Αρχική arrow ΚΟΣΜΟΣ
ΚΟΣΜΟΣ
Ενταση Αθήνας - Ουάσιγκτον για τα Σκόπια Εκτύπωση E-mail
22.04.07
Σε δοκιμασία υποβάλλει τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις η στάση που δείχνει να υιοθετεί η κυβέρνηση Μπους στο τρίγωνο Αθήνα-Ουάσιγκτον-Σκόπια υποτιμώντας τις ελληνικές ευαισθησίες. Τελευταίο κρούσμα η επιστολή που έστειλε η Κοντολίζα Ράις προς τον Σκοπιανό υπ. Εξωτερικών, στην οποία επιλέγει να συνταχθεί με τα Σκόπια στο θέμα του ονόματος.
Τελευταία ανανέωση ( 22.04.07 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Εμφάνιση ενόπλου στο διαστημικό κέντρο της NASA Εκτύπωση E-mail
21.04.07
ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ εκκένωσαν ένα κτίριο στο Διαστημικό Κέντρο Τζόνσον της NASA και η αστυνομία το περικύκλωσε έπειτα από πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες εντοπίστηκε ένας άνδρας που κρατούσε όπλο και ερρίφθησαν πυροβολισμοί, δήλωσαν οι αρχές.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Είστε υποκριτές για τις... εν γνώσει σας απαγωγές Εκτύπωση E-mail
19.04.07
Αυστηρή κριτική άσκησαν μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην πρακτική των «αρπαγών», της CIA, υπόπτων τρομοκρατίας και μεταφοράς τους σε χώρες όπου επιτρέπονται τα βασανιστήρια. 
Διαβάστε περισσότερα...
 
Και ξαφνικά, ισοπαλία Ρουαγιάλ - Σαρκοζί! Εκτύπωση E-mail
18.04.07
Αναπτερωμένο είναι το ηθικό της Σοσιαλίστριας υποψηφίου για τη γαλλική προεδρία της Δημοκρατίας Σεγκολέν Ρουαγιάλ, η οποία συγκεντρώνει, σύμφωνα με τελευταία δημοσκόπηση, το ίδιο ποσοστό προτιμήσεων με τον κεντροδεξιό αντίπαλό της, Νικολά Σαρκοζί, στον δεύτερο γύρο της εκλογικής αναμέτρησης.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Eυχήθηκε «Καλημέρα» πριν πυροβολήσει ο δολοφόνος στη Βιρτζίνια Εκτύπωση E-mail
18.04.07
"ΚΑΛΗΜΕΡΑ, τι κάνετε;», είπε ο δράστης πριν πυροβολήσει τα θύματά του στο αμερικανικό πανεπιστήμιο Βιρτζίνια Τεκ στο Μπλάκσμπεργκ της Βιρτζίνια, σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα που διασώθηκε τραυματισμένος από το μακελειό.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Καταδίκη αντικαθεστωτικού δημοσιογράφου στην Κούβα Εκτύπωση E-mail
17.04.07
Κουβανός δικαστής καταδίκασε τον αντιπολιτευόμενο δημοσιογράφο Οσκαρ Σάντζεζ Μαντάν σε τετραετή φυλάκιση, στη διάρκεια μιας σύντομης δικαστικής διαδικασίας που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, αλλά έγινε σήμερα γνωστή
Τελευταία ανανέωση ( 18.04.07 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Οι Ρώσοι στους δρόμους μετά... βαΐων και κλομπ κατά του Πούτιν Εκτύπωση E-mail
17.04.07
Με συλλήψεις και διοικητικές ποινές για συμμετοχή σε πορείες που δεν είχαν την άδεια των τοπικών Αρχών, με ξυλοδαρμούς και ανταλλαγή βαρύτατων ύβρεων μεταξύ των διοργανωτών τουλάχιστον επτά διαφορετικών διαδηλώσεων, κυρίως εναντίον, αλλά και υπέρ του Β. Πούτιν, τερματίστηκε ένα ακόμη «πολιτικοποιημένο» Σαββατοκύριακο σε Μόσχα και Αγ. Πετρούπολη.

 

Διαβάστε περισσότερα...
 
Πάλευε με τους Αγγλους μέσα στο ελικόπτερο ο Ματσάκης Εκτύπωση E-mail
17.04.07
Υστερα από έντονα διαβήματα της κυπριακής κυβέρνησης, όλων των κομμάτων, των εννέα ευρωβουλευτών που τον συνόδευαν στο Ακρωτήρι και του προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, οι Αγγλοι άφησαν ελεύθερο τον ευρωβουλευτή Μάριο Ματσάκη, τον οποίο είχαν συλλάβει την περασμένη Πέμπτη.
Τελευταία ανανέωση ( 18.04.07 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
η απάντηση στον «Κώδικα Ντα Βίτσι» Εκτύπωση E-mail
17.04.07
ΗΣΥΧΑ 80Α γενέθλια γιόρτασε σήμερα ο Πάπας Βενέδικτος ΙΣΤ, που προσέφερε μάλιστα μία ημέρα αργίας και δώρο 500 ευρώ σε κάθε υπάλληλο του Βατικανού.Ο Γερμανός Ποντίφικας έχει προγραμματίσει γεύμα εργασίας με το Κολέγιο Καρδιναλίων και συναυλία κλασικής μουσικής, στην οποία αναμένεται να παραβρεθεί και η θρυλική ηθοποιός Σοφία Λόρεν. Μεταξύ των ευχών, που δέχθηκε ο Πάπας ξεχώρισαν εκείνες του Πατριάρχη Αλέξιου Β της Ρωσίας, που αποκάλεσε τον Βενέδικτο «ειλικρινή και ευσεβή Χριστιανό, που μιλά από την καρδιά».
Τελευταία ανανέωση ( 18.04.07 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Μακελειό στο Πανεπιστήμιο της Βιρτζίνια Εκτύπωση E-mail
17.04.07
ΠΥΡΑ ενός ελεύθερου σκοπευτή έπληξαν σήμερα το πρωί το χώρο του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου της Βιρτζίνια, στο Μπλάκσπουργκ (ανατολική Βιρτζίνια). Η αστυνομία και αξιωματούχοι του Πανεπιστημίου ανάφεραν ότι τουλάχιστον 32 άνθρωποι, περιλαμβανόμενου και του ελεύθερου σκοπευτή, έχασαν τη ζωή τους.
Τελευταία ανανέωση ( 18.04.07 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Τα ορφανά του Απο Εκτύπωση E-mail
16.04.07
Η ίδρυση του κουρδικού κράτους στο Β. Ιράκ περνάει από το ΡΚΚ. Γι' αυτό κι ο Μασούντ Μπαρζανί ξέχασε το παλιό μίσος και προσπαθεί σήμερα να το χρησιμοποιήσει στην κόντρα του με την Τουρκία.
Τελευταία ανανέωση ( 06.10.07 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 241 242 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 5521 - 5543 από 5550

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote