Αρχική arrow ΚΟΣΜΟΣ
ΚΟΣΜΟΣ
Στέλεχος Έψιλον: Νέα παραλλαγή του κοροναϊού με πιθανή ανθεκτικότητα στα εμβόλια Εκτύπωση E-mail
13.07.21

Στέλεχος Έψιλον: Νέα παραλλαγή του κοροναϊού με πιθανή ανθεκτικότητα στα εμβόλια | tanea.gr Το στέλεχος παρουσιάζει μειωμένη ευασθησία στα αντισώματα εμβολιασμένων και πρώην ασθενών. H παραλλαγή Έψιλον του πανδημικού κοροναϊού, η οποία πρωτοεμφανίστηκε πέρυσι στην Καλιφόρνια και έκτοτε έχει επεκταθεί σε τουλάχιστον 46 χώρες, φέρει μεταλλάξεις που δείχνουν να μειώνουν την αποτελεσματικότητα των αντισωμάτων που προσφέρει ο εμβολιασμός ή η φυσική λοίμωξη.

 

Διαβάστε περισσότερα...
 
Pfizer και BioNTech αναπτύσσουν εμβόλιο ειδικά για τη μετάλλαξη Δέλτα Εκτύπωση E-mail
10.07.21

Η αμερικανική εταιρεία Pfizer και η γερμανική BioNTech ανακοίνωσαν ότι αναπτύσσουν ένα νέο εμβόλιο -στην ουσία μια αναβάθμιση του υπάρχοντος εμβολίου τους- που στοχεύει ειδικά στην πιο μεταδοτική παραλλαγή Δέλτα του κορονοϊού και σκοπεύουν να ξεκινήσουν κλινικές δοκιμές του τον Αύγουστο.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ελληνοαμερικανοί ηγέτες θυμίζουν στον Μπάιντεν παλαιές διακηρύξεις του για την Κύπρο και του ζητούν Εκτύπωση E-mail
09.07.21

Νέα Υόρκη.- Του Αποστόλη Ζουπανιώτη

Ελληνοαμερικανοί ηγέτες θυμίζουν στον Μπάιντεν παλαιές διακηρύξεις του για την Κύπρο και του ζητούν να σταματήσει τα σχέδια του Ερντογάν στα Βαρώσια Με επιστολή τους προς τον πρόεδρο Τζο Μπάιντεν, οι πρόεδροι δέκα μεγάλων Ελληνοαμερικανικών οργανισμών ζητούν από τον Αμερικανό πρόεδρο όπως οι ΗΠΑ αιτηθούν προς το Συμβούλιο Ασφαλείας, τα Ηνωμένα Έθνη να ασκήσουν τη δικαιοδοσία τους στα Βαρώσια.

Τελευταία ανανέωση ( 09.07.21 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Ντουμπάι: Υπό έλεγχο η πυρκαγιά που προκλήθηκε μετά από συγκλονιστική έκρηξη σε πλοίο Εκτύπωση E-mail
08.07.21

Ντουμπάι: Υπό έλεγχο η πυρκαγιά που προκλήθηκε μετά από συγκλονιστική έκρηξη σε πλοίο | tanea.gr Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε αργά χθες Τετάρτη το βράδυ έπειτα από έκρηξη σε φορτηγό πλοίο που ήταν αγκυροβολημένο στο λιμάνι Τζεμπέλ Αλί του Ντουμπάι, στον μεγαλύτερο κόμβο μεταφόρτωσης της Μέσης Ανατολής, ανέφερε η κυβερνητική υπηρεσία Τύπου των Εμιράτων.

 

Διαβάστε περισσότερα...
 
