Αρχική arrow ΡΙΠΕΣ
EDITORIAL



Ο Σκουρλέτης, ο Λακόπουλος και η αλήθεια Εκτύπωση E-mail
24.04.22

Ο Σκουρλέτης, ο Λακόπουλος και η αλήθειαΟ Πάνος Σκουρλέτης ανακοίνωσε πως θα κάνει μήνυση τον δημοσιογράφο Γιώργο Λακόπουλο για όσα έχει γράψει γι αυτόν. Δεν πρωτοτυπεί ο Σκουρλέτης.

Διαβάστε περισσότερα...
 
«Θεοδωρικάκοι» υπάρχουν πολλοί Εκτύπωση E-mail
27.03.22

 Η κυβέρνηση επιμένει στα επικοινωνιακά σόου. Ακόμη και έπειτα από όσα τραγικά ακολούθησαν τη δολοφονία του 19χρονου Αλκη Καμπανού. Κούφιες δηλώσεις, εξαγγελίες της πλάκας, χιλιοπαιγμένη επανάληψη περί καταπολέμησης της οπαδικής βίας και αυστηροποίησης των ποινών στους δράστες και πολλά ακόμη άσφαιρα, προκειμένου να πείσει τους… νοικοκυραίους ψηφοφόρους της να νιώθουν ασφαλείς μέσα κι έξω από τα γήπεδα. 


Διαβάστε περισσότερα...
 
Αρχιτεκτονική ασφαλείας στα μέτρα της επιθυμεί η Αγκυρα Εκτύπωση E-mail
14.03.22

 Ολα τα θέματα που περιλαμβάνονται στην τουρκική ατζέντα έθεσε ξανά στο τραπέζι ο Ταγίπ Ερντογάν, με μόνη εξαίρεση το Κυπριακό και τις διεκδικήσεις στην Αν. Μεσόγειο.

Διαβάστε περισσότερα...
 
«Μάτσο», πολυπράγμων και... σκανδαλιάρης Εκτύπωση E-mail
04.03.22

 Αυθόρμητος και επιρρεπής σε γκάφες, ο «υπουργός Εξωτερικών» της Ε.Ε. που θέλει η «Ενωση ειρήνης» να γίνει γεωπολιτική και στρατιωτική υπερδύναμη, έχει μια πολυσχιδή διαδρομή, από τα καταλανικά Πυρηναία στην κεντρική πολιτική σκηνή της Ισπανίας και από εκεί στις Βρυξέλλες ● Πάντα, όμως, τη διαδρομή του εμπόδιζαν μικρά και μεγάλα σκάνδαλα φορολογικής απάτης ή ασυμβίβαστων χρηματοδοτήσεων.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ο Μπακογιάννης αναγνώρισε τον «δήμαρχο» της κατεχόμενης Β. Λευκωσίας Εκτύπωση E-mail
03.03.22

 Διπλωματικό ατόπημα του Μπακογιάννη!

Κάποτε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, για να μειώσει τον γιο του αιώνιου αντιπάλου του, Ανδρέα Παπανδρέου, είχε πει «δεν κάνει γι’ αυτή τη δουλειά το παιδί…». Ηταν τότε που ο Γιώργος Παπανδρέου είχε θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Μπέρτολτ Μπρεχτ: "Η αλογόμυγα ενοχλεί περισσότερο τον βλάκα" Εκτύπωση E-mail
09.07.21

«Ποιο είναι το μεγάλο μυστικό του βλάκα;» ρώτησαν κάποτε τον κ. Κόινερ «Αυτό που τον κάνει ακατανίκητο, ανυπέρβλητα κακό και πάντα νικητή;»

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ο φοίνικας της Χούντας και τα Ομογενειακά παράγωγα του … Εκτύπωση E-mail
20.01.20

Νέα Υόρκη /Του Σάκη Σερέτη

Την ώρα που το φάντασμα του οικονομικού απολογισμού της περσινής παρέλασης, εξακολουθεί να αιωρείται απειλητικά επάνω από τα κεφάλια των «υπεύθυνων» διοργανωτών της παρέλασης, οι αμετανόητοι εγχώριοι δηθενάκηδες «παράγοντες» της Ομοσπονδίας Ελληνικών σωματείων, ετοιμάζουν ακόμη μια μουσική επικοινωνιακή φιέστα για την παρέλαση του 2020, της οποίας το κόστος, είναι ακόμα άγνωστο ...

Τελευταία ανανέωση ( 20.01.20 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Το ταμείο της παρέλασης και οι διαχειριστές του … Εκτύπωση E-mail
09.12.19

Νέα Υόρκη /του Σάκη Σερέτη


Η δεκαετής και πλέον παράδοση των οικονομικών πλεονασμάτων του ταμείου της παρέλασης, η οποία διοργανώνεται κάθε χρόνο εδώ στην Νέα Υόρκη από την Ομοσπονδία Ελληνικών σωματείων, δείχνει να περνάει σε άλλη διάσταση εφέτος, καθώς οι σχετικές αποδείξεις που θα μπορούσαν να στηρίξουν την επιτυχημένη φετεινή διοργάνωση ( όπως διαφημίζονταν) φαινεται ότι κάπου έχουν “παραπέσει” και γιαυτό οι αρμόδιοι διοργανωτές, δεν έχουν παραδώσει οικονομικό απολογισμό της παρέλασης που έγινε προ επτά μηνών .

Τελευταία ανανέωση ( 09.12.19 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Να ελεγχθεί σε ορίζοντα δεκαετίας το ταμείο της παρέλασης Εκτύπωση E-mail
04.11.19

Να ελεγχθεί

σε ορίζοντα

δεκαετίας

το ταμείο

της

παρέλασης

Τελευταία ανανέωση ( 07.11.19 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕΔΡΙΚΟΥ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ Εκτύπωση E-mail
20.06.19

 

Νέα Υόρκη /Του Σάκη Σερέτη


Πριν ακόμα ολοκληρωθεί η τρέχουσα σχολική χρονιά και ιδιαίτερα ,την ημέρα (13 Ιουνίου) όπου πραγματοποιήθηκε η τελετή αποφοίτησης της 8ης τάξης του ημερήσιου σχολείου της Κοινότητας Αγίας Τριάδας στο Μανχάταν, ο διευθυντής του σχολείου Γεώργιος Παπαγιάνης, υπέβαλλε την παραίτηση του , για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους , ενώ η σχολική επιτροπή με μια επιστολή προς τους γονείς και κηδεμόνες ,που φέρει την υπογραφή του κ. Θεόδωρου Κλίνγκου , ανακοίνωσε σήμερα , οτι αποδέχεται την παραίτηση του .

Ως γνωστό ο κ. Γεώργιος Παπαγιάνης απόφοιτος του πανεπιστημίου Χάρβαντ και με πλούσιο βιογραφικό, ανέλαβε την θέση του διευθυντή πριν περίπου ένα χρόνο και σύμφωνα με αρκετούς γονείς και κηδεμόνες κατέβαλε αξιόλογες προσπάθειες για το καλό του σχολείου .

Μείνετε συντονισμένοι …
 
Τελευταία ανανέωση ( 21.06.19 )
 
Τέλος εποχής… Εκτύπωση E-mail
10.06.19

 

Τέλος

εποχής…

Τελευταία ανανέωση ( 29.07.19 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 1 - 23 από 189

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote