Αρχική arrow ΚΟΣΜΟΣ
ΚΟΣΜΟΣ
Οι πρώτες εκατό μέρες του Νικολά Σαρκοζί Εκτύπωση E-mail
08.05.07
ΑΛΛΑΓΗ σελίδας στη Γαλλία μετά την εντυπωσιακή επικράτηση του Νικολά Σαρκοζί στο δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών- μια επικράτηση που όπως γράφει σήμερα η εφημερίδα «La Tribune» του δίνει την εξουσία να δράσει.
Διαβάστε περισσότερα...
 
«Καθαρή» νίκη Σαρκοζί στις γαλλικές εκλογές Εκτύπωση E-mail
07.05.07
Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ της δεξιάς Νικολά Σαρκοζί κερδίζει το δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών στη Γαλλία με ποσοστό 53% των ψήφων, σύμφωνα με τις προβολές των αποτελεσμάτων που μετέδωσαν τηλεοπτικά κανάλια. Εξάλλου, μία ώρα πριν από τη λήξη της ψηφοφορίας, ο ιδιωτικός τηλεοπτικός σταθμός RTL και η ελβετική εφημερίδα Le Temps δίνουν στο Σαρκοζί ποσοστό 54,5% έναντι 45,5% της Ρουαγιάλ. 
Διαβάστε περισσότερα...
 
Απέσυρε την υποψηφιότητά του για την προεδρία ο Γκιουλ Εκτύπωση E-mail
07.05.07
Ο ΤΟΥΡΚΟΣ υπουργός Εξωτερικών Αμπντουλάχ Γκιουλ ανακοίνωσε επίσημα, σε συνέντευξη Τύπου στην Άγκυρα, ότι αποσύρει την υποψηφιότητά του για την προεδρία της Δημοκρατίας, έπειτα από μία νέα αποτυχία κατά την ψηφοφορία στο κοινοβούλιο ελλείψει απαρτίας.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Εισαγγελέας κατά Ερντογάν Εκτύπωση E-mail
05.05.07
Προκαταρκτική εξέταση κατά του πρωθυπουργού Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σχετικά με την επικριτική δήλωσή του «για σφαίρα στην καρδιά της δημοκρατίας» μετά την απόφαση του Συνταγματικού Δικαστηρίου να ακυρώσει τον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών διέταξε η εισαγγελία της Αγκυρας
Τελευταία ανανέωση ( 05.05.07 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Το 40% των Αμερικανών στρατιωτών στο Ιράκ συμφωνούν με τα βασανιστήρια Εκτύπωση E-mail
05.05.07
Το 40% των Αμερικανών στρατιωτών στο Ιράκ συμφωνούν με τα βασανιστήρια Περίπου το 40% των Αμερικανών στρατιωτικών που έχουν αναπτυχθεί στο Ιράκ εκτιμούν ότι τα βασανιστήρια θα πρέπει να επιτρέπονται για να σωθούν ζωές ή να αποσπαστούν σημαντικές πληροφορίες, σύμφωνα με έκθεση του Πενταγώνου που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Απαγόρευση ιστοσελίδων που προσβάλλουν τη μνήμη του Κεμάλ Ατατούρκ Εκτύπωση E-mail
05.05.07
Απαγόρευση ιστοσελίδων που προσβάλλουν τη μνήμη του Κεμάλ Ατατούρκ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ κοινοβούλιο ενέκρινε σήμερα νόμο που επιτρέπει στο κράτος να παρεμποδίσει τη λειτουργία ιστοσελίδων στο διαδίκτυο οι οποίες κρίνονται ως προσβλητικές για τη μνήμη του ιδρυτή της Τουρκικής Δημοκρατίας Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ, ανέφερε το πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Αντίδραση της Ουάσινγκτον για την αποχώρηση της Βενεζουέλας από το ΔΝΤ Εκτύπωση E-mail
03.05.07
Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβεζ «σκάβει ένα λάκκο» για το λαό του, αποσύροντας τη χώρα από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και την Παγκόσμια Τράπεζα, σχολίασε το Στέιτ Ντιπάρτμεντ την απόφαση.  «Δεν μπορείς να πάρεις το φτυάρι από τα χέρια του ανθρώπου. Συνεχίζει το σκάψιμο» δήλωσε ο εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Σον Μακόρμακ και προσέθεσε πως «δυστυχώς είναι ο λαός της Βενεζουέλας που θα πέσει θύμα».
Διαβάστε περισσότερα...
 
«Φίμωτρο» βάζει το αμερικανικό Πεντάγωνο στις προσωπικές ιστοσελίδες των στρατιωτών Εκτύπωση E-mail
03.05.07
Ο αμερικανικός στρατός επέβαλλε δρακόντεια μέτρα όσον αφορά την δημοσιοποίηση, από στρατιωτικούς, πληροφοριών στο Διαδίκτυο μέσω blogs (ιστολογίων), υποχρεώνοντάς τους να γνωστοποιούν στους ανωτέρους τους κάθε δημοσίευση κειμένου, σχολίου αλλά και κάθε αποστολή μηνύματος μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Με... λογοκρισία, απαγορεύσεις, δολοφονίες... Εκτύπωση E-mail
03.05.07
Οπισθοδρόμηση της ελευθερίας του Τύπου το 2006 καταγγέλλει στη φετινή της μελέτη η οργάνωση Freedom House, επικαλούμενη περιοριστικές νομοθεσίες, άμεση λογοκρισία, ακόμη και δολοφονίες δημοσιογράφων.
Τελευταία ανανέωση ( 06.10.07 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Μπλερ: Ορισε και επισήμως διάδοχό του τον Μπράουν... Εκτύπωση E-mail
03.05.07
Δέκα χρόνια ακριβώς από την ημέρα που ανέλαβε την πρωθυπουργία, ο Βρετανός πρωθυπουργός Τόνι Μπλερ όρισε και επισήμως χθες διάδοχό του τον υπουργό Οικονομικών Γκόρντον Μπράουν, ενώ διευκρίνισε ότι θα ανακοινώσει την επόμενη εβδομάδα την ακριβή ημερομηνία αποχώρησής του από την πρωθυπουργία.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Στην Τουρκία διώκεται η Πρωτομαγιά Εκτύπωση E-mail
02.05.07
Η τουρκική αστυνομία διέλυσε με τη χρήση δακρυγόνων συγκέντρωση διαδηλωτών για την Πρωτομαγιά στην πλατεία Ταξίμ της Κωνσταντινούπολης. Περισσότερα από 100 άτομα συνελήφθησαν, ενώ, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο, υπάρχει και ένας σοβαρά τραυματισμένος.  
Τελευταία ανανέωση ( 05.05.07 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 5498 - 5520 από 5550

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote