Αρχική arrow ΡΙΠΕΣ
EDITORIALΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΣΑΦΑΡΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ Εκτύπωση E-mail
20.04.09

Του Σάκη Σερέτη

 Την ώρα που η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας επιχειρεί με διάφορους τρόπους να αντιμετωπίσει την οικονομική κρίση και διακηρύσσει περιστολή των δημοσίων δαπανών, μια πολυμελής αντιπροσωπεία βουλευτών του Ελληνικού κοινοβουλίου, αναμένεται να επισκεφθεί την πόλη μας, για τις εορταστικές εκδηλώσεις της μεταχρονολογημένης παρέλασης.
Διαβάστε περισσότερα...
 
«ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΛΑΟΣ» Εκτύπωση E-mail
30.03.09

Του Σάκη Σερέτη

Παροιμίες και γνωμικά υπάρχουν πάρα πολλά και χρήσιμα στην γλώσσα μας, αρκεί ο κάθε πολιτικός που ασκεί την εξουσία, να μπορεί να τα ερμηνεύσει σωστά και χωρίς παρωπίδες.

«Oτι έκανες θα πάθεις κι η καρδιά μη σε πονέσει» λέει πολύ σοφά ο λαός μας και αυτή η φράση ταιριάζει γάντι στον σημερινό Πρωθυπουργό.
Τελευταία ανανέωση ( 30.03.09 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΡΕΤΑΛΙΑ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ Εκτύπωση E-mail
16.03.09

Του Σάκη Σερέτη

Την ώρα που το εγχώριο σύστημα εξουσίας της «κραταιάς»,έχει επιλέξει σύσσωμο το καλάμι της αλαζονείας σαν μέσο διακίνησης, κάποιοι άλλοι συνοδοιπόροι τους στο διετές ταξίδι εξουσίας ,περιορίζονται στον απαθή ρόλο του παρατηρητή.

 

Τελευταία ανανέωση ( 18.03.09 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ = ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΕΝΟΧΗΣ Εκτύπωση E-mail
11.03.09

Του Σάκη Σερέτη

 
Πενήντα ημέρες τώρα η επικοινωνιακή διαχείριση μιας παλιάς αμαρτίας από την διοίκηση της Ομοσπονδίας Ελληνικών σωματείων Νέας Υόρκης, ισοδυναμεί με ομολογία ενοχής.
Φυσικά αναφέρομε στην επιστολή που κατέθεσε επίσημα στην γραμματεία της Ομοσπονδίας ο κ.Απόστολος Σκοτίδας, η οποία έχει ημερομηνία 6 Ιανουαρίου 2009 και απευθύνεται στον πρόεδρο καθώς και στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της «κραταιάς»,οι οποίοι κάποια στιγμή ελέω προέδρου, θα πρέπει να μάθουν τι θέλει να πει αρμοδίως και εγγράφως, ο πρώην συνάδελφος τους.
Τελευταία ανανέωση ( 11.03.09 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΘΕΣΜΙΚΗ ΣΑΠΟΥΝΟΠΕΡΑ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ…… Εκτύπωση E-mail
06.03.09

 

Του Σάκη Σερέτη.
 
Μια σαπουνόπερα αδιανόητη, κακόγουστη, αλλά από την άλλη πλευρά ευφάνταστη, όπου τα ίδια πρόσωπα εναλλάσσονται σε διαφορετικούς ρόλους ανάλογα με την εποχή. Κάπως έτσι κατάντησε ο θεσμός της Ομοσπονδία Ελληνικών σωματείων Νέας Υόρκης, από τα κατορθώματα της «αδιάβροχης» τάξης των «πρωταγωνιστών» της.
Τελευταία ανανέωση ( 07.03.09 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ Εκτύπωση E-mail
18.02.09

Του Σάκη Σερέτη

Σε μια περίοδο που η κυβέρνηση ψάχνει απεγνωσμένα να βρει τις κατάλληλες λύσεις για να αντιμετωπίσει το τσουνάμι της οικονομικής κρίσης, έρχεται ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος και κρούει το καμπανάκι του συναγερμού, ζητώντας από τον λαό να ανοίξει μια ακόμα τρύπα στην ήδη σφιγμένη ζώνη του, εδώ και τώρα.(σας θυμίζει κάτι αυτό;)

 

Τελευταία ανανέωση ( 18.02.09 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΤΟ ΣΤΕΡΗΤΙΚΟ «Α» ΚΑΙ Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ Εκτύπωση E-mail
27.01.09

Του Σάκη Σερέτη

Η επιδοκιμασία από την από την αποδοκιμασία δεν απέχει πολύ μακριά και στην έκφραση κάθε ακραίων συναισθημάτων, σχεδόν πάντα μια μικρή κλωστή θα παρεμβάλλεται στην μέση για να κρατάει τις όποιες ισορροπίες.

Τελευταία ανανέωση ( 28.01.09 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΗΣ ΑΥΘΕΡΑΙΣΙΑΣ Εκτύπωση E-mail
02.01.09

Του Σάκη Σερέτη
Βουτηγμένος στο αίμα και πλαισιωμένος με εικόνες φρίκης μας αποχαιρέτησε ο παλιός ο χρόνος και το νεογνό που ακούει στο όνομα 2009,παραλαμβάνει την σκυτάλη του τρόμου, για μια διαδρομή που δεν ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις.
Τελευταία ανανέωση ( 03.01.09 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΤΟ ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ ΤΩΝ ΤΥΨΕΩΝ Εκτύπωση E-mail
31.10.08

Του Σάκη Σερέτη

Την καμπάνα του συναγερμού με πολλούς αποδέκτες χτύπησε άθελα του σε μια έκρηξη ειλικρίνειας ο κ. Παναγιώτης Μιχαλέας, κατά την διάρκεια της κλειστής (μόνο για εκλεκτούς) γενικής συνέλευσης της15ης Οκτωβρίου.
Ανέφερε ότι κατά το παρελθόν (δεν υπήρξε σαφής σε χρονολογίες),η Ομοσπονδία Ελληνικών σωματείων συγκέντρωνε από εκδηλώσεις συλλόγων που χρησιμοποιούσαν την αίθουσα του Σταθάκειου, το ποσόν των 40-50.000 δολαρίων ετησίως, ενώ τώρα με δυσκολία συγκεντρώνει γύρω στις 12.000 .
Τελευταία ανανέωση ( 31.10.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ …. Εκτύπωση E-mail
31.10.08

 

 

Τελικά μου πήρε πολύ καιρό να συνηθίσω στην ιδέα πως σε τούτη τη ζωή, αρκετά πράγματα είναι ένα μεγάλο ψέμα και πως το μόνο που είναι αληθινό και αποδεικνύεται κατά καιρούς εμπράκτως είναι η δύναμη που απορρέει από το χρήμα και την εξουσία.

 

Τελευταία ανανέωση ( 13.12.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΟΠΩΣ ΕΣΤΡΩΣΕΣ ..ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΣ……. Εκτύπωση E-mail
17.10.08

 

 

Του Σάκη Σερέτη

 

 

 

Τελευταία ανανέωση ( 17.11.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 116 - 138 από 179

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Ποιά είναι η γνώμη σας για το δικαίωμα ψήφου των αποδήμων Ελλήνων