Κορωνοϊός: Στη δίνη της μετάλλαξης «Δέλτα» η Βρετανία, κυρίαρχη στις ΗΠΑ Εκτύπωση E-mail
07.07.21

Κυρίαρχη στις ΗΠΑ είναι ήδη η ιδιαίτερα μεταδοτική μετάλλαξη Δέλτα του νέου κορωνοϊού, σύμφωνα με τη μοντελοποίηση δεδομένων που καταρτίζουν τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ (CDC). Ανησυχητικά τα στοιχεία της νέας μετάλλαξης και στο Ηνωμένο Βασίλειο που κατέγραψε πάνω από 30.000 ημερήσια κρούσματα.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Καναδάς: Φονικός καύσωνας με δεκάδες νεκρούς – «Δεν περιγράφεται με λόγια», λένε οι μετεωρολόγοι Εκτύπωση E-mail
01.07.21

Δεκάδες ξαφνικοί θάνατοι σημειώθηκαν τα τελευταία 24ωρα στην περιοχή του Βανκούβερ, στον δυτικό Καναδά, γεγονός που οφειλόταν άμεσα, σύμφωνα με τις αρχές, στο κύμα καύσωνα, καθώς η θερμοκρασία έφθασε τους 49,5° Κελσίου Τρίτη, σε επίπεδο ρεκόρ στη χώρα της βόρειας Αμερικής.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Αν Σινκλέρ: Ο Ντομινίκ Στρος Καν ήξερε πώς να με πείσει ότι δεν υπήρχε πρόβλημα Εκτύπωση E-mail
01.07.21

an-sinkler-o-ntominik-stros-kan-ixere-pos-na-me-peisei-oti-den-ypirche-provlima-561406573 «Σεισμό» που κατέστρεψε τη ζωή της έχει χαρακτηρίσει η δημοσιογράφος και πρώην σύζυγος του Ντομινίκ Στρος Καν, Αν Σινκλέρ, την υπόθεση «Sofitel» , ενώ μιλώντας στο rtl με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου που αφορά στη ζωή της με τίτλο “Passé Composé”, εξήγησε ότι δεν γνώριζε πώς ενεργούσε ο Στρος Καν.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Μελέτη: Η προστασία από τα εμβόλια Pfizer και Moderna ίσως διαρκεί για χρόνια Εκτύπωση E-mail
29.06.21

meleti-i-prostasia-apo-ta-emvolia-pfizer-kai-moderna-isos-diarkei-gia-chronia-561414310 Αυξάνονται τα στοιχεία ότι οι περισσότεροι που έχουν ανοσοποιηθεί με εμβόλια mRNA ίσως να μην χρειαστούν ενισχυτικές δόσεις

 

Διαβάστε περισσότερα...
 
Τραγωδία χωρίς τέλος στο Μαϊάμι: 4 νεκροί και 159 αγνοούμενοι Εκτύπωση E-mail
26.06.21

Τραγωδία χωρίς τέλος στο Μαϊάμι: 4 νεκροί και 159 αγνοούμενοι | tanea.gr Η πολυώροφη πολυκατοικία στο Μαϊάμι κατέρρευσε με πολλούς από τους ενοίκους να αγνοούνται. Μέχρι στιγμής οι καταγεγραμμένοι θάνατοι είναι 4

 

Διαβάστε περισσότερα...
 
Αυτή είναι η πιο ευτυχισμένη χώρα του κόσμου - Αναζητεί υπαλλήλους από το εξωτερικό Εκτύπωση E-mail
23.06.21

Η Φινλανδία μπορεί να είναι επικεφαλής των «πιο ευτυχισμένων χωρών του κόσμου», όμως δυσκολεύεται να προσελκύσει ξένους εργαζόμενους προκειμένου να αντιμετωπίσει τη δημογραφική κρίση. Μάλιστα η χώρα της Σκανδιναβίας αντιμετωπίζει μία από τις πιο σημαντικές ελλείψεις εργατικού δυναμικού στην Ευρώπη.

Τελευταία ανανέωση ( 24.06.21 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
«Επτά εκατομμύρια γυναίκες άνεργες στη Μεσόγειο, εξαιτίας της πανδημίας» Εκτύπωση E-mail
22.06.21
Σύμφωνα με τον Γενικό Γραμματέα της Ένωσης για τη Μεσόγειο, Νάσερ Καμέλ, «η ουσιαστική ενδυνάμωση των γυναικών στην περιοχή θα μπορούσε να οδηγήσει άμεσα στη μείωση των ανισοτήτων, αλλά και στον διπλασιασμό του ΑΕΠ της περιοχής στα επόμενα χρόνια»
 
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 93 - 115 από 5550

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote