες» Εκτύπωση E-mail
08.09.09

Του Σάκη Σερέτη

Η πρόσφατη αλλαγή του πολιτικού σκηνικού στην Ιαπωνία δείχνει πως επηρέασε και τις πολιτικές εξελίξεις στην Μαμά Ελλάδα . Ο Κώστας Καραμανλής με μια κίνηση απρόβλεπτη για πολλούς Νεοδημοκράτες, δείχνει ότι έκανε πολιτικό χαρακίρι, προκηρύσσοντας εκλογές τη στιγμή που το κόμμα του βρίσκεται στα χαμηλότερα ποσοστά της δημοτικότητάς του.

 

Τελευταία ανανέωση ( 08.09.09 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΘΕΡΙΝΟΙ ΔΡΑΠΕΤΕΣ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ Εκτύπωση E-mail
14.08.09

Του Σάκη Σερέτη

Όταν το «μαγαζί»δεν περπατάει και αντιμετωπίζεις τον κίνδυνο να σε χώσουν μέσα, το κλείνεις νύχτα και παραγράφεις τα χρέη σου.
Το «πάρτυ τελείωσε» ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Βουλής στην αρχή του καλοκαιριού, η δημοκρατία μπήκε στον θάλαμο αναμονής, ενώ ταυτόχρονα οι εκλεγμένοι γιατροί και νοσοκόμοι της παραγραφής, ανέλαβαν καθήκοντα.
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΦΑΙΔΡΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΓΑΛΑΖΙΑ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΣΚΗΝΗ Εκτύπωση E-mail
16.06.09

Του Σάκη Σερέτη

Την ίδια ώρα που οι συνεχείς (9μέχρι τώρα ) παραιτήσεις στελεχών από το διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας Ελληνικών σωματείων Νέας Υόρκης, αποτυπώνουν με τα μελανότερα χρώματα τις προοπτικές του θεσμού και η καμπάνα της αποσύνθεσης, έχει αρχίσει να χτυπάει εκκωφαντικά, τα «γαλάζια παιδιά» της διοίκησης εξακολουθούν να σφυρίζουν αδιάφορα κάνοντας την πάπια.

 

Τελευταία ανανέωση ( 13.03.10 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΤΑΛΕΝΤΑ ΤΟΥ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ Εκτύπωση E-mail
14.05.09

Του Σάκη Σερέτη

Έδρασαν πάλι οι eπιτελάρχες της ταξιαρχίας των ενάρετων «διαχειριστών» της Ομοσπονδίας Ελληνικών σωματείων Νέας Υόρκης.
Η πρόσφατη πεζοδρομιακή συμπεριφορά του προέδρου κ.Δημήτρη Καλαμαρά προς τον κ.Ντίνο Ράλλη, αλλά και η σιωπηλή συμπαράσταση των παρόντων υποστηρικτών του, λάμπει σαν φάρος στο φουρτουνιασμένο πέλαγος των σκανδάλων που σκόπιμα και χωρίς τσίπα αποσιωπούν .
Τελευταία ανανέωση ( 20.05.09 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΕΝΟΣ ΚΑΚΟΥ ΔΟΘΕΝΤΟΣ ΜΥΡΙΑ ΕΠΟΝΤΑΙ Εκτύπωση E-mail
09.05.09

 

 

 

 

 

Τελευταία ανανέωση ( 02.06.09 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ Εκτύπωση E-mail
05.05.09

Του Σάκη Σερέτη

Με κορυφαία την πράξη «παρόντες και λευκά», έπεσε τελικά η αυλαία της μηδενικής ανοχής, από τον θίασο του «σεμνά και ταπεινά» ,αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά την απίστευτη ειδικότητα των κομμάτων να μεταμορφώνουν το μαύρο σε άσπρο.
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΣΑΦΑΡΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ Εκτύπωση E-mail
20.04.09

Του Σάκη Σερέτη

 Την ώρα που η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας επιχειρεί με διάφορους τρόπους να αντιμετωπίσει την οικονομική κρίση και διακηρύσσει περιστολή των δημοσίων δαπανών, μια πολυμελής αντιπροσωπεία βουλευτών του Ελληνικού κοινοβουλίου, αναμένεται να επισκεφθεί την πόλη μας, για τις εορταστικές εκδηλώσεις της μεταχρονολογημένης παρέλασης.
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 116 - 138 από 189

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